PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Καλώδιο για σύνδεση aux



Smartakis
05-02-2008, 12:15
Έχω διαβάσει σε παλαιότερο θέμα για το προηγούμενο smart για τον τρόπο σύνδεσης του στερεοφωνικού (ραδιο-cd "μαμά") με εξωτερική συσκευή (mp3 player). Ισχύει ο ίδιος τρόπος?Δηλαδή το καλώδιο είναι το ίδιο (http://www.evilution.co.uk/index.php?page=modpage&id=11&men=ice) ή υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης? Σε μερικά υπάρχει έξοδος στο ντουλαπάκι αλλά στο δικό μου δεν υπήρχε.

ΜΗΤΣΑΡΑΣ
05-02-2008, 12:22
Suitable For The Following SmartsFortwo coupe and cabrio
Fortwo facelift coupe and cabrio
Roadster
Roadster Coupe
CrossbladeThese leads only work on the:
standard smart CD player,
standard smart cassette player,
standard smart radio.The lead will not work on the standard Sat Nav stereo.
You cannot use this if you have fitted a CD multichanger.
This lead will NOT work on the new generation Fortwo (451).

Smartakis
05-02-2008, 12:28
Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος.Γιατί στο link του evilution λέει πως είναι κατάλληλο για το νέο smart (New smart Fortwo (451) ONLY! It will not work with older smarts.), αλλά οι φωτογραφίες είναι από το παλιό smart.

Pluto
05-02-2008, 12:42
Γνωριζω οτι στην ΕΚΚΑ το βαζουν στο ντουλαπακι κ μαζι σου χουν ΚΑΙ καλωδιο για να κοτσαρεις κατευθειαν την πηγη. Το δικο μου το χε στην παραλαβη αφου βεβαια τους το χα πει να το βαλουν. Χωρις κοστος εννοειται αφου ηταν καινουργιο το αυτοκινητο...εχω ηδη συνδεσει μινιντισκ και ΜΡ3 και παιζει μια χαρα.

ΜΗΤΣΑΡΑΣ
05-02-2008, 13:51
Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος.Γιατί στο link του evilution λέει πως είναι κατάλληλο για το νέο smart (New smart Fortwo (451) ONLY! It will not work with older smarts.),
αλλά οι φωτογραφίες είναι από το παλιό smart.
sorry λαθος είδα μονο τη μιση σελίδα :blush-anim-cl::blush-anim-cl::blush-anim-cl::blush-anim-cl:(εγινα συγκεκριμένος)
δεν παιζει ρόλο πιστεύω :D(για τις φωτογραφίες)

Smartakis
05-02-2008, 14:16
Αυτό λοιπόν το καλώδιο στην Ελλάδα μπορώ να το βρω κάπου? Γιατί με τα μεταφορικά πάει 45 ευρώ.Συν 10 ευρώ για να μου τοβάλουν πάει 55. Άρα μάλλον αξίζει καλύτερα να αλλάξω stero. :g:

ktop
05-02-2008, 14:32
Αυτό λοιπόν το καλώδιο στην Ελλάδα μπορώ να το βρω κάπου? Γιατί με τα μεταφορικά πάει 45 ευρώ.Συν 10 ευρώ για να μου τοβάλουν πάει 55. Άρα μάλλον αξίζει καλύτερα να αλλάξω stero. :g:

ρώτα στην ΕΚΚΑ ή από εκεί που το πήρες ... του άλλου παιδιού του το δώσανε δωρεάν.

limited_one
05-02-2008, 14:43
αν θελεις να συνδεσεις i pode υπαρχει μια ασυρματη λυση η οποια φορτιζει το i pode και ταιριαζει σε ολα τα ραδιοcd!
θελετε να μαθω πληροφοριες?

ktop
05-02-2008, 14:48
είναι με συχνότητα ραδιοφώνου και δεν έχει την ίδια απόδοση με το καλώδιο ... το itrip λες?

limited_one
05-02-2008, 15:11
το i grifin λεω και ναι ειναι μεσω ροδιοφωνου αλλα με πολυ καλο ακουστικο αποτελεσμα!

mixalhs_101
05-02-2008, 15:15
Αυτό λοιπόν το καλώδιο στην Ελλάδα μπορώ να το βρω κάπου? Γιατί με τα μεταφορικά πάει 45 ευρώ.Συν 10 ευρώ για να μου τοβάλουν πάει 55. Άρα μάλλον αξίζει καλύτερα να αλλάξω stero. :g:

παρε ενα τηλεφωνακι εδω------> http://www.smartmania.gr/forum/../images/Prosfores/pip_prosf.gif Ηχοκίνηση (http://www.smartmania.gr/forum/showthread.php?t=24639) μηπως βρεις ακρη!

ktop
05-02-2008, 15:15
γενικά το ραδιόφωνο είναι σχεδιασμένο να μην έχει όλες τις συχνότητες ... κόβει μερικές συχνότητες για πολλούς λόγους ... οπότε εκ των πραγμάτων δεν είναι το ίδιο ... ούτε κι η κασσέτα με το καλώδιο που βγάζει ...