PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Αυτόματο: Δεν λειτουργεί το κουμπί ενεργοποίησης



MixalisR
05-02-2008, 18:18
Kalispera paidia,eimai beos stin parea k eimai katoxos enos smart 600cc.To Problima einai oti paratirisa oti odhgw mono me seiriako!Pataw To koumpi dipla sto levie alla tipota!Akoma k stin 2h koukida themokrasia....ta idia!MIpws na Paw na to koitaksw k gwEyxaristw! :smt017

ΜΗΤΣΑΡΑΣ
05-02-2008, 18:54
πες μας μοντελο???
ελληνικο η γερμανικο ??

ΜΗΤΣΑΡΑΣ
05-02-2008, 19:04
ρίξε κ μια ματιά ΕΔΩ (http://www.smartmania.gr/forum/showthread.php?t=26583)

GeoGlx
05-02-2008, 19:10
ναι πρέπει να στο κοιτάξουν.
ήτε σου έχουν βάλει το λεβιέ χωρίς να το ενεργοποιήσουν.
ήτε έχεις πιο εσωτερικά προβλήματα.

MixalisR
09-02-2008, 00:09
LOIPON T AMAXI ENAI GERMANIKO,MONT. 2-2002.SIMERA PIGA NA KOITAXW TO PROBLIMA AUTO K TA EXEIS APOTELESMATA:MOU EIPAN OTI TO MONTELO AUTO EVGAINE MONO ME SEIRIAKO KIVWTIO K TO KOUMPAKI EINAI MOUFA!PREPEI NA PAW NA TO PROGRAMMATISOUN LENE.ALLO:TA XM,EINAI PEIRAGMENA...TWRA EXEI 45.900 TA KANONIKA.....AGNWSTO.
AXIZEI RE PAIDIA NA TO KRATISW?SPASTIKA SIMERA!

PEITE MOU SAS PARAKALW TI GNWMI SAS!!!
THANX!

zakgeor
09-02-2008, 00:13
παρακαλουμε πολυ να γραφεις ελληνικα, με μικρα γραμματα

anlialios
09-02-2008, 00:15
Μήπως, λέω εγώ τώρα έλεγες δυο κουβέντες στον Θαυμάσιο πωλητή..???

ilman3
09-02-2008, 00:24
βλεπεις τα οικονομικα σου και αναλογα πρατεις αν αξιζει να το κρατησεις..Αλλα για να το δωσεις πρεπει να τα φτιαξεις ολα αυτα(κουμπακι,τα βρεις ποσα χλμ εχει).καμια βολτα απο εκει που το πηρες πηγες?

MixalisR
09-02-2008, 00:45
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ-ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΑ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ SOUND PACKET,ΤΑΚΑΚΙΑ,ΑΕΡΑΓΩΓΟ ΓΙ Α ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΧΕΤΑΙ),ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΦΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ,ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?(ΠΕΡΙΠΟΥ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ.

ilman3
09-02-2008, 00:54
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ-ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΑ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ SOUND PACKET,ΤΑΚΑΚΙΑ,ΑΕΡΑΓΩΓΟ ΓΙ Α ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΧΕΤΑΙ),ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΦΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ,ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?(ΠΕΡΙΠΟΥ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ.


κοιτα το μια περιουσια εινια σχετικο αν θα δωσεις,αλλα λαστιχα θελεις 4(στα σμαρτ τα αλλαζεις ολα μαζι και οχι 2-2) καπου στα 300ευρω(μαλλον λιγοτερα θα ελεγα)και οχι το καλοκαιρι αλλα αυριο θελουν αλλαγη.Τακακια ειναι το θεμα τι θα βαλεις (μαμα η οχι)αλλα και αυτα αυτα αυριο πας και τα αλλαζεις..το φτερο κανει κανα 60ευρω.για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου πω γιατι ειναι και εσυ ποσα δινεις αλλα ολα μαζι κανα 1000ρικο ισως και παραππανω

Sphinxgr
09-02-2008, 02:30
Μην συνεχιστεί άλλο όμως γιατί το θέμα είναι συγκεκριμένο.

Αυτόματο: Δεν λειτουργεί το κουμπί ενεργοποίησης

gkhellas
20-04-2015, 23:15
καλησπέρα, είμαι με αυτόματο ,φτάνω σε μια τεραστια ανηφόρα , (λέω δεν βάζω σειριακό να είμαι ok k πιο άνετος?) πατάω κουμπάκι, τίποτα, ανέβηκα με το αυτόματο , όταν πάρκαρα, λέω δεν δοκιμάζω να σπρώξω το λεβιέ να μπει το manual? σπρώχνω λεβιέ, μπαίνει manual ,πατάω κουμπάκι να επαναφέρω αυτόματο , τίποτα, έσβησα άναψα, τίποτα , όπισθεν k νεκρά μπαίνουν κανονικά σαν να μην δουλεύει το κουμπάκι, είναι σοβαρό ?

djvolis
20-04-2015, 23:54
Θες αλλαγη ειτε στο microswitch μεσα στο λεβιε ειτε το καλωδιο του


Sent from my iPad using Fingers

gkhellas
21-04-2015, 00:00
ok ευχαριστώ θα το κοιτάξω αύριο στο συνεργείο k θα σας πω τι ήτανε