PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Kαλωδιωση Κασσετοφωνου!!



MacGyver
09-09-2008, 21:42
Παιχτες να και το πρώτο θεμα εδώ (Κακαουνάκης rulez)...:a01::a01::a01:

Λοιπον, πηρα ενα κασσετοφωνακι αλλα δε δουλευει.. καποια αλλαγη πρεπει να κανω στην καλωδιωση της φισας για να παιξει με το κλειδι στη μηχανη...

ξερει κανεις κατι???

ΕυχαριστΩ!

goodwood
09-09-2008, 22:19
πρεπει να αλλαξεις τα καλωδια απο την φισα το κοκκινο με το κιτρινο..σε εμενα ηταν με φισακια και τα αλλαξα σε μισο λεπτο,για δες και εσυ το δικο σου..

MacGyver
09-09-2008, 22:33
πρεπει να αλλαξεις τα καλωδια απο την φισα το κοκκινο με το κιτρινο..σε εμενα ηταν με φισακια και τα αλλαξα σε μισο λεπτο,για δες και εσυ το δικο σου..

Καταρχην ΦΟΒΕΡΟ quote :a04::a04:

Δευτερον.. για βοηθα λιγο.. δεν υπαρχει στο ιντερνετ καπου μια σελιδα.. μαλλον δε μπορω να βρω.. η φισα ειναι η universal που εχει καθε sony... (1 και καταληγει στις 2 του σμαρτ. Η μια με τα ηχεια οκ.. Η αλλη ειναι το θεμα... τι πρεπει να αλλαξω?? παιρνει ταση αλλα δεν ανοιγει ποτε....

θυμασαι ποιο ειναι το Pin-out? η μπορω να το βρω καπου???

thanks!!!

goodwood
09-09-2008, 22:37
Καταρχην ΦΟΒΕΡΟ quote :a04::a04:

Δευτερον.. για βοηθα λιγο.. δεν υπαρχει στο ιντερνετ καπου μια σελιδα.. μαλλον δε μπορω να βρω.. η φισα ειναι η universal που εχει καθε sony... (1 και καταληγει στις 2 του σμαρτ. Η μια με τα ηχεια οκ.. Η αλλη ειναι το θεμα... τι πρεπει να αλλαξω?? παιρνει ταση αλλα δεν ανοιγει ποτε....

θυμασαι ποιο ειναι το Pin-out? η μπορω να το βρω καπου???

thanks!!!
φίλε δεν ξέρω γι αυτό που λες...πως είναι δυνατόν να παίρνει τάση και να μην ανάβει??μήπως είναι καμένο?

gerosmart
09-09-2008, 22:44
φισα universal υπαρχει στην smart και σε ολα τα ηλεκτρονικα,για να κλεινη με το κλειδι θα πρεπει να παρεις ρευμα απο το κλειδι.

goodwood
09-09-2008, 22:49
απο το κλειδι παιρνει..αφου απλα την κουμπωνεις πανω στην παλια

MacGyver
09-09-2008, 22:51
ρε παιδια οχι δεν ειναι καμμενο! δοκιμασα κ ενα αλλο παλιο που ειχα τα ιδια κανει
οταν το βαζω παιρνει ταση ακουω το cd κλπ... και τα 2.
μετα ομως δεν αναβει ποτε.. δηλαδη ΔΕΝ παιρνει ταση απο τη μηχανη.
Πρεπει να μετρησω γιατι μου ειπαν να γυρισω ενα pin στη φυσα.. το θεμα ειναι για να μη μετραω το πρωι ενα ενα, μηπως καποιος ηξερε η μηπως υπαχει στο internet το pin-out της φυσας του smart....
:)

ξερει κανεις κατι? πως να το κανω search??? βαζω smart και βγαζει αλλα γιαλλα.. και for2 παλι αλλα γιαλλα...

hellpp

goodwood
09-09-2008, 23:04
δες εδω (http://www.evilution.co.uk/index.php?page=modpage&id=76&men=ice)

MacGyver
09-09-2008, 23:09
Εισα Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ...

βέβαια η φισα η μεγαλη που κολαει?? εμας εχει τις 2 μονο!!!

goodwood
09-09-2008, 23:11
Εισα Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ...

βέβαια η φισα η μεγαλη που κολαει?? εμας εχει τις 2 μονο!!!
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω
για να την εχει καπου θα κολλαει φιλε μου
και γενικα εκει εχει οτι θες απο σμαρτ

MacGyver
09-09-2008, 23:43
Thanks!! ως ΝΕΟΠΑΣ θα χρειαστώ βοηθεια παιδες.. και παλι σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Α.

PUNTOCC
10-09-2008, 00:06
η φισα απο το ραδιοcd εχει ενα κιτρινο και ενα κοκκινο καλωδιο.αυτα ειναι ενα ρευμα συνεχωμενο και ενα απο διακοπτη.αυτα στο smart θελουν αλλαγη.στα pioneer εχουν φυσακια και τα αλλαζεις.δηλαδη η φισα απο εκει που ξεκιναει απο το cd μεχρι εκει που φτανει στη iso εχουν φισακια.ετσι αλλαζοντας το το καλωδιο οπως το βλεπεις(αν τα αλλαξεις)θα ξεκινανε κοκκινο και θα φτανει στην αλλη ακρη κιτρινο!
συνηθως ομως αν δεν τα αλλαξεις αναβει αλλα δεν κραταει μνημες!!

mysmart.gr
10-09-2008, 12:43
Καταρχην ΦΟΒΕΡΟ quote :a04::a04:

Δευτερον.. για βοηθα λιγο.. δεν υπαρχει στο ιντερνετ καπου μια σελιδα.. μαλλον δε μπορω να βρω.. η φισα ειναι η universal που εχει καθε sony... (1 και καταληγει στις 2 του σμαρτ. Η μια με τα ηχεια οκ.. Η αλλη ειναι το θεμα... τι πρεπει να αλλαξω?? παιρνει ταση αλλα δεν ανοιγει ποτε....

θυμασαι ποιο ειναι το Pin-out? η μπορω να το βρω καπου???

thanks!!!Ειναι πολλα φυσακια που πρεπει να αλλαξεις,το ροζ στο παλιο ειναι μπλε στο καινουργιο κ τα κιτρινο-κοκκινο αν θυμαμαι καλα

Alx
10-09-2008, 12:45
νομιζω με τη φισα του σμαρτ απλα δε γινεται... πρεπει να κανεις καποια γεφυρα με αλλο καλωδιο χωρις να γνωριζω αλλες λεπτομερειες... απλα το ειδα στα πεταχτα που το κανανε στο δικο μου

djvolis
10-09-2008, 13:48
η φυσα του σμαρτ (οπως και σε ολα τα αυτοκινητα) ειναι iso
η μονη διαφορα της ειναι οτι εχει ανεστραμμενη σειρα στο μονιμο ρευμα (αυτο που μπαινει για την μνημη του ραδιοφωνου και τα settings) και στο ρευμα που ενεργοποιειται απο το κλειδι...
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ RCD ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΤΟΥ RCD ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ Κ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (τα καινουρια συνηθως εχουν και φυσακια για να το κανεις πιο ευκολα) αν δεν εχουν τοτε τα κοβεις στη μεση και μετα ενωνεις κοκκινο με κιτρινο και τελειωνεις!
αν δεν αναβει η οτιδηποτε αλλο δε φταινε αυτα δυο καλωδια.