PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : ερώτηση..μπορώ να βάλω σε pure κλιματισμό ή a/c?



smartovios450
12-06-2009, 11:20
Επειδή είναι γνωστό το καλοκαίρι....τα αυτοκίνητα στον ήλιο...γίνονται φούρνος!!!
και ανάβω..τον ανεμιστήρα κ βγάζει καυτό αέρα:a11:
ανοίγω το παράθυρο...πάλι ζεστός αέρας....:a03:
τι τα ήθελα κ πήρα pure:a11: καλά να πάθω...

ΥΓ. αν ξέρει κανένας το κόστος τοποθέτησης κλίμια ή άιρ κοντίσιον..ή έχει βάλει κανένας τέτοια κ πόσο του κόστισε..μαζί με εργατικά...

djvolis
12-06-2009, 11:36
a/c οχι clima, μπαινει με κοστος απο 1000~1200 και πανω

smartovios450
12-06-2009, 12:24
αρκετά τσιμπιμένη η τιμή....:a33:

δεδομένου ότι ένα f2 pure το παίρνη η μερσεντές με την τιμή των 6000...κ αν βάλω 1200 (λέμε) φτάνει συνολικά τα 7200!! που όταν το έφερα από γερμανία κόστισε μαζί με τελωνείο τα 8800!!!! πρίν ένα χρόνο.:a03:

καλύτερα ένα έτοιμο f2 μετάχειρισμένο\... θα δούμε.

:a11:

djvolis
12-06-2009, 12:28
εχει αρκετη δουλιτσα δυστηχως....η τιμη ισως πεσει λιγο αν βρεις κομπλε τα ανταλλακτικα απο μονος σου (που δε θα στο προτεινα γιατι ολο και κατι θα λειπει)
μην ξεχνας οτι ειναι και αρκετη δουλιτσα...θελει το αμαξι μεσα minimum ενα διημερο τριημερο

smartovios450
12-06-2009, 12:34
εχει αρκετη δουλιτσα δυστηχως....η τιμη ισως πεσει λιγο αν βρεις κομπλε τα ανταλλακτικα απο μονος σου (που δε θα στο προτεινα γιατι ολο και κατι θα λειπει)
μην ξεχνας οτι ειναι και αρκετη δουλιτσα...θελει το αμαξι μεσα minimum ενα διημερο τριημερο


όντως θέλει πολλή δουλειά! είδα κάτι φωτός στο ίνερνετ..όλη η μούρη ξήλωμα..αριστερά-δεξιά τα φτερά !!!


ΥΓ. αφαιρούν όλο το εμπρός πάνελ κ αριστερά-δεξια για την προσθήκη κλίμα? κάν βγάλω τα πάνελ μόνος με την βοήθεια οδηγιών του αγγλικού σίτε? καλύτερα μήν καταστρέψω τπτ:a39:

djvolis
12-06-2009, 12:40
δε μπορεις μονο σου...θελει περασμα καλωδια καινουρια και κολπακι στον εγκεφαλο περα απ αυτα...ασε που κατεβαζεις και μοτερ

smartovios450
12-06-2009, 12:44
Όκ. θα κάνω μία βόλτα στην mercedes...να δώ τι τιμή θα μου πούν....:a03:

djvolis
12-06-2009, 12:45
σε εξουσιοδοτημενο δε νομιζω να στο βαλουν...αλλα για δες απο περιεργεια

RUFF@RYDERS
12-06-2009, 12:50
αποτι ξερω δεν κανουν τοποθετηση εκ τον ειστερον απο καποια μοντελα και μετα

djvolis
12-06-2009, 12:53
αποτι ξερω δεν κανουν τοποθετηση εκ τον ειστερον απο καποια μοντελα και μετα
οι περισσοτεροι εξουσιοδοτημενοι.. (ισχυει οντως)