PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : mp3 ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟ CD?



takis31
05-07-2009, 15:29
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ MP3?
ΚΑΠΟΙΟς ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ Ι ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ 80 ΕΥΡΩ!!!!!!!

goodwood
05-07-2009, 19:39
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ MP3?
ΚΑΠΟΙΟς ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ Ι ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ 80 ΕΥΡΩ!!!!!!!
μπορεις να παρεις το καλωδιο που εχει περιπου στα 20 ευρω και να βαλεις καποιο mp3 player
κατι παρομοιο με αυτο εδω
http://www.smartmania.gr/forum/showthread.php?t=37989

takis31
05-07-2009, 21:27
οχι δεν θελω κατι τετοιο...θελω να βαζω το cd mp3 μεσα κ να πεζει αμεσως....εχω κ μια tv 7 την οποια τιν ειχα παρει 480 ευρω αλλα θελω το ραδιο της μαμας που φοραει επανω,κ οχι να το αλλαξω.....

djvolis
06-07-2009, 01:14
υπαρχει ενα κιτ αλλα δεν ειναι ακριβως πλακετα και μπορεις να παιζεις μεσα απο usb, ειναι ομως ακριβουτσικο ~150~200 ευρω

takis31
06-07-2009, 14:54
ναι δικιο τοσο μου ειπαν...για usb...αλλα μου ειπε κ για μια πλακετα ι οποια εχει 80 ευρω..και πεζει κανονικα mp3.παντος ευχαριστω,μαλλον θα βαλω την πλακετα..δεν ξερω ακομη!!

Garfito
06-07-2009, 19:05
θα μ ενδιεφερε και μενα,μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες,τι ειναι αυτη η πλακετα;που μπαινει κτλ κτλ κτλ ευχαριστω

takis31
06-07-2009, 20:02
αυριο θα τον παρω τηλ τον τυπο.ειναι Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Service της Grundig στην ηλιουπολη,θα τον παρω να μαθω σιγουρα κ θα σας πω.....

ktop
08-07-2009, 14:28
εγώ πρώτη φορά ακούω για πλακέτα ... η μόνη πλακέτα που ξέρω για το παλιό f2 είναι το upgrade του κασσετοφώνου/cd player με το extra menu και νομίζω ενεργοποίηση των tweeter (από πίσω φύσες). Μακάρι να υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά μου φένεται δύσκολο να πώ την αλήθεια...

ΜΗΤΣΑΡΑΣ
08-07-2009, 20:17
κάπου υπάρχει ποστ που λέει πως κ που για το 450
δεν μπορω να το βρω ......:a17::a17:

όλο το θεμα ηταν ένα γεφύρωμα για να παίξει όποιο mp3

ένα κομμάτι καλώδιο κ ένα βίσμα κ παίζει
κοστος 2-3euro :a04::a04::a04:

ποια 80 κ ποια 20 :a39::a39:

djvolis
09-07-2009, 01:56
κάπου υπάρχει ποστ που λέει πως κ που για το 450
δεν μπορω να το βρω ......:a17::a17:

όλο το θεμα ηταν ένα γεφύρωμα για να παίξει όποιο mp3

ένα κομμάτι καλώδιο κ ένα βίσμα κ παίζει
κοστος 2-3euro :a04::a04::a04:

ποια 80 κ ποια 20 :a39::a39:το ποστ αναφερεται πως μπορει να παιξει mp3 η υπαρχουσα πηγη, οχι πως μπορεις να παιξεις mp3 μεσω εξωτερικης πηγης συνδεμενης στην εργοστασιακη μεσω aux καλωδιου

spyrospal
09-07-2009, 05:12
καλα ο καθε τυχαρπαστος που θελει να τα αρπαξει η να πει σαλια και ψεματα για να παρει πελατεια λεει το κοντο του κ το μακρη του..
μονο με καλωδιακι aux ξερω εγω πως γινεται...
Ολοκληρο internet με 100 site για smart (μοντες-κολπα) δεν το εχουν βρει η αναφερει
και το ειπε καποιος στην ηλιουπολη......

takis31
09-07-2009, 17:40
παιδια συγγνωμη δεν καταλαβατε...τα 80 δεν τα ζηταω εγω...ετσι μου ειπε κ εμενα αυτος...ξεχασα να τον παρω τηλ,αυριο ομως θα παρω κ θα σας πω αν γινεται..το ξεχασα τελειως κ εγω!!!!!!!!! να τον παρω σημερα....sorry.......