Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : παω για κρεμαριερα?? αμορτισερ??? τιιι???
εδω και μερικεσ μερεσ ακουω απο το εμπροσ συστημα περιεργους θορυβους.... 1. οταν απο σταση παταω αποτομα γκαζι και συκωνεται η μουρη ακουγοντε σαν τα αμορτισερ να ειναι ξερα 2 οταν στριβω αριστερα ακουγεται σαν να εχει ξεχαρβαλωθει τελειωσ ο δεξησ τροχοσ χωρισ καμια ενοχληση στο τιμονι 3 οταν ειναι τελειωσ στριμενο το τιμονι αριστερα και ξεκιναω ακουγεται ενα ντιν λες και σπαει ντιζα αα να συμειωσω οτι το πιγα στιν smart και οταν πιγα βολτα με τον τεχνικο να το τσεκαρουμε... μου εκανε κολπακια το smartaki μου λεσ και με κοροιδευε και δεν ακουγοταν τιποτα...ρε τι σβουρες του καναμε τι σε λακουβες πεσαμε τι τι τιποτα !!!!τραβαγα τις ρογες μου!!! και κατι τελευταιο στο feeling του τιμονιου δεν δειχνει καμια ενδειξη!!!
να προσθεσω οτι εχω 70.000 χλμ πανω!
ξαναπηγαινε σε αλλο συνεργειο ισως...
αν στο σηκώσουν αν ειναι οπως τα λες θα φαινεται και στο ανυψωτικό
το σηκωσαν..εβαλαν εναν λοστο (απο οτι ειδα) καπου στα ακρομπαρα και μου ειπαν οτι απο οτι βλεπουν ειναι ολα καλα..επειδη ειμαι εξωτερικο σε πολη με μια μονο αντιπροσωπια smart...δεν μπορω να παρω αλλη γνωμη δυστυχως
χμμ πρεπει να το ξαναπας και να ευχηθεις να το κανει με τον τεχνικο μεσα
δηλαδη δεν ξερουμε απο τι μπορει να οφειλεται?
μα με τετοια περιγραφη πως να ξερουμε??
Τα top mount τα κοιταξατε?
mysmart.gr
03-11-2009, 22:40
Παίζει να έχουν ξεπρεσσαριστει τα σινεμπλοκ πάνω από το ψαλιδι το δεξί λογικά με αυτήν την περιγραφή που κανείς
miltossmart
04-11-2009, 10:50
Πάντως αν ήταν κρεμαγιέρα λογικά θα στο μετέφερε στο τιμόνι σου, οπότε μάλλον δεν είναι. Ρίξε λίγο spray αλυσίδας στους ΄δύο σταυρούς της κολόνας τιμονιού. Για να το κάνεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.evilution.co.uk/index.php?id=567 .
Κάνε πάλι δοκιμές και τα ξαναλέμε. Αν συνεχίζει υπάρχουν πολλά που μπορεί να είναι...ζαμφόρ, μπαλάκια, ψαλίδια top mount....klp
Πάντως αν ήταν κρεμαγιέρα λογικά θα στο μετέφερε στο τιμόνι σου, οπότε μάλλον δεν είναι. Ρίξε λίγο spray αλυσίδας στους ΄δύο σταυρούς της κολόνας τιμονιού. Για να το κάνεις ρίξε μια ματιά εδώ http://www.evilution.co.uk/index.php?id=567 .
Κάνε πάλι δοκιμές και τα ξαναλέμε. Αν συνεχίζει υπάρχουν πολλά που μπορεί να είναι...ζαμφόρ, μπαλάκια, ψαλίδια top mount....klp
μια ερωτηση μονο!στην τελευταια φωτο στο site που με παρεπεμψες δειχνει τον δεξι τροχο επειδη ειναι αγγλικο site και λογικα δεξιοτιμονο?
john-john
04-10-2011, 20:54
Μήπως άλλαξες τίποτα τακάκια (για παράδειγμα) κ από τότε ακούγεται ο ήχος αυτός ...