PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : εγκεφαλος sam



lanciaYturbo
18-10-2011, 05:15
εχω 451 passion tou 09 κ θελω να ενεργοποιησω προβολακια κ οτι αλλο χρειαστει,μου ειπαν θελω εγκεφαλο sam αλλο με κοστος 500ε περιπου εκτος κ αν εβρισκα καποιον μεταχειρο.σημερα βρηκα εναν εγκεφαλο απο exclusive δηλαδη εχει ολες τις εντολες.τωρα τι χρειαζεται?ακουσα πως επειδη ειναι μεταχειρισμενος θελει αδειασμα κ μετα ξανα προγραμματισμο.ποσο θα μου παει λετε?

prokopisbmw
18-10-2011, 10:36
Kωδικοποίηση στην ΕΚΚΑ με 12,5 Euro.

djvolis
18-10-2011, 11:44
o μεταχειρο πρεπει πρωτα να γινει λευκος και μετα να κωδικοποιηθει... η εκκα δε κανει αυτες τις δουλειες!

lanciaYturbo
18-10-2011, 11:51
κ πως γινεται λευκος?κοστος?

djvolis
18-10-2011, 11:54
πας σε "ειδικο" μαγαζι...κοστος απο 100 εως 150

prokopisbmw
12-11-2011, 06:40
Ενεργοποιείς στη δική σου SAM τα προβολάκια, δεν χρειάζεται μεταχείρο, έτσι λοιπόν το κόστος κατεβαίνει και πάλι 12,5 Euro στην ΕΚΚΑ!!!

djvolis
12-11-2011, 13:52
δεν ειναι απολυτο οτι υπαρχει η γραμμη (προγραμματιστικά αλλα και harware-ικά), οποτε δεν ειναι απολυτο οτι μπορει να το κανει η εκκα και ειδικα με 12,5 ευρω

prokopisbmw
12-11-2011, 16:43
και όμως με τόσα το έκανε, έχω και απόδειξη, φυσικά μιλάμε να προυπάρχει η καλωδίωση και μόνο για την ενεργοποίηση, όχι τοποθέτηση και ανταλλακτικά.

djvolis
13-11-2011, 12:22
και όμως με τόσα το έκανε, έχω και απόδειξη, φυσικά μιλάμε να προυπάρχει η καλωδίωση και μόνο για την ενεργοποίηση, όχι τοποθέτηση και ανταλλακτικά.και ξαναλεω οτι πρεπει να υπαρχει και hardwar-ικα η αναμονη περα απο την καλωδιωση ..δλδ να μη θελει απλα μια ενεργοποιηση. Κοινως το ποσο που γραφεις και η διαδικασια δεν ειναι απόλυτα και δε γίνονται σε ολα τα μοντελα!

prokopisbmw
13-11-2011, 21:11
Ναι, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι χρειάζεται σίγουρα sam και προγραμματισμός γι' αυτό και αξίζει τον κόπο κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του.

smartvot
29-12-2011, 18:46
Να ρωτησω κατι εγω....Αν παρω εναν εγκεφαλο Βrabus και τον κουμπωσω πανω....το αμαξι δουλευει κανονικα?
Με τις ρυθμισεις του Brabus(98hp)?????

Joe
29-12-2011, 18:51
θα πρεπει να καλιμπραριστει με τα κλειδια, κοντερ και ιμομπιλαιζερ. θελει κωδικους και προγραμματισμο.

νομιζω πως ειναι πιο απλο στο δικο σου εγκεφαλο, εφοσον ειναι τουρμπο, να βαλεις απλα ενα προγραμμα και τελος.

djvolis
31-12-2011, 11:42
Να ρωτησω κατι εγω....Αν παρω εναν εγκεφαλο Βrabus και τον κουμπωσω πανω....το αμαξι δουλευει κανονικα?
Με τις ρυθμισεις του Brabus(98hp)?????
σαφεστατα οχι!