Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Ταπα Πισω spoiler Brabus
5575
Mηπως ξερετε που μπορω να βρω τις συγκεκριμενες ταπες?Γτ χαθηκε-εφυγε-κλαπηκε δεν ξερω εγω τι η αριστερη!!Πουλιεται σαν ξεχωριστο ανταλλακτικο??Δεν εχω αυτη τι στιγμη καλυτερη φωτο να σας δειξω,ελπιζω να φαινεται καλα!
ps:ΣΠΟΙΛΕΡ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!
MatiasBrabus
30-03-2012, 11:59
5575
Mηπως ξερετε που μπορω να βρω τις συγκεκριμενες ταπες?Γτ χαθηκε-εφυγε-κλαπηκε δεν ξερω εγω τι η αριστερη!!Πουλιεται σαν ξεχωριστο ανταλλακτικο??Δεν εχω αυτη τι στιγμη καλυτερη φωτο να σας δειξω,ελπιζω να φαινεται καλα!
ps:ΣΠΟΙΛΕΡ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!
οτι πωλειται σιγουρα θα πωλειτε σαν ξεχωριστο ανταλλακτικο μιας και ειχα ρωτησει πριν καιρο και μου ειχανε απαντησει
οτι ολα τα εξτρα ταπες σιτες πωλουνται σαν εξτρα ανταλακτικα και απο μαμα smart και σαν brabus ! τωρα δεν ξερω το κοστος και αν τα εχουνε ετοιμοπαραδοτα ! αλλα ριξε μια ματια εδω ειναι ενα μαγαζι το οποιο φερνει κατακαιρους μικροπραγματα για smart και Brabus x-motors.car
λογικα στα smartoμαγαζια θα βρεις
siroumist
30-03-2012, 13:30
παράγγειλέ τες απο μια mercedes !! εγώ που παράγγειλα τις τάπες για το roadster έκανε 3 ευρώ η μία αν θυμάμαι καλά.. αλλά αυτές σε τι χρησιμεύουν??
smartvot
30-03-2012, 19:44
Προφανως και πηγαν να στο κλεψουν το σποιλερ...οι ταπες υπαρχουν στην εκκα...νομιζω εχουν 5-10€
Προφανως και πηγαν να στο κλεψουν το σποιλερ...οι ταπες υπαρχουν στην εκκα...νομιζω εχουν 5-10€
Aυτο σκεφτηκα κ εγω!!Και θα βαρεσε το περιμετρικο και την εκαναν!!Την αλλα φορα βρηκα ξεκουμπωμενο το καπο και χτυπησε γιατι εχω βαλει παγιδα και την εκαναν παλι!!Εχω συνηθισει πια!!
ps:Πηρα τηλεφωνο στην εκκα και ημουν στην αναμονη τουλαχιστον μιση ωρα,βαρεθηκα και το εκλεισα!!απο δευτερα παλι..
jim ginis
30-03-2012, 21:24
5579 αν τις βλέπετε εδώ μέσα θα υπάρχουν
Aυτο σκεφτηκα κ εγω!!Και θα βαρεσε το περιμετρικο και την εκαναν!!Την αλλα φορα βρηκα ξεκουμπωμενο το καπο και χτυπησε γιατι εχω βαλει παγιδα και την εκαναν παλι!!Εχω συνηθισει πια!!
ps:Πηρα τηλεφωνο στην εκκα και ημουν στην αναμονη τουλαχιστον μιση ωρα,βαρεθηκα και το εκλεισα!!απο δευτερα παλι..
Τί να κάνουμε ρε γμτ να γλιτώσουμε... με μία τάπα φθηνά τη γλίτωσες
smartvot
31-03-2012, 06:10
Σιγουρα υπαρχουν τεο μην αγχωνεσαι,οταν αλλαξα το σποιλερ με Brabus μου ελειπαν κι εμενα αυτες οι ταπες και τις αγορασα κανονικα απο εκκα!