PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Ερωτηση για τιμονι F1



panaua
21-12-2012, 11:34
Καλησπερα παιδια. Μπορει να υπαρχει απαντηση για την ερωτηση μου αλλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι. Εχω το 451 passion και δεν θελω να βαλω το τιμονι του Pulse. Εχω βρει ενα τιμονι με αεροσακο αλλα εχει κομμενη ταινια. Γινεται να μπει η δικια μου ταινια στο F1 τιμονι στο passion μου? Χρειαζεται κωδικοποιηση αφου και αν γινεται να τοποθετηθει?

panaua
21-12-2012, 11:39
Εχω το 451 passion και δεν θελω να βαλω το τιμονι του Pulse.
και θελω να βαλω**

Garfito
21-12-2012, 15:06
θα βαλεις την ταινια απο τοτιμονι σου, και ναι θελει κωδικοποιηση, προσωπικα το χω κανει οτι θες ρωτα

panaua
21-12-2012, 19:16
ξερεις η κωδικοποιηση ποσο παει και αν θες να μου στειλεις σε Π.Μ. που την εκανες?

Garfito
21-12-2012, 22:02
εχεις με πμ το τηλ μου

mouz
22-12-2012, 03:01
Οσο διαφημιση και να ακουστει πηγενε κονσολακη! Ξερει πολυ καλα ! Και οικονομικα

a5volos
27-12-2012, 23:19
Περίπου πόσο κοστίζει? η κωδικοποίηση? σήμερα τοποθέτησα το τιμόνι αλλά δεν ασχολήθηκα με την κωδικοποίηση

Garfito
28-12-2012, 00:30
Περίπου πόσο κοστίζει? η κωδικοποίηση? σήμερα τοποθέτησα το τιμόνι αλλά δεν ασχολήθηκα με την κωδικοποίηση


απο 50-200 ευρω

a5volos
31-12-2012, 21:00
Καλησπέρα,
σημερα πήγα κι έκανα κωδικοποίηση στο τιμόνι μου εκτός αντιπροσωπείας.δυστηχως κάποιο μπέρδεμα πρέπει να έχει γίνει γιατί κάτι βγάζει σαν μυνήμα για κομμένο καλώδιο.Εχει παρουσιαστεί σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο?

Garfito
31-12-2012, 22:01
Καλησπέρα,
σημερα πήγα κι έκανα κωδικοποίηση στο τιμόνι μου εκτός αντιπροσωπείας.δυστηχως κάποιο μπέρδεμα πρέπει να έχει γίνει γιατί κάτι βγάζει σαν μυνήμα για κομμένο καλώδιο.Εχει παρουσιαστεί σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο?


τσεκαρε την ταινια του αεροσακου

a5volos
01-01-2013, 21:23
Οταν βάλαμε το τιμόνι άναψε το λαμπάκια του esp. Χρειάστηκε να γυρίσουμε την ταινία μισή στροφή για να σβήσει. Μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο?

ilman3
01-01-2013, 21:26
ωχ κ μετα εβγαζε το μηνυμα για κομμενο καλωδιο?

a5volos
01-01-2013, 21:35
Ναι πρώτα το τοποθετησαμε και μετά το βάλαμε στον υπολογιστή. Γιατί ωχ?

a5volos
01-01-2013, 21:36
Οταν βάλαμε το τιμόνι άναψε το λαμπάκια του esp. Χρειάστηκε να γυρίσουμε την ταινία μισή στροφή για να σβήσει. Μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο?
Οχι την ταινία αυτό πίσω απο το τιμόνι σαν πλαστικό με δοντακια

ilman3
01-01-2013, 21:42
κατι πρεπει να εγινε εκει στο "γυρισμα"

a5volos
01-01-2013, 22:01
Ο μάστορας που το τοποθέτησε λέει ότι φταίει το τιμόνι αλλά ρε γαμωτο είναι ολοκαίνουργιο και ήταν επάνω στο τροπετο πως να κακοποιηθηκε μπροστά μου το έβγαλε ο παλιατζης.

ilman3
01-01-2013, 22:08
κοιτα απλα αν σου βαλει το παλιο σου τιμονι κ δεν εχει κανενα θεμα τοτε ναι φταιει το "νεο-3 ακτινο"..αλλιως την εχει κανει την πατατα

kati magiko
01-01-2013, 22:09
Καλα ο μαστορας τι θα λεγε οτι φταιει αυτος;;; Εγω παω με προβλημα απο μαλακιεσ τουσ και το 95% θα σου πουν οτι επεσε μετεωριτης η ενας κακος εξωγηινος στο χαλασε παρα οτι φταιει αυτος...

a5volos
01-01-2013, 22:39
Στο παλιό και να το βάλει δεν είχε paddles.οποτε δεν θα δούμε κάτι.μου είπε να πάω απο εκεί που το πήρα να μου δώσει ένα άλλο αλλιώς θα κάτσει να το φτιάξει ο ίδιος.το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο τιμόνι είναι σε πραγματικά άριστη κατάσταση χωρίς ίχνος φθοράς στο δέρμα και αμφιβάλλω αν θα έχει άλλο. Πραγματικά ενώ χάρηκα παρά πολύ με την αγορά που έκανα έχω ξενερωσει.στο τέλος θα το αφήσω έτσι χωρίς να δουλεύουν.

ilman3
01-01-2013, 22:43
το θεμα δεν ειναι τα αυτακια αλλα το αν εχει γινει ζημια στην ταινια..αν μπορει να το φτιαξει γιατι δεν το κανει κ σου λεει να πας πισω?

a5volos
01-01-2013, 23:06
Να μου δώσει ένα άλλο για να μην μπαίνω στη διαδικασία της εγχείρησης μάλλον ή για να το δοκιμάσει να δει αν φταίει όντως η ταινία η ο λάθος κωδικός που τυχόν μας έχουν στείλει. Θα σας στείλω αύριο για τα νεότερα

a5volos
02-01-2013, 18:34
Τελικά δεν βρήκα άλλο τιμονι για δοκιμή.εκλεισα ραντεβού να το πάω αύριο το πρωί να το αφήσω για να ψάξει να δει τι γίνεται.οποτε αύριο τα νεότερανεότερα

PaulWalker
02-01-2013, 18:41
Καλησπερα φιλε μου...
Η ταινια ειναι... οπως τα γραφεις παραπανω... Μαλλον κοπηκε!
οπως την γυρισατε και δεν την βαλατε στην σωστη θεση...
Αν εχεις το παλιο σου τιμονι... βγαλε απο αυτο την παλια σου και βαλτην επανω στο καινουργιο..

a5volos
02-01-2013, 19:06
Κι εγώ έτσι νομίζω αλλά μου είπε απο το κατάστημα με τα ανταλλακτικά ότι αν ήταν η ταινία δεν θα πάτουσε η κορνα. Τεσπα μακάρι ότι και να είναι να βρεθει γιατί το τιμόνι μου αρέσει παρά πολύ και αμφιβάλλω αν θα βρω άλλο σε τόσο καλή κατάσταση

PaulWalker
02-01-2013, 19:16
Αν κορναρει οντως ισως να μην ειναι ταινια.. αλλα δεν εχεις κατι να χασεις να δοκιμασεις πριν πας για αλλαγη... δεν ειναι κατι το τρομερο δυσκολο και ουτε οικονομικα ακριβο

a5volos
02-01-2013, 20:22
Το προηγούμενο δεν είχε paddles οπότε δεν νομίζω να δουλέψουν και πάλι

PaulWalker
02-01-2013, 20:39
Δεν παιζει ρολο... βγαλε την ταινια απο το μαμα... και βαλτην επανω..

a5volos
03-01-2013, 20:49
Καλησπέρα,
τελικα δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Απ ότι έβγαλε ο μάστορας το συμπέρασμα προφανώς το μοντέλο του 2012 δίνει διαφορετικά την εντολή για να αλλάξουν οι ταχύτητες. Η τελευταία ελπίδα για να σίγουρευτουμαι είναι να του πάω ένα σμαρτ pulse απο 2008 εώς 2010 και να δοκιμάσουμε το δικό του. Αν υπάρχει κάποιος απο Βόλο που μπορεί να με βοηθήσει γιατι εγώ δεν γνωρίζω κάποιον. Δυστηχως είμαι άτυχος μάλλον. Επίσης αν γνωρίζεται κάποιον στη Θεσσαλία που να ασχολείται με σμαρτ στείλτε μου να έρθω σε επικοινωνία για μια δεύτερη γνώμη. Ευχαριστω!

a5volos
17-01-2013, 00:35
Τελικά δεν το καταφέραμε ξανά. Μάλλον πρέπει να πάω αντιπροσωπεία να γίνει online κωδικοποίηση.εχει κανένας καμία άκρη να πάρουμε κάποια έκπτωση? στοιχίζει ποιο πολύ η κωδικοποίηση απο το τιμόνι.ΕΛΕΟΣ!!!

ilman3
17-01-2013, 06:56
πριν πας να εισαι σιγουρος οτι κ αι η ταινια σου αλαλ κ το τιμονι δουλευουν,αλλιως τζαμπα θα πας κ τα λεφτα σου θα χασεις.απο εκει κ περα για εκπτωση μπορεις να τους ρωτησεις γιατι παντα κατι κανουν. οχι το τιμονι καινουργιο ειναι ποιο ακριβο απο την κωδικοποιησηη.η λυση να το αφησει ετσι χωρις να δουλευουν τα paddles (με την προυποθεση οτι ο αεροσακος ειναι οκ)δεν παιζει?

a5volos
17-01-2013, 07:55
Πραγματικά δεν ξέρω! Μάλλον απ ότι μου είπαν πλέον ο κωδικός ο σπασμενος δεν συνεργάζεται με το τιμόνι και θέλει online απο την αντιπροσωπεία.Στο τέλος θα το αφήσω διακοσμητικό απ οτι βλέπω.κριμα!

gavanos
17-01-2013, 09:50
Είμαι περίεργος πόσο να κοστίζει να γίνει κάτι τέτοιο (πόσο χρεώνει η αντ/πεία εννοώ...)

a5volos
17-01-2013, 15:28
Αν και δεν εχω πάρει τηλ ακόμα υπολόγιζω περιπου 200€. Δεν πρόκειται να δώσω για κανένα λόγο αυτά τα λεφτά!

a5volos
05-02-2013, 21:31
Καλησπέρα και πάλι,
επαναφέρω πάλι το θέμα του τιμονιου μιας και ακόμα δεν εχω καταφέρει να βρω τι φταίει και δεν λειτουργεί.Ενω ελεγξαμε όλα τα ηλεκτρολογικα βάση υπολογιστή συνεχίζει και μου βγάζει κομμένο καλώδιο.Απο το φόρουμ με βοήθησε κάποιος δίνοντας μου άλλο κωδικό ενεργοποίησης αλλά έβγαλε μυνήμα οτι το αυτοκίνητο είναι ήδη κωδικοποιημενο.αλλαξα την σερπαντινα με αυτή αυτό δικό μου και πάλι τίποτα.Μηπως τελικα πρέπει να γίνει κωδικοποίηση μέσο αντιπροσωπείας? αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι να πω δεν εχω λόγια

Garfito
05-02-2013, 21:47
εβαλες αλλο κωδικο;

a5volos
05-02-2013, 23:04
Εβαλα αλλά μας έβγαλε μυνήμα οτι το αυτοκίνητο είναι ήδη κωδικοποιημενο. Μήπως έπρεπε να τον σβησω πρωτα?

typhoongeorges
06-02-2013, 00:52
Εβαλα αλλά μας έβγαλε μυνήμα οτι το αυτοκίνητο είναι ήδη κωδικοποιημενο. Μήπως έπρεπε να τον σβησω πρωτα?
φιλε χωρις να ειμαι 100% σιγουρος μηπως θελει καλιμπραρισμα απο το σταρ?? επειδη στο δικο μ το 700 οταν εβαλα f1 τιμονη εκτος απο κωδικο , εκανα κ καλιμπραρισμα 2 λεπτα δουλεια ειναι κ γινεται μεσω εγκεφαλου εσυ απλα πρεπει να εχεις σωστα την ταινια κ το τιμονι, Δεν ξερω αν ισχυει κ στα 1000cc αυτο

Jimmiss
06-02-2013, 01:04
Ενα φιλαρακι οταν εψαχνε μεταχειρισμενο τιμονι για το 450 εψαχνε με συγκεκριμενο κωδικο οπως το ¨μαμα¨ τιμονι,αλλιως δεν εκανε.Επρεπε να ξεκιναει με τον ιδο αριθμο part number οπως το ¨μαμα¨.Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση,απλα ηθελα να το αναφερω εδω μπας κ βοηθησει στο προβλημα που αντιμετωπιζεις.
Και κατι ακομα.Εγω νομιζα οτι η παλια ταινια απο το παλιο τιμονι δεν κανει κ οτι μονο η ταινια απο το F1 εχει τις εντολες για τα puddles,αλλα εδω διαβαζω οτι κανει κ η παλια.Παραξενο,αλλα για να το λετε καποιοι προφανως ειναι ετσι.

nikosTopGunICE
06-02-2013, 01:33
Ενα φιλαρακι οταν εψαχνε μεταχειρισμενο τιμονι για το 450 εψαχνε με συγκεκριμενο κωδικο οπως το ¨μαμα¨ τιμονι,αλλιως δεν εκανε.Επρεπε να ξεκιναει με τον ιδο αριθμο part number οπως το ¨μαμα¨.Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση,απλα ηθελα να το αναφερω εδω μπας κ βοηθησει στο προβλημα που αντιμετωπιζεις.
Και κατι ακομα.Εγω νομιζα οτι η παλια ταινια απο το παλιο τιμονι δεν κανει κ οτι μονο η ταινια απο το F1 εχει τις εντολες για τα puddles,αλλα εδω διαβαζω οτι κανει κ η παλια.Παραξενο,αλλα για να το λετε καποιοι προφανως ειναι ετσι.
Και γω ετσι ξέρω..

a5volos
13-02-2013, 22:35
Τέλος καλό όλα καλά τελικά! Να ευχαριστήσω από καρδιάς το μέλος garfito. Χωρίς τη Βοηθεια του δεν πρόκειται με τίποτα να το φτιαχναμε!απο το μεσημέρι που το εφτιαξα όλα μ αυτά αλλάζω ταχύτητες! Ωραίο παιχνίδι είναι παντός

djvolis
13-02-2013, 22:54
πραγματικά ειναι αληθεια...το μελος Garfito ειναι μοναδικο...αισθανομαι πολυ περιφανος που το εχουμε σε αυτο το κλαμπ!!!

mouz
13-02-2013, 23:40
τελικα ομως πιο ηταν το θεμα??

djvolis
13-02-2013, 23:52
οτι ο GarfitoS ειναι μοναδικός!!! μα γιατι μπερδευεσαι???

a5volos
14-02-2013, 07:55
Κάποιο κόλλημα είχε το αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να διαβάσει τα paddles. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω γιατί μίλησαν οι μαστορες μεταξύ τους.

Jimmiss
15-02-2013, 21:51
Τελικα δηλαδη η ταινια του απλου τιμονιου κανει και για το F1?

pratigos
15-02-2013, 23:34
Τελικα δηλαδη η ταινια του απλου τιμονιου κανει και για το F1?

κάνει ; ενδιαφέρομαι και εγώ..

Jimmiss
15-02-2013, 23:43
Αν κανει,μπορουμε δηλαδη να στραφουμε σε τιμονι F1 χωρις ταινια,που ειναι σαφως φθηνοτερα απο αυτα με την ταινια τους μαζι.

Garfito
15-02-2013, 23:55
Αν κανει,μπορουμε δηλαδη να στραφουμε σε τιμονι F1 χωρις ταινια,που ειναι σαφως φθηνοτερα απο αυτα με την ταινια τους μαζι.


αγοραστε ενα τιμονι χωρις αεροσακο και απλα κουμπωστε επανω απο το δικο σας τιμονι, σε 451 γινεται σιγουρα

djvolis
16-02-2013, 14:11
Κανει ναι

a5volos
17-02-2013, 22:40
Καλησπέρα σε όλους έλειπα το σ.κ και δεν μπήκα στο φόρουμ. Ναι με σιγουριά γιατί το έχω κάνει η ταινία από το απλό Τιμονι ταιριάζει κανονικά στο Τιμονι του pulse

PaulWalker
17-02-2013, 22:54
Επανερχομαι στο θεμα μας...
Για να βάλει λοιπον καποιος τιμονι ''τριακτινο'' με paddles απο την στιγμη που εχει το ''μαμα'' εργοστασιακο...
Αν ειναι τυχερος και βρει ενα τριακτινο ή το Brabus και ειναι χωρις ταινια ή και ακομη και χωρις αεροσακο..
Ναι!.. μπορει να βγαλει την ταινια απο το παλιο του τιμονι,(συνιστω οχι μονοι σας!), και να την τοποθετησει στο ''καινουργιο'' οπως επισης και με το αεροσακο
ασχετα απο τις απαραιτητες ρυθμισεις - προγραμματισμος που θα πρεπει να γινει για να δουλεψουν τα Paddles!
Οι ταινιες δεν ειναι διαφορετικες... .. ολα τα 700cc εχουν μια ταινια. Σαφως διαφορετικη απο τα 600cc
ολα τα 600cc μια..
Τα 1000cc μια κοινη!