PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Δεν κραταει μνημη.



Mixalis Papaioannou
09-04-2013, 19:38
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα for two (450). Πριν καποιες μερες μου εκλαψαν το παλιο μου radio-cd. Αποφασισα να αγωρασω ενα νεο. Αγορασα λοιπον ενα SONY CDX-GT450U. Εβαλα τις δυο φυσες, κεραια, βαση. Ολα οκ!!! Το βαζω να παιξει. Ολα super!!!!!
To προβλημα: Αποθηκευω τους σταθμους και αλλαζω την ωρα, αλλα οταν κλεισω τον διακοπτη και τον ξανα ανοιξω ολα μηδενιζουν. Χανετε και η ρυθμηση της ωρας και οι αποθηκευμενοι σταθμοι.
Eχει κανεις καμια ιδεα για το τι γινετε????

sapuu
09-04-2013, 19:52
Ακριβώς το ίδιο πάθαινα και εγώ, μέχρι που πήγα σε εγκαταστάτη και συνέδεσε τα καλώδια σωστά. Από τότε το πρόβλημα λύθηκε!!!

ilman3
09-04-2013, 19:55
νομιζω οτι τα καλωδια συνδεσης ειναι στανταρ κ να θες να τα βαλεις αναποδα δεν μπορεις...:(

ktop
09-04-2013, 19:57
Μπορείς...άλλαξε το συνεχόμενο ρεύμα με αυτό τις μνήμης στην πλεξουδα που πήρες...αλλιώς το βγάζεις απο την μαμά φυσα και τα αλλάζεις...

nikos_rs
09-04-2013, 20:07
το κιτρινο κ το κοκκινο εχουν φισακια καντα τραμπα κ θα εισαι οκ

Mixalis Papaioannou
09-04-2013, 23:19
το κιτρινο κ το κοκκινο εχουν φισακια καντα τραμπα κ θα εισαι οκ
το εκανα αυτο αλλα τιποτα!!!!

ktop
09-04-2013, 23:27
το κίτρινο και το κόκκινο στην πλεξούδα του sony, όχι στου σμαρτ
στην φύσα του σμαρτ αλλάζεις το Α4 με το Α7


http://www.evilution.co.uk/index.php?id=522

Mixalis Papaioannou
09-04-2013, 23:38
το κίτρινο και το κόκκινο στην πλεξούδα του sony, όχι στου σμαρτ
στην φύσα του σμαρτ αλλάζεις το Α4 με το Α7


http://www.evilution.co.uk/index.php?id=522
Του SONY ΤΑ τα καλωδια εκανα τραμπα... Το ειδα που το εγραφε στο manual και το εκανα. Θα το ξανα δοκιμασω αυριο και θα γραψω εντυπωσεις...

ktop
09-04-2013, 23:40
όσες φορές το εχω κάνει παίζει .. δοκίμασε το πάλι μία

Mixalis Papaioannou
11-04-2013, 21:27
Τελικα τα καταφερα. Εκανα την αλλαγη το Α4 με το Α7 και δουλεψε μια χαρα... Σε ευχαριστω αδελφε...

ktop
11-04-2013, 23:38
τπτ μάστορα! Αφού έπαιξε όλα μια χαρά :)