steliosh
21-11-2013, 16:29
Μια και το 450 το πήρα μεταχειρισμένο (http://www.steliosh.net/smart/) με πρόγραμμα RT-Dynamics και φίλτρο ITG, είπα να δώ μια ματιά το φίλτρο του.
Το άνοιγμα του φιλτροκουτιού είναι απλούστατο, δεν χρειάζονται οδηγίες.
Το φίλτρο της ITG είναι από foam, σαν σφουγγάρι (ΔΕΝ είναι ένα απλό σφουγγάρι, βεβαίως), αλλά έχει τριπλή στρώση, με διαφορετικής υφής και πυκνότητας υλικά: Το εσωτερικό είναι το πιο πυκνό, το μεσαίο λίγο αραιότερο και το εξωτερικό αρκετά αραιό.
Το "σφουγγάρι" στηρίζεται σε ένα μεταλλικό πλέγμα κυλινδρικής διατομής.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα για το καθάρισμα είναι τα ίδια που χρησιμοποιώ και στη μοτοσικέτα enduro που έχω, KTM 200 EXC (http://www.steliosh.net/moto/ktm200/), που επίσης έχει "σφουγγαρένιο" φίλτρο: Motorex Air filter cleaner και Motorex Twin Air Liquid Power. Παλαιότερα έχω χρησιμοποιήσει (στο ΚΤΜ, πάντα) και αντίστοιχα προιόντα της Denicol, με εξίσου καλά αποτελέσματα.
7972
Βγάζουμε το καπάκι του φιλτροκουτιού
7970
Αφαιρούμε προσεκτικά το "σφουγγάρι" από το μεταλλικό πλέγμα του φίλτρου, προσέχοντας να μη σκιστεί.
7975
Το πλένουμε καλά με το Air filter cleaner.
7971
Δε χρειάζεται πολύ. Σε αυτό το κουβαδάκι έριξα 2 εκ. (σε ύψος) υγρό.
7973
Αφού το πλύνουμε καλά και φύγει η μαυρίλα του...
7974
Το ξεπλένουμε πολύ καλά στη βρύση με νεράκι, ώστε να μη μείνει άλλη σαπουνάδα.
(H afentomoutsounara μου!)
7976
Οσο περιμένουμε να στεγνώσει κάνουμε βλακειούλες με τη φωτογραφική!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν δεν έχουμε "μαμά" φίλτρο για να το αντικαταστήσουμε όσο το έχουμε βγάλει από το αυτοκίνητο
1ον, δεν βάζουμε μπρος το μοτέρ, και
2ον κλείνουμε ΠΟΛΥ προσεκτικά το φιλτροκάπακο, ώστε να μη μπεί ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο φιλτροκούτι.
Η συνέχεια αργότερα, αφού στεγνώσει! Φυσικά θέλει το χρόνο του να στεγνώσει με φυσικό τρόπο. Για να το επιταχύνω λίγο, το γεμίζω με χαρτί κουζίνας και το "στίβω" απαλά, καθώς και με παλιά (αλλά πεντακάθαρα!) t-shirts.
(Το κάνω σχεδόν σε real time!)
Το άνοιγμα του φιλτροκουτιού είναι απλούστατο, δεν χρειάζονται οδηγίες.
Το φίλτρο της ITG είναι από foam, σαν σφουγγάρι (ΔΕΝ είναι ένα απλό σφουγγάρι, βεβαίως), αλλά έχει τριπλή στρώση, με διαφορετικής υφής και πυκνότητας υλικά: Το εσωτερικό είναι το πιο πυκνό, το μεσαίο λίγο αραιότερο και το εξωτερικό αρκετά αραιό.
Το "σφουγγάρι" στηρίζεται σε ένα μεταλλικό πλέγμα κυλινδρικής διατομής.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα για το καθάρισμα είναι τα ίδια που χρησιμοποιώ και στη μοτοσικέτα enduro που έχω, KTM 200 EXC (http://www.steliosh.net/moto/ktm200/), που επίσης έχει "σφουγγαρένιο" φίλτρο: Motorex Air filter cleaner και Motorex Twin Air Liquid Power. Παλαιότερα έχω χρησιμοποιήσει (στο ΚΤΜ, πάντα) και αντίστοιχα προιόντα της Denicol, με εξίσου καλά αποτελέσματα.
7972
Βγάζουμε το καπάκι του φιλτροκουτιού
7970
Αφαιρούμε προσεκτικά το "σφουγγάρι" από το μεταλλικό πλέγμα του φίλτρου, προσέχοντας να μη σκιστεί.
7975
Το πλένουμε καλά με το Air filter cleaner.
7971
Δε χρειάζεται πολύ. Σε αυτό το κουβαδάκι έριξα 2 εκ. (σε ύψος) υγρό.
7973
Αφού το πλύνουμε καλά και φύγει η μαυρίλα του...
7974
Το ξεπλένουμε πολύ καλά στη βρύση με νεράκι, ώστε να μη μείνει άλλη σαπουνάδα.
(H afentomoutsounara μου!)
7976
Οσο περιμένουμε να στεγνώσει κάνουμε βλακειούλες με τη φωτογραφική!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν δεν έχουμε "μαμά" φίλτρο για να το αντικαταστήσουμε όσο το έχουμε βγάλει από το αυτοκίνητο
1ον, δεν βάζουμε μπρος το μοτέρ, και
2ον κλείνουμε ΠΟΛΥ προσεκτικά το φιλτροκάπακο, ώστε να μη μπεί ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο φιλτροκούτι.
Η συνέχεια αργότερα, αφού στεγνώσει! Φυσικά θέλει το χρόνο του να στεγνώσει με φυσικό τρόπο. Για να το επιταχύνω λίγο, το γεμίζω με χαρτί κουζίνας και το "στίβω" απαλά, καθώς και με παλιά (αλλά πεντακάθαρα!) t-shirts.
(Το κάνω σχεδόν σε real time!)