• SmartMania & FunkySmart

  2003

  Δημιουργείται τo πρώτο Club αυτοκινήτων Smart, το SmartMania.

   

  2005

  Δημιουργείται το FunkySmart.

  2 διαφορετικά SmartClubs, με κοινό σημείο αναφοράς, την αγάπη για το Smart.
  Με το πέρασμα των χρόνων, το κάθε club ακολουθεί την δική του πορεία, με συναντήσεις, events, εκδρομές σε εσωτερικό και εξωτερικό και παρουσία πολλών μελών.

  2012

  Το SmartMania και το FunkySmart, με μακρόχρονη πλέον ιστορία και όντας από τα πιο αναγνωρισμένα clubs αυτοκινήτων,

  αποφασίζουν να κάνουν και πάλι τη διαφορά, και να ακολουθήσουν κοινή πορεία!

  Έτσι, στο forum του SmartMania ενσωματώνονται τα σημαντικότερα τμήματα του forum του FunkySmart και μεταφέρονται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του FunkySmart.
  Οι καθιερωμένες 15θήμερες (κοινές πλέον) συναντήσεις θα γίνονται Τετάρτη & Κυριακή, στο parking του "Seitanidis home" (Λ.Κηφισού 80 στο Ρέντη δίπλα στο Makro), με ώρα συνάντησης 20:30 τις Τετάρτες και 12:00 τις Κυριακές.
  Και φυσικά, events, εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό, και πολλά πολλά ακόμα μας περιμένουν!

  Stay Tuned!

 • Welcome to SmartClub

  Καλώς ήρθατε στην μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα, φίλων & ιδιοκτητών Smart.

  Μέσα από τις σελίδες μας έχετε την δυνατότητα να λύσετε οποιαδήποτε απορία έχετε για το
  αγαπημένο σας Smart, να περιηγηθείτε στις άπειρες φωτογραφίες που υπάρχουν, να
  ενημερωθείτε αλλά και να συμμετέχετε σε κάποια από τις δραστηριότητές μας και άλλα πολλά.

  Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να γίνετε μέλος μας, μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία και
  να ξεκινήσετε το ταξίδι στον κόσμο του SmartClub

   

 • Ποιοι Είμαστε RSS Feed


  Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, το Smart έγινε αντικείμενο συζήτησης! Οι πολύ μικρές του διαστάσεις (2,5m), η διάταξη των μηχανικών μερών (κίνηση & κινητήρας πίσω), τα πολλά standard συστήματα ασφαλείας (ABS, AntiSpin, Airbags, ατσάλινος κλωβός ασφαλείας tridion), ο εξοπλισμός άνεσης (σειριακό/αυτόματο κιβώτιο, A/C, γυάλινη οροφή, άπλετοι χώροι για 2) και ο αξιοπρόσεκτος σχεδιασμός του μέσα κι έξω το κατέταξαν ανάμεσα στα πιο “in” οχήματα πόλης και όχι μόνο. Στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πόλεις (και όχι μόνο) τα Smart βρίσκονται παντού. Και δικαιολογημένα άλλωστε, αφού είναι σβέλτα, παρκάρουν παντού ακόμα και κάθετα, καίνε ελάχιστα και δεν είναι ευπαθή σε μικροσυγκρούσεις.

  Τα πρώτα Smart-Clubs έκαναν από την αρχή την εμφάνισή τους, με σκοπό την γνωριμία μεταξύ των κατόχων Smart, τις ανταλλαγές απόψεων, διοργάνωση εκδρομών, επίλυση αποριών κλπ. Μάλιστα σε πολλές πόλεις, τα clubs αυτά εξασφάλισαν σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους Smart (πλυντήρια, ανταλλακτικά, parking, εισιτήρια Ferry Boat κλπ). Και βέβαια, χάρη στο internet τα clubs αυτά είναι προσβάσιμα από οποιοδήποτε σημείο, πράγμα που βοηθάει την ταχύτατη εξάπλωσή τους.

  Ύστερα από αρκετή καθυστέρηση έφτασε επιτέλους η στιγμή και για την Ελλάδα να αποκτήσει το δικό της Club για τους κατόχους Smart, για όλους όσους θα ήθελαν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν Smart και γενικά για εκείνους που έχουν μανία με το πιο trendy όχημα!

  Ελπίζουμε να μείνετε ευχαριστημένοι από την παραμονή σας στο συγκεκριμένο χώρο. Εδώ μπορείτε να χαζέψετε φωτογραφίες, να διαβάσετε τις διάφορες συζητήσεις μεταξύ των χρηστών, να ενημερωθείτε για μελλοντικές εκδρομές και εκδηλώσεις του Club. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία και να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις των άλλων μελών. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Να περνάτε καλά!