μετα το βαψιμο τον φαναριων (xclusive look) αρχισα να σκεφτομαι οτι με τον ιδιο τροπο θα μπορουσα ναλλαξω κι αλλα σημεια μεσα στο αμαξι ετσι ωστε να το κανω κ πιο ομορφο (για τα δικα μου γουστα) αλλα κ διαφορετικο απο τ'αλλα...
αυτο λοιπον το DIY ειναι ενα παραδειγμα για το πως μπορει καποιος να φερει το σαλονι του στα δικα του γουστα..
Χρειαζόμαστε: -1 κομματι ντουκοχαρτο
-σπρέι ματ θερμοτητας
συνολο 9,80€
Ξεκουμπωνουμε οποια κομματια θελουμε απο το εσωτερικο (εγω για αρχη τα "δαχτυλίδια" απο ρολοι κ στροφομετρο κ το περιγραμμα απο το καντραν)
Στη συνεχεια τριβουμε με το ντουκοχαρτο μεχρι να χασει ολη την γυαλαδα το πλαστικο για να μπορεσει να πιασει το σπρει..
αφου τελειωσουμε με τριψιμο κ έχοντας κανει τις επιφανειες να μη γυαλιζουν καθολου, βρισκουμε ενα σημειο για να βαψουμε με αρκετο φως για να μπορουμε να βλεπουμε κ την παραμικρη λεπτομερεια-ατελεια κ χωρις αερα κατα προτίμηση..
πρεπει να γινει μετα κ 2ο περασμα αφου ομως πρωτα σιγουρευτούμε οτι στεγνωσε τελειως το πρωτο περασμα (εγω αφησα να περασει κανενα μισαωρο)! καλο επισης ειναι μετα κ απο το 2ο περασμα κ αφου θα εχουν στεγνωσει μη τα περασετε κατευθειαν πανω εαν το αμαξι το χτυπαει ο ηλιος ή εχει πολυ ζεστη στο εσωτερικο του..
Το αποτελεσμα:
κ μερικες μεσα απο το αμαξι..
to be continue κ για αλλα κομματια απο το εσωτερικο..
Υ.Γ. σχετικα με το χρωμα μπορει ο καθενας να χρησιμοποιησει οτι θελει απλα εγω το ηθελα ματ.. καποιος αλλος μπορει να χρησιμοποιησει αλλα χρωματα (οχι αναγκαστικα ματ) αναλογα με το εσωτερικο του..
Υ.Γ. οποιοδηποτε αλλο χρωμα καλο θα ηταν να περαστει μετα κ με 1-2 χερια βερνίκι