Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 μέχρι 25 από 48

Θέμα: ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ SMART ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΙΧΕΙΑ!!

Guest

ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ SMART ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΙΧΕΙΑ!!

ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ(ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2003
    Δύναμη Φήμης
    329
    Κατ' αρχήν καλωσήρθες στην παρέα μας φίλε smart. Κατά δεύτερον θα σου πρότεινα να έρθεις σε κάποια από τις συναντήσεις μας να τα πούμε από κοντά, να δεις τι έχουν τα μέλη του club μας και να πάρεις κάποιες ιδέες.
    Επίσης, μίλα με κανένα τεχνικό να σου κάνει μελέτη, να διαλέξεις μεταξύ απόδοσης και χρημάτων που θέλεις να διαθέσεις.
    Απ' το να σου στείλουμε φωτογραφίες είναι καλύτερο.

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2003
    Δύναμη Φήμης
    252
    SYNFONO APO KONTA MPOREI NA PAREIS KAPOIES IDEES.......
    ALOSTE TA PANEL STIS PORTES PANE KAI ERXONTE

TON PAO........
    Smart Mcc Blue Passion MKIII

Ηχεια μονα τους θα κανουν λιγα πραγματα, προσπαθησε να το δεις σαν Ηχοσυστημα...
    Ιδεες σιγουρα θα παρεις πολλές αν ερθεις. Αλλα αν το αυτοκινητο στην foto ειναι δικο σου, τοτε εισαι Αγγλία? Χμμμμ λιγο δυσκολο λοιπον. Τελως παντων, μερικες ιδέες:
    Τα μπροστινα ηχεια ειναι λιγο χαλια. Καταρχην υπαρχει ανταλλακτικακι που ειναι ενα κουτακι που μπαινει κατω απο τα ηχεια που κανονικα παιζουν free air, και ειναι δυσκολο να βγαλουν σφιχτο μπασο. Το κοστος νομιζω ειναι χαμηλο, και η βελτιωση μεγαλη, ιδιως αν δεν θελεις να βαλεις subwoofer.
    Τωρα, το ευκολο ειναι η αντικατασταση των μπροστινων ηχειων. Παιρνει 13αρακια η στην Αγγλια 5.25 ιντσες. Βαλε διαιρουμενα, mid bass και tweeters. Σε καποια αλλη συζητηση που ειδα προσφατα νομιζω ο Gavanos ειχε βαλει μια φωτογραφια απο ενα extreme ταμπλω με κατασκευη και woofer-midbass-tweeter. Τι μαρκα ειναι καθαρα θεμα προσωπικού γούστου. Εγω προσωπικα προτιμαω το μαλακο tweeter αντι για τιτανιο (κατι σε focal η peerless).
    Απο εκει και περα, στο πισω μερος, the sky is the limit που λεμε, και μετα απο την πρωτη συναντηση που πηγα του club οντως μπορεις να βαλεις πολυ καλα συστηματακια.
    Η λυση που διαλεξα εγω τελικως αποδειχτηκε απολυτα ικανοποιητικη, και σχετικα φθηνη. Με δεδομενο οτι ηθελα και λιγο το πορτ μπαγκαζ μου, και οτι χρειαζεσαι ενισχυτη για οτιδηποτε subwoofer βρηκα ενα κουτακι που εχει 2 οκταρια subs σε ισοβαρικο κουτι ΜΕ ενισχυτη μεσα στο κουτακι το οποιο ειναι ΜΙΝΙ!! Πρεπει να ομολογισω οτι ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Ιδιως για το μεγεθος.
    Ολη αυτη λοιπον ειναι η φθηνη λυση. Το κουτακι εκανε €350 και τα ηχεια γυρω στα €200 η κατι τετοιο. Απο κει και περα, το κοστος καθορίζεται απο το head unit που μπορει να παει απο €150-1000 αν θελεις να αλλαξεις το εργοστασιακό.
    Για μερικες φωτογραφιες απο την τοποθετηση που σου περιεγραψα δες εδω: http://public.fotki.com/dianic1/smart/
    Καλη τυχη, πες μας τελικως τι θα κανεις!
    ***BrabCab***

===================
    Νίκος

Guest
    teliaka brika ena filaraki kai tha pao na mou bali 1 kouta me 2(10)aria(kiker) kai mesees kai touiter mpeima an exeta akousta 8)

Ημ. Εγγραφής
    May 2003
    Δύναμη Φήμης
    266
    Isobariki diataksh ola ta lefta...

Wstoso se pao giati exoyme thn idia phgh...xixixix
    ilunga...

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2003
    Δύναμη Φήμης
    246

focal

geia kai apo mena egw exw balei 2 focal mprosta 60w rms enan 4x60 rms sony katw apo to kathisma tou odhgou kai pisw ena 10' sony pali sony sto portmpagaz kai paizei omorfa a! h phgh mou einai ena jvc 909r 4x50 mp3
    mak

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2004
    Δύναμη Φήμης
    254
    Εγώ πάντως περιμένω 1/3 να μου έρ8ουν τα πράματα που παράγγειλα από έξω, ήτοι μια mp3/wma πηγή Alpine, τετρακάναλος Rockford Fosgate, ένα 10άκι Kicker και ένα ζευγάρι διαιρούμενα 5.25' Kicker. Επιφυλάσσομαι για το αποτέλεσμα, αλλά το περιμένω πως και πως!!Όσο για τις κατασκευές στο ταμπλό...με τους τριγμούς αναρωτιέμαι τι 8α γίνεται, καθώς δεν είμαστε Αγγλία εδώ πέρα. Σκέφτομαι πως οι εργοστασιακές θέσεις θα με καλύψουν, ίσως αν τις ξεχειλώσουν στο μαγαζί της τοποθέτησης.
    Smart & MacMini. Everything else should be HUGE.

Ημ. Εγγραφής
    May 2003
    Δύναμη Φήμης
    266
    Ergostasiakes thesis den yparxoun... Oysiastika to megafono bidonete pano sto tamplo... gegonos poy exei san apotelesma to megafwno na pezei Free Air... me apotelesma arketa megales apoleies... me ligotero apo 76E pare kai bale ta koutia... tha deis megalh diafora kyrios stiw xamhles pou tha pareis apo ta mprosta hxeia...
    ilunga...

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2003
    Δύναμη Φήμης
    0
    Discoteque...........................
    BrabuS RuleS

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2003
    Δύναμη Φήμης
    260
    :lol: :lol: :lol:

Kalo ari..!
    :smt029 Kinky Bachelor! :smt029

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2003
    Δύναμη Φήμης
    282
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ DISCOBALL,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ????????????????????????????????????? ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΟΜΩΣ :lol: :lol: :lol:
    ...going topless...

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2003
    Δύναμη Φήμης
    0
    xixixiixix
    BrabuS RuleS

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2004
    Δύναμη Φήμης
    254
    Τελικά τα πράγματα που παράγγειλα μπήκαν...Για όσους δεν αρκεί το τρανζιστοράκι που βάζει η μαμά smart, εξαιρετικά αφιερωμένες οι pix!

Δώρο μία μίνι discoμπάλα! Είσοδος με ποτό 2,5 ευρώ!
    Smart & MacMini. Everything else should be HUGE.

Ημ. Εγγραφής
    May 2003
    Δύναμη Φήμης
    266
    Kalorizika... Ante na se doume kai se kamia synanthsh na to akousoume kiolas... |smic^
    ilunga...

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2003
    Δύναμη Φήμης
    615
    P_H_PANOS.... Όταν υπάρχει Sub τότε είναι περιτάα τα κουτιά!

Άσχετο αλλά και εγώ επιτέλους εγκατέσησα το Sub που διακοσμούσε την ντουλάπα μου τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα 10άρι ΜΤΧ με ένα δικάναλο Phoenix Gold και μπροστά Ηχεία και tweeter της Peerless οδηγούμενα από άλλο ένα δικάναλο Sony. Για πηγή υπάρχει ένα πολύ φθηνό JVC Mp3.

Ημ. Εγγραφής
    Jul 2003
    Δύναμη Φήμης
    282
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Giovanna
    Τελικά τα πράγματα που παράγγειλα μπήκαν...Για όσους δεν αρκεί το τρανζιστοράκι που βάζει η μαμά smart, εξαιρετικά αφιερωμένες οι pix!

Δώρο μία μίνι discoμπάλα! Είσοδος με ποτό 2,5 ευρώ!
    ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ |alc^ .....ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    ...going topless...

Ημ. Εγγραφής
    May 2003
    Δύναμη Φήμης
    266
    Tha brethoume kai tha akouseis ti ennow... To zhtoumeno gia emena htan omoiomorfia ston hxo... Dhladi Oso to dynaton kalytero mpaso apo empros opou ypotiuetai oti einai h mousikh skhnh... kai oxi psiles kai mesaies apo empros kai mpaso apo piso...
    ilunga...

Jos και εγω εντυπωσιαστηκα με τον ηχο του Πανου... Αξίζει να το ακουσεις. ειναι εντυπωσιακα σφιχτο μπασο, και το sub παιζει σε πολυ χαμηλες συχνότητες.
    ***BrabCab***

===================
    Νίκος

20. Παιδιά ξέρει κανείς αν το "εξελιγμένο ηχοσύνολο" των 120 ευρώ που μπαίνει από το εργοστάσιο αξίζει;

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2004
    Δύναμη Φήμης
    242
    Σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω από τους υπόλοιπους, μπορεί να μην αξίζει. εγώ πάντως αυτό έχω βάλει με radio-mp3 player sony( mp-70). τη δουλειά μου την κάνω αρκετά καλά. όπως ξέρεις προς τα πάνω σε ό,τι αφορά τις τιμές δεν υπάρχει όριο, οπότε το όριο θα το βάλεις εσύ.

22. Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Stratos
    Σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω από τους υπόλοιπους, μπορεί να μην αξίζει. εγώ πάντως αυτό έχω βάλει με radio-mp3 player sony( mp-70). τη δουλειά μου την κάνω αρκετά καλά. όπως ξέρεις προς τα πάνω σε ό,τι αφορά τις τιμές δεν υπάρχει όριο, οπότε το όριο θα το βάλεις εσύ.
    Βασικά με ενδιαφέρει να βγάζει καλό ήχο για 120€. Γιατί όπως δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω κάποιο από τα πατατο-CD-players που διατίθενται με το αυτοκίνητο (αλλά με τα ίδια λεφτά θα πάρω ένα mp3 player του εμπορίου), θέλω να δω αν με τα 120€ βάζω κάτι καλύτερο.

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2004
    Δύναμη Φήμης
    242
    αν 120 euro είναι το συνολικό budget για ηχεια+mp3, τι να σου πω δεν ξέρω. δεν ξέρω και που βρίσκονται οι τιμές. πριν 2 χρόνια όταν πήρα το mp70 υπήρχαν mp3players της sony με 120 euro . τώρα για ηχεία δεν ξέρω. Βλέπεις το mp3 player το είχα πάρει προ 2ετίας για το προηγούμενο αυτοκίνητο και τα αναβαθμισμένα ηχεία τα είχε από τη μάνα του το αυτοκίνητο. τι να σου πω: ικανοποιημένος είμαι. θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα, αλλά και χειρότερα. τη δουλειά σου την κάνεις ικανοποιητικά. εξαρτάται πάντα τι θες. συγκριτικά με τα απλά ηχεία της smart η διαφορά είναι μεγάλη

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2003
    Δύναμη Φήμης
    615
    Το πρόβλημα του Smart Fortwo είναι ότι τα ηχεία είναι τοποθετημένα σε λάθος θέση. Για να γεμίσει η καμπίνα με ήχο πρέπει το ηχοσύστημα να έχει αρκετή ισχύ. Ομολογώ ότι στο παλιό Fortwo που είχε ο StarGazer στο οποίο υπήρχε και εργοστασιακός ενισχυτής και τα tweeter και οι σαλίγκαροι για το μπάσσο στα ηχεία το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα αποδεκτό. Με κόστος όμως πολύ υψηλό. Με τα ίδια χρήματα αγοράζεις σίγουρα πολύ καλύτερο εξοπλισμό.Για παράδειγμα υπάρχει στο εμπόριο μία πηγή (Alpine νομίζω) η οποία βγάζει 4x75W και μπορεί να δημιουργήσει αρκετά καλό μπάσσο από τα ηχεία για όποιον δεν θέλει ενισχυτές και Sub. Επίσης με περ'ιπου 700 Euro πιστεύω φτιάχνεις ένα ηχοσύστημa με Sub το οποίο θα σε καλύψει παντού και θα γεμίσει ο ήχος. ( Για όποιον δεν ξέρει το Sub δεν είναι υποχρεωτικό να κάνει όλο το αυτοκίνητο να τρίζει. Έχει διαβαθμίσεις και ο καθένας το ρυθμίζει στην ένταση που επιθυμεί). Αν δεν κάνω λάθος το εργοστασιακό ηχοσύστημα είναι περίπου σε αυτό το κόστος συμπεριλαμβάνοντας μια μέτρια εως κακή πηγή.

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2004
    Δύναμη Φήμης
    242
    πραγματι το κόστος τόσο είναι περίπου. τα ηχεία κάνανε 120 και είχα δώσει και άλλα 600 για το mp3player που είναι 4Χ54 W. Δεν είναι ο τέλειος ήχος, αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικός και σε ποιότητα αλλά και σε ένταση. τώρα, αν έβαζα ενισχυτές ή άλλα ηχεία (ta xplod της sony είναι καλύτερα δεν ξέρω τι διαφορά θα είχα. πάντως και εμένα με ενδιέφερε το κόστος να παραμείνει σε πολύ συγκεκριμένα νούμερα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 3 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παρόμοια Θέματα

1. ΤΟ SMART ΤΟΥ ΜΗΝΑ
    Από Lgeor στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 02-03-2023, 10:45
  2. το πηρα κι εγω,smart limited edition
    Από taksidiotis στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 10-02-2023, 23:25
  3. ΠΗΡΑ SMART.SERVICE PU???
    Από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΤΣΗΣ στο forum Γενικά Θέματα
    σχόλια: 15