prosopika mou aresei polu to sugkekrimeno autokinito.![]()
[img]http://www.msnusers.com/_Secure/0UgAAAC0YFON5h65bWXXjxG9HOS2Q1wdBWf4ezp6LJmNiW6e4o EUoR7U7UKRhRDR2qec27effx3eRO*r0!HQSC8t7o6zVLGIzVxQ !ef8Rwpi0TL7pnj9uKTABE8lHSo9P/P8200159.JPG[/img]
Tις τελευταίες 2 εβδομάδες κυκλοφορούμε με μία Α-Class A170. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες!!Πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο το οποίο δεν απέχει ποιοτικά από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας.Να φανταστείτε ότι στο ρελαντί δεν (αυτό είναι απόλυτο) ακούγεται ο ήχος του κινητήρα στο εσωτερικό της καμπίνας! Τα πλαστικά στο ταμπλό είναι τα ίδια που έχει η νέα SLK. Τσουλάει πολύ καλά και στο δρόμο δίνοντας σαφώς μεγαλύτερη αίσθηση ευστάθειας από το προηγούμενο μοντέλο. Το αυτοκίνητο είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο και γενικώς είναι συνολικά βελτιωμένο.
Αν και το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούμε είναι προπαραγωγής δεν εμφανίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ή ατέλεια.
prosopika mou aresei polu to sugkekrimeno autokinito.![]()
451 Carlsson look owner
Όντως πολύ καλό. Δεν ξέρω αν χρειάζεται (για το στυλ του αυτοκινήτου) ο μεγαλύτερος κινητήρας. Αν δεν κάνω λάθος η A170 ξεκινάει γύρω στα 21.000€ περίπου, οπότε ο δίλιτρος ή ο δίλιτρος turbo θα πηγάινει αρκετά παραπάνω. Μια Α170 που είδα μέσα στο Λαϊνόπουλο (έκδοση avantgarde) είχε περίπου 26.000 με αρκετά extra. Από επιδόσεις (κυρίως σε αίσθηση στο δρόμο) τι λέει?
Η Α170 Λευτέρη διακοσαρίζει αλλά της λείπει το νεύρο που είχε η παλιά Α160. Στην αρχή μου φάνηκε αργό το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω ακριβείς επιδόσεις αλλά είναι πολύ σταθερότερο στο δρόμο (και στους πλευρικούς ανέμους ) από το προηγούμενο. Συγκρίνοντας με τον ανταγωνισμό, νομίζω ότι είναι το πιο ποιοτικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Δεν ξέρω πώς είναι στο δρόμο η Α150.
Η 150 θα είναι κάπως αργή. ("Ράθυμη" θα την έλεγα :lol: ). Πιστεύω ότι η πιο ολοκληρωμένη λύση είναι η 170. Από ότι ξέρω θα βγεί και Α200 απλή εκτός από την turbo, σωστά? Αλλά βέβαια αν φτάσει κανείς στην Α200 γιατί να μην πάει στην Α200Τ?? ( :lol: η γνωστή τακτική)
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
........ enas aneleitos smartakias!!!!!!
Teac370BettBettSileSideJohnAnnamastPackHenrLiviEnyaTescMile NichToniOceaHenrBrenZoneChriPremShaaWhisTefaSwisTalaABBYEnid ToucFeatNiveSettFyodHansDoctPresGarnJonaByzaCelePaolArthDove SheeJohnBeniSchwVoguBradPhilBeveLaurSpliChanGiveEtieNeviDire MetaSelawwwnFredClydTimoElsaMostPushKeigJoliAlanQuikRuthPALI RobeZoneArriChriFishMenuPaliStatSwarGeorMottGromRondZoneZone PlayZoneMystMadaNasoXVIIAlanZoneIoanLittXVIIhiddFronSTALZone ZoneRobeWindLiveZonePatrMasaZoneZoneZoneJohnXVIIDarrFLACBohe ThisArdoSonyAmerShreAmazRogeMorgChicWoodPoweRenzSauvHEYNRENA heavSharRockBettRenoVictFirsMiniWindMOXIwwwrPockOceaLEGOOreg ViteBvlgCesaDonnEmilProFSofiMistJeweAlanDuelBallErleXVIIElli FyodJovitodaXVIIHazeGunahighEverPeerFreeClauVietJoseGeofEmil BombRobeGoldDockBarbFranIntiThomYourSearNBAcDoroKonzPeopJust MoirDeatChriSelmElecwwwrJujjMicrMichPhotFLACFLACFLACJameFran CosmAlisFOREStreAyreRudoPianIggyINTEMusituchkasFeliEmil
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες