Τόσο εύκολα βρε συ παρατάς τα "όπλα"?
Φιλικά πάντα έτσι? Για να σοβαρευτούμε λοιπόν...
Την Τετάρτη έχω κι εγώ ραντεβού στο Λαϊνο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το A/C μου ενω δουλεύει κανονικά (από πλευράς λειτουργίας μοτέρ), δεν βγάζει καθόλου ψύξη. Στν αρχή λέω θα κάηκε καμία ασφάλεια, όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί μόλις είμαι στο ρελαντί και του ανοίγω, βλέπω το χαρακτηριστικό ανέβασμα στροφών. Άρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Πηγαίνω λοιπόν στην microcar, και η απορία μου λύθηκε άμεσα: Μου είπε ο Χρήστος ότι δεν κομπλάρει το κομπρεσεράκι του A/C, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον έχει ξεμείνει από φρέον. Πέρασα στη συνέχεια από Λάινο, μιας και είμαι ακόμα εγγύηση (8μηνών το αυτοκίνητο) στην απορία μου πώς στο προηγούμενο μου smart, 4 ετών ήδη, δεν έχω συμπληρώσει ποτέ φρέον και δεν ειχα πρόβλημα, μου είπαν ότι "αυτό συμβαίνει μερικές φορές". (για να είμαι ειλικρινής, αυτό το έχω ακούσει και εκτός Λαινο-ίσως να μην είχε πολύ φρέον αρχικά το αυτοκίνητο, ιδιαίτερα αν το χρησιμοποιούσα πολύ συχνά το Α/C.).
Θα επανέλθω με νεότερα την Τετάρτη.
Πάντως φίλε Γιώργο μην μασάς. Δεν είναι και τόσο σημαντικά προβλήματα. Σημασία έχει τέτοιου είδους μικροπροβλήματα να λύνονται μέσω εγγύησης και γενικά μέσω καλής εξυπηρέτησης πελατών. Θα σας ενημερώσω λοιπόν τόσο για την επίλυση του προβλήματος όσο και αναλυτικά για την εξυπηρέτηση κατά την παραμονή μου εκεί.
Σελιδοδείκτες