Και για όποιον δεν έχει broadband μπορώ να του κάψω αρκετά επεισόδια του Top Gear 8) ,και αυτά που έγραψε ο HPaddict.Τυχεροί όσοι έχετε nova :? ,νομίζω πως έχει και BBC :!:
Aston Martin DB9 vs TRAIN:
Όσοι έχετε Broadband κατεβάστε από ΕΔΩ, αξίζει!
Όσοι δεν έχετε: ΕΔΩ
Φοβερό κατά τη γνώμη μου βίντεο. Πραγματικά φοβερός ήχος από το μοτέρ και πολύ κολακευτικά σχόλια από τον κύριο που θα δείτε, ο οποίος σημειωτέον τις προηγούμενες γενίες των Aston Martin δεν τις πήγαινε μία...
Επίσης Apache vs Lotus:
Broadband: ΕΔΩ
Narrowband: ΕΔΩ
Και για όποιον δεν έχει broadband μπορώ να του κάψω αρκετά επεισόδια του Top Gear 8) ,και αυτά που έγραψε ο HPaddict.Τυχεροί όσοι έχετε nova :? ,νομίζω πως έχει και BBC :!:
Όντως όσοι έχετε επαφή με τον touristas προτιμίστε αυτό που σας λέει γιατί η ποιότητα από τη narrowband είναι λίγο χάλια.
Εκτός αν έχετε την υπομονή να κατεβάσετε το broadband αρχείο με απλή σύνδεση.
Έχουν κάνει κι άλλα...
:arrow: Πλοίο vs Mercedes SLR από Λονδίνο μέχρι το Όσλο
Ψάχνω να βρω και ένα άλλο με αεροπλάνο κόντρα σε μια 612 Scaglietti.
H Aston με το τρένο είναι από το studio της εκπομπής μέχρι το Monte Carlo :!:
Και κάτι άλλο:
Ο Jeremy Clarkson-ο ψηλός της παρέας-είχε πει για το roadster:
"You can buy one of this and tell people that you have a mid-engined,rear wheel drive,turbocharged,convertible Mercedes Benz'' :wink: :wink: :wink:
paidia to episodio me tin SLR to eida xtes kai arwstisa...
o tipos pou odigei ta pio panw prospathise se kapia fasi na pisasei ta 335 teliki pou exei to SLR... to ergalio einai xrwma asimi to klasiko tis mercedes kai oxi mono odigei to aftokinito alla deixnei kai pos douleuei....
an to katebasei kapios edw einai super episodio...
Mr. Tourista, θα ήθελα εγώ ένα CD/DVD με τέτοια videakia...
Thanks in advance. :wink:
kai egw tha ithela mia kopia paraklaw, mias kai kollaei kai den mporeis na to xareis..eyxaristw!
...going topless...
Λίγο υπομονή να κάνετε...ψήνονται super DVD και με τους 6 κύκλους της εκπομπής με καμιά δεκαριά επεισόδια ο καθένας 8)
ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΟΥΛΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I WANT A CLK 230 and a SMART BRABUS
[marq=left:0fdc02e34d] ||31| [/marq:0fdc02e34d]
[img=right:0fdc02e34d]http://users.forthnet.gr/ath/skapo/page4p/wtf.gif[/img:0fdc02e34d]
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες