Αρχικά καταχωρημένο από
Sphinxgr
Αφού έκανες ξεχωριστές εργασίες που απαιτούν ξεχωριστή εργασία, πως να στις χρεώσουν? Με την οκά? 43 €, να το αφήσω? Ξεχωριστές εργασίες, ξεχωριστές χρεώσεις.
Πλήρωσες 54+64+64. Πόσα θα έπρεπε να ήταν αυτά για 3-4 ώρες δουλεια?
Γιατί δεν στέκεσαι λίγο στις τιμές των ανταλλακτικών? Οι τιμές τους είναι τουλάχιστον 30% κάτω αποτι να πας από μόνος σου να τα αγοράσεις χονδρική. 6 Μπουζί 24 ευρώ? φίλτρο λαδιού 4? Φίλτρο βενζίνης 10? η τρόμπα μαζί με το αντιψυκτικό 70?
Απλά απάντησε μου αν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις service σε smart οπουδήποτε, οποτεδήποτε?
Και για να μην παρεξηγηθώ ΔΕΝ είμαι πελάτης τους, αλλά ξέρω πόσο είναι το κόστος των service και των ανταλλακτικών πολύ καλά. Όπως επιπλέον πριν πάρεις αυτοκίνητο υπολογίζεις μέσο κόστος κατοχής και όχι χρήσης, σε ορίζοντα 3 ετίας, περίπου στα 80 ευρώ το μήνα, χωρίς να υπολογιστεί το κόστος αγοράς. Απλά για να το έχεις να κάθεται και χωρίς να το πηγαίνεις πουθενά. Αν συνυπολογίσεις και κόστος χρήσης και αγοράς τότε το μήνα σου κοστίζει κοντά στα 300 ευρώ. Οπότε απλά υπολόγιζε μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα γιατί μάλλον σε βλέπω να απογοητεύεσαι και να σε ενοχλούν οι πάντες.
Σελιδοδείκτες