Εμφάνιση Αποτελεσμάτων Δημοσκόπησης: MICROCAR

Ψηφοφόροι
182. Δε μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

103 56,59%
  • ΚΑΛΟ

35 19,23%
  • ΜΕΤΡΙΟ

17 9,34%
  • ΚΑΚΟ

1 0,55%
  • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

26 14,29%
Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο ... 3456 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 101 μέχρι 125 από 135

Θέμα: MICROCAR

Ημ. Εγγραφής
    Aug 2008
    Δύναμη Φήμης
    310

Απάντηση: MICROCAR

Σημερα πηγα το smartακι μου για πρωτη φορα στην Μicrocar για να κανω το service στο μικρο μου....
    Εμεινα πολυ ικανοποιημενος ενα + κι απο εμενα στο συνεργειο του Μιχαλη....

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ SERVIS ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ SERVIS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ
    SERVIS: ΛΑΔΙΑ 3,2Λ 24Ε
    ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 4Ε
    ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 10Ε
    ΜΠΟΥΖΙ 24,5Ε
    ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 1,5Ε
    ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ 2Λ 13,6Ε
    ΙΜΑΝΤΕΣ 15Ε
    ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ 18,5Ε
    ΕΡΓΑΣΙΑ 54Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ Κ&Ν
    ΕΞΤΡΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΔΑ 6Ε ΣΥΝΟΛΟ
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ
    ΗΘΕΛΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ΤΙΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 70Ε
    ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ 63Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΜΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ 50Ε ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 13Ε
    ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ 63Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 208Ε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΚΑ
    ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ 50Ε
    ΕΡΓΑΣΙΕΣ 230Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
    Υ.Γ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από gksmart Εμφάνιση Μηνύματος
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ SERVIS ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ SERVIS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ
    SERVIS: ΛΑΔΙΑ 3,2Λ 24Ε
    ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 4Ε
    ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 10Ε
    ΜΠΟΥΖΙ 24,5Ε
    ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 1,5Ε
    ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ 2Λ 13,6Ε
    ΙΜΑΝΤΕΣ 15Ε
    ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ 18,5Ε
    ΕΡΓΑΣΙΑ 54Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ Κ&Ν
    ΕΞΤΡΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΔΑ 6Ε ΣΥΝΟΛΟ
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ
    ΗΘΕΛΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ΤΙΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 70Ε
    ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ 63Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΜΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ 50Ε ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 13Ε
    ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ 63Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 208Ε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΚΑ
    ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ 50Ε
    ΕΡΓΑΣΙΕΣ 230Ε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
    Υ.Γ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ 180Ε ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2004
    Δύναμη Φήμης
    1192

Εγώ από την άλλη δεν θα ήθελα να δεις το συνολικό κόστος της εργασίας, αλλά το πόσο πιστεύεις ότι θα έπρεπε να χρεωθείς για την κάθε εργασία ξεχωριστά και τι σύνολο θα έβγαζες έτσι? Επιπλέον να υποθέσω πως δεν έχεις πάει ποτέ σε άλλο συνεργείο για service?

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2003
    Δύναμη Φήμης
    536

Με βάση αυτά που αναφέρεις, δεν έκανες και λίγα πράγματα στο αμάξι και προσωπικά εκτιμώ ότι το συνολικό κόστος είναι πολύ λογικό.
    Εξάλλου, το καλό συνεργείο κρίνεται συνολικά και από την ποιότητα εργασίας, τη γνώση και από τις διαπιστώσεις και επιλύσεις βλαβών.
    Ο Chuck Norris δεν φοράει ρολόι γιατί αυτός αποφασίζει τι ώρα είναι !

Παλιές στιγμές !!

Δεν είμαι ειδικός για να εκφέρω άποψη για τις τιμές των εργασιών. Οι προγραμματισμένες εργασίες μου φαίνονται μια χαρά, τόσο σαν κόστος εργασιών όσο και σαν κόστος ανταλλακτικών. Σχετικά με τις extra εργασίες, το να βγάλεις τουρμπίνα π.χ. δεν ξέρω πόσο χρεώνεται γενικά, αλλά δεν ειναι και μικρή εργασία.
    Από την άλλη, έχεις κάνει κάποια έρευνα για τα ίδια πράγματα (π.χ. τις εργασίες) σε άλλα συνεργεία?
    Ακόμα περισσότερο, πριν προχωρήσεις στο να δώσεις το ΟΚ για την διεξαγωγή των παραπάνω έξτρα εργασιών, ζήτησες να ενημερωθείς για το κόστος των εργασιών?

Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Δύναμη Φήμης
    874

το κοστος ειναι κατι το σχετικο (πχ ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ΤΙΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 70Ε που λες το βρισκω μικρο εκτος αν δεν εβαλαν καινουργια πανω τρομπα η δεν εβαλαν την "αυθεντικη")..
    η ενημερωση για το κοστος τον εξτρα εργασιων ειναι υποχρεωση του συνεργειου κ οχι του πελατη επομ πριν προχωρησουν στις αλλαγες πιστευω οτι θα ειχες μια πληρη ενημερωση (κοστος-χρονο κλπ).
    το οτι δεν σου εσβησαν το service απο τον εγκεφαλο σιγουρα ειναι ενα μεγαλο μειον απο αποψη ποιοτητας υπηρεσιων
    BLACK SHADOW

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Sphinxgr Εμφάνιση Μηνύματος
    Εγώ από την άλλη δεν θα ήθελα να δεις το συνολικό κόστος της εργασίας, αλλά το πόσο πιστεύεις ότι θα έπρεπε να χρεωθείς για την κάθε εργασία ξεχωριστά και τι σύνολο θα έβγαζες έτσι? Επιπλέον να υποθέσω πως δεν έχεις πάει ποτέ σε άλλο συνεργείο για service?
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ENA SERVIS ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΗΡΑΝΕ ΕΣΑΣ ΤΟΣΟ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΗΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ.

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2004
    Δύναμη Φήμης
    1192

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από gksmart Εμφάνιση Μηνύματος
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ENA SERVIS ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΗΡΑΝΕ ΕΣΑΣ ΤΟΣΟ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΗΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ.
    Αφού έκανες ξεχωριστές εργασίες που απαιτούν ξεχωριστή εργασία, πως να στις χρεώσουν? Με την οκά? 43 €, να το αφήσω? Ξεχωριστές εργασίες, ξεχωριστές χρεώσεις.

Πλήρωσες 54+64+64. Πόσα θα έπρεπε να ήταν αυτά για 3-4 ώρες δουλεια?

Γιατί δεν στέκεσαι λίγο στις τιμές των ανταλλακτικών? Οι τιμές τους είναι τουλάχιστον 30% κάτω αποτι να πας από μόνος σου να τα αγοράσεις χονδρική. 6 Μπουζί 24 ευρώ? φίλτρο λαδιού 4? Φίλτρο βενζίνης 10? η τρόμπα μαζί με το αντιψυκτικό 70?

Απλά απάντησε μου αν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις service σε smart οπουδήποτε, οποτεδήποτε?

Και για να μην παρεξηγηθώ ΔΕΝ είμαι πελάτης τους, αλλά ξέρω πόσο είναι το κόστος των service και των ανταλλακτικών πολύ καλά. Όπως επιπλέον πριν πάρεις αυτοκίνητο υπολογίζεις μέσο κόστος κατοχής και όχι χρήσης, σε ορίζοντα 3 ετίας, περίπου στα 80 ευρώ το μήνα, χωρίς να υπολογιστεί το κόστος αγοράς. Απλά για να το έχεις να κάθεται και χωρίς να το πηγαίνεις πουθενά. Αν συνυπολογίσεις και κόστος χρήσης και αγοράς τότε το μήνα σου κοστίζει κοντά στα 300 ευρώ. Οπότε απλά υπολόγιζε μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα γιατί μάλλον σε βλέπω να απογοητεύεσαι και να σε ενοχλούν οι πάντες.
    Τελευταία επεξεργασία από Sphinxgr; 23-03-2012 στις 17:19

Ημ. Εγγραφής
    Jun 2003
    Δύναμη Φήμης
    536

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Sphinxgr Εμφάνιση Μηνύματος
    Αφού έκανες ξεχωριστές εργασίες που απαιτούν ξεχωριστή εργασία, πως να στις χρεώσουν? Με την οκά? 43 €, να το αφήσω? Ξεχωριστές εργασίες, ξεχωριστές χρεώσεις.

Πλήρωσες 54+64+64. Πόσα θα έπρεπε να ήταν αυτά για 3-4 ώρες δουλεια?

Γιατί δεν στέκεσαι λίγο στις τιμές των ανταλλακτικών? Οι τιμές τους είναι τουλάχιστον 30% κάτω αποτι να πας από μόνος σου να τα αγοράσεις χονδρική. 6 Μπουζί 24 ευρώ? φίλτρο λαδιού 4? Φίλτρο βενζίνης 10? η τρόμπα μαζί με το αντιψυκτικό 70?

Απλά απάντησε μου αν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις service σε smart οπουδήποτε, οποτεδήποτε?

Και για να μην παρεξηγηθώ ΔΕΝ είμαι πελάτης τους, αλλά ξέρω πόσο είναι το κόστος των service και των ανταλλακτικών πολύ καλά. Όπως επιπλέον πριν πάρεις αυτοκίνητο υπολογίζεις μέσο κόστος κατοχής και όχι χρήσης, σε ορίζοντα 3 ετίας, περίπου στα 80 ευρώ το μήνα, χωρίς να υπολογιστεί το κόστος αγοράς. Απλά για να το έχεις να κάθεται και χωρίς να το πηγαίνεις πουθενά. Αν συνυπολογίσεις και κόστος χρήσης και αγοράς τότε το μήνα σου κοστίζει κοντά στα 300 ευρώ. Οπότε απλά υπολόγιζε μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα γιατί μάλλον σε βλέπω να απογοητεύεσαι και να σε ενοχλούν οι πάντες.
    Θα συμφωνήσω και απλά να προσθέσω ότι θα μπορούσες να ζητήσεις το κόστος της επιπλέον εργασίας και ανταλλακτικών, πριν προχωρήσεις ( δεν νομίζω να πήρε πρωτοβουλία το συνεργείο να εκτελέσει τις εργασίες χωρίς την άδειά σου - άρα δικό σου το ρίσκο ).
    Ο Chuck Norris δεν φοράει ρολόι γιατί αυτός αποφασίζει τι ώρα είναι !

Παλιές στιγμές !!

Ημ. Εγγραφής
    Feb 2012
    Δύναμη Φήμης
    143

Το παλικαρι δεν εχει και εντελως αδικο, οχι οτι ειναι υπερβολικη η χρεωση, καθε αλλο παρα τυπικη ηταν οσον αφορα ειδικα τα ανταλλακτικα που ειναι σε τιμες ιντερνετ με αποκλιση 5-10% στο συνολο... Αλλα ειναι διαφορετικο να πας ενα αμαξι να αλλαξει πχ turbo και να σου παρει 64 ευρω μονο για αυτη την εργασια λογο λυσε δεσε πλαστικα κτλ και αλλιως να την αλλαξεις ενω εχεις ηδη λυσει το αμαξι και αλλα 64 και για την αντλια αλλα τοσα...
    Εκει εχει ενα point... θα δωσω ενα παραδειγμα μιας και ασχολουμε με τον χωρο του tattoo, ειναι σαν να πας σε εναν ταττουατζη και να του πεις θελω 3 γραμματακια και να σε χρεωσει πχ 100€ ελλαχιστη χρεωση και να του πεις ενω εχει ξεκινησει θελω ακομα δυο γραμματακια πχ και να σε χρεωσει αλλα 100€ που στην ουσια δεν του πληρωνεις 100€ τα 3 γραμματα αλλα τον χρονο προετοιμασιας τις βελωνες και το μελανι που θα χρησιμοποιησει που απο το οποιο θα πεταξει αρκετο απο αυτο που θα βαλει για σενα... Λιγο ακυρο το παραδειγμα αλλα ετσι το συνδιασα....

Ημ. Εγγραφής
    Mar 2010
    Δύναμη Φήμης
    187

εγω να πω στο φιλο gksmart παραπανω 5 πραγματα για τιμες που πλήρωσε .

1 :ανταλακτικά αναλώσιμα σέρβις πολύ καλές τιμές ,μια χαρά εισε ..με το σέρβις σου .όλα καλά
    2:τώρα στην τρόμπα νερού από τη τιμή της εινε αφτερμαρκετ η γνήσια σμαρτ έχει πάνω από 100 ευρώ μόνο η τρόμπα . τώρα αφού έβαλες αφτερμαρκετ μια χαρά τιμές ντρομπα +και τα αλλά 70 εινε πολύ καλά ..τώρα στην εργασία τοποθέτησης ντρομπα έχει αρκετή μανούρα πλήρωσες 77ε με φπα δεν τα λες και λίγα .γινόταν και ποιο χαμηλά 10-20ε μέχρι εκεί .δεν τα χαλάμε τώρα και για 10e ...
    3:τώρα στο τούρμπο ..κολημα αν και προσωρινή λύση 50ε καλά εινε .μπουζόνια οκ και εδώ ..εδώ εργασία 77ε με φπα πάλι .λίγο ακριβά (αρκετά ποιο εύκολο από την αλλαγή τρόμπας )

καλες αν ήταν μονωμένες εργασίες .

τώρα για εργασία στο σύνολο :στη ντροπα και στο tourbo παρά πολλά 154e εργασία...για μένα σου πήρε πολλα σου χρέωσε μονωμένα κάθε φορά. στο σύνολο έπρεπε να σου κάνει άλλη τιμή για εργασίες πολύ χαμηλότερες .έπρεπε να ρώταγες και αλου και εκτός σμαρτομαγαζων και να σου έλεγε πόσο θα στοίχιση συνολικά .φτες και εσύ σε αυτό όμως ..
    εγώ αν δεν ρωτήσω τιμή από πριν να μου πουν δεν κάνω τίποτα.μου έχει τύχη σε σμαρτομαγάζω να μου ζητάγανε για κάτι ζάντες ενώ είχαμε κανονηση τιμή και 200ε παραπάνω ότι του πήραν παραπάνω μεταφορικά ..φυσικά με έχασε από πελάτη .
    ρωτήστε και άλλου ..πάντα .
    εμένα στο μαγαζί μου με ρωτά πόσες φορές για τιμές τη κάνη το καθένα αναλυτικά ..και στο τέλος ξανακάνουν και παζαργία τους..

Ημ. Εγγραφής
    Dec 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

καλησπερα στα παιδια στην MICROCAR
    λοιπον ξεκιναω πεμπτη (δεν θυμαμαι ακριβως ημερομηνια) μεσημερι τηλεφωνικα , κλεινω ραντεβου για την επομενη μερα για ελεγχο αυτοκινητου με σκοπο την αγορα του. την επομενη μερα ΚΥΡΙΟΙ στο ραντεβου ξεκιναμε το ελεγχο, το ξεσκονιζουν κανονικα το σμαρτ, (μπροστα μου) και μου δινουν και σχετικο εγγραφο με ολα τα στοιχεια του "μικρου" τα οποια με βοηθησαν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ στην αποφαση μου περι της αγορας του.
    πρωτα απ ολα εχω να πω και το σημαντικοτερο για μενα , ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΦΙΛΙΚΟΙ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    δεν εχω επισκευτει ακομα το συνεργιο απο τοτε για εναν και μονο βασικο λογο, ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΕΙΑ, KAI και λογο δουλειας θα μπορεσω να τους επισκεπτω μετα το καλοκαιρι.
    οτι μου ειπαν ηταν αυτα που ηταν και πραγματικα( συγκρινω με ολοες τις αποψεις απο ολα τα συνεργια εδω)
    το SMART το αγορασα τελικα, πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη!!!
    στην συνεχεια για οτιδηποτε απορια εχω πριν επισκεφτω συνεργιο εδω στην επαρχια δεν σας κρυβω οτι μιλαω τηλεφωνικα με τα παιδια για να παρω την ΠΟΛΙΤΙΜΗ βοηθεια τους πριν απο καθε μου ενεργιεια, και τα παιδια ειναι παντα διπλα μου, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
    αυτα και απο μενα, ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ απο το συνεργιο και ελπιζω συντομα να επισκεφτω την MICROCAR!!!!
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    156

Απ: Απάντηση: MICROCAR

Και απο μένα μια θετική ψήφος στον Μιχάλη και στο συνεργείο του. Με κέρδισαν ως πελάτη με τη συμπεριφορά και την εξυπηρετικότητά τους !

Ημ. Εγγραφής
    Dec 2005
    Δύναμη Φήμης
    218

Μια φορά πήγα πριν χρόνια που είχα ένα 600 φτιαγμένο κ είχε μια κομενη βάση εξατμισης και εκανε ενα θορυβο στο ξεκινημα. Το αποτέλεσμα ήταν μετα απο δοκιμή μαζι μου ο τότε μάστορας δεν ξέρω το όνομα του μου είπε ότι το αμάξι έχει πρόβλημα στο ιμιαξονιο κ ότι με 180€ κ να κρατήσει το δικο μου θα μου έβαζε επάνω ένα ανακατασκευής κ όλα θα ήταν οκ! Εγω προσωπικά δεν ξανάπηγα αλλα κ ούτε έστειλα άνθρωπο.

Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Δύναμη Φήμης
    0

Καλησπερα
    Το πρωτο μου post αν και κατοχος smart τα τελευταια 8 χρονια.
    Μετα την προσφατη κλοπη του smart το οποια ηταν με leasing αγορασα εμα μεταχειρισμενο 600αρι cabrio.Σαν παλιο που ειναι εβγαλε αμεσως ενα προβλημα.Ξαφνικα το δεξιο παραθυρο επεσε γιατι εσπασε ολος ο μηχανισμος.Αρχικα με ενα τηλεφωνο στον Μιχαλη (τον οποιο γνωρισα τωρα,το αλλο service υποχρεωτικα στην avis )ελυσα το προβλημα προχειρα(μια σφηνα και πολυ γερο τραβηγμα),.Το Σαββατο το πηγα και αμεσως ελυσε το προβλημα.Βρηκε ευτυχως ενα μεταχειρισμενο μηχανισμο ,το αντικατεστησε.Διαρκεια εργασιας 2,5 ωρες!!!!!!!Κοστος ανταλλακτικου 60ε και εργασια 40.Αξιοπρεπες θα ελεγα με δεδομενο οτι ηταν κατι εκτακτο και μου ελυσε αμεσα και καθαρα το προβλημα.
    Μονο θετικες εντυπωσεις μπορω να εχω.
    Να σημειωσω οτι εχει πληρες αρχειο και απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη που το πηγαινε εκει για service και ετσι εχω εναν οδηγι για το τι και ποτε χρειαεται το αυτοκινητο.
    Αυτα και παλι καλησπερα.

Ημ. Εγγραφής
    Oct 2007
    Δύναμη Φήμης
    5634

smart mitsourougi...new model!
    100% SmartMania λεμε.....

18. Π”ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля: ΠžΠ±Ρ€Π°Π·Ρ†ΠΎΠ²Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ для вашСго ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π°

Когда Π΄Π΅Π»ΠΎ Π΄ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ для вашСй сСмьи Π»ΠΈΠ±ΠΎ ΠΊΠ°Π±ΠΈΠ½Π΅Ρ‚Π°, Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΠΈΠ³Ρ€Π°ΡŽΡ‚ Π²Π°ΠΆΠ½ΡƒΡŽ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π² создании ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ стиля Π² стилС помСщСния. Но, врСмя ΠΎΡ‚ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅Π½ΠΈ стандартный Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ вашим ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ потрСбностям ΠΈ трСбованиям. ΠŸΡ€ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… раскладах Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Ρƒ производитСля ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΠΈΠ΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ΠΌ. Π’ Π΄Π°Π½Π½ΠΎΠΌ постС ΠΌΡ‹ рассмотрим прСвосходства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ производитСля ΠΈ руководство ΠΏΠΎ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€Ρƒ подходящСго Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚Π°. ΠŸΡ€Π΅Π²ΠΎΡΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚Π²Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° https://sofa-design.kiev.ua/p-obraznyiy-divan/ Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· Ρƒ производитСля Π Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΠ΅ Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½Π°: Π—Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· позволяСт Π²Π°ΠΌ ΠΈΠ·Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ· Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ разнообразия Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½ΠΎΠ², Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ, ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ°Π»ΠΎΠ² ΠΈ ΠΎΡ‚Π΄Π΅Π»ΠΊΠΈ. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ΡΠΎΠ·Π΄Π°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½, ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ идСально сочСтаСтся с вашим ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ ΠΈΠ»ΠΈ Π²Ρ‹Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅Ρ‚ ваш ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ. Π˜Π½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности: Π—Π°ΠΊΠ°Π·Π½ΠΎΠΉ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½ Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΡΠΏΠ΅Ρ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π°Π΄Π°ΠΏΡ‚ΠΈΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ ΠΏΠΎΠ΄ ваши Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹Π΅ потрСбности. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€, Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, ΠΌΡΠ³ΠΊΠΎΡΡ‚ΡŒ ΠΈ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅ΠΊ Π² соотвСтствии с вашими прСдпочтСниями. Π­Ρ‚ΠΎ особСнно ΠΏΠΎΠ»Π΅Π·Π½ΠΎ Π² Π²ΠΎΠ·Π½ΠΈΠΊΠ½ΡƒΠ²ΡˆΠ΅ΠΌ случаС, Ссли Ρƒ вас Π΅ΡΡ‚ΡŒ Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€Π½Ρ‹Π΅ Ρ‡Π΅Ρ€Ρ‚Ρ‹ физичСского ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈΠ»ΠΈ пространствСнныС ограничСния.

19. Π”ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля: Π‘Π΅Π·ΡƒΠΏΡ€Π΅Ρ‡Π½Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ для вашСго ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π°

Когда Π΄Π΅Π»ΠΎ Π΄ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ для вашСго Π΄ΠΎΠΌΠ° ΠΈΠ»ΠΈ ΠΊΠ°Π±ΠΈΠ½Π΅Ρ‚Π°, Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΠΈΠ³Ρ€Π°ΡŽΡ‚ Π²Π°ΠΆΠ½ΡƒΡŽ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π² создании ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ стиля Π² ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π΅. Однако, врСмя ΠΎΡ‚ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅Π½ΠΈ стандартный Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π΅ ΡΠΎΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚ΡΡ‚Π²ΠΎΠ²Π°Ρ‚ΡŒ вашим Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹ΠΌ потрСбностям ΠΈ трСбованиям. ΠŸΡ€ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… раскладах Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Ρƒ производитСля ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π±Ρ‹Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ΠΌ. Π’ этой ΡΡ‚Π°Ρ‚ΡŒΠ΅ ΠΌΡ‹ рассмотрим достоинства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля ΠΈ руководство ΠΏΠΎ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€Ρƒ подходящСго Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚Π°. ΠŸΡ€Π΅Π²ΠΎΡΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚Π²Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° https://sofa-design.kiev.ua/ Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· Ρƒ производитСля Π Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΠ΅ Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½Π°: Π—Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· позволяСт для вас Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ· Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ разнообразия Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½ΠΎΠ², Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ, ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ°Π»ΠΎΠ² ΠΈ ΠΎΡ‚Π΄Π΅Π»ΠΊΠΈ. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ΡΠΎΠ·Π΄Π°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½, ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ ΠΎΠ±Ρ€Π°Π·Ρ†ΠΎΠ²ΠΎ сочСтаСтся с вашим ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ ΠΈΠ»ΠΈ Π²Ρ‹Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅Ρ‚ ваш ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ. Π˜Π½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности: Π—Π°ΠΊΠ°Π·Π½ΠΎΠΉ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π±Ρ‹Ρ‚ΡŒ ΡΠΏΠ΅Ρ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ приспособлСн ΠΏΠΎΠ΄ ваши ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€, Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, ΠΌΡΠ³ΠΊΠΎΡΡ‚ΡŒ ΠΈ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅ΠΊ Π² соотвСтствии с вашими прСдпочтСниями. Π­Ρ‚ΠΎ Π½Π΅ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ»Π΅Π·Π½ΠΎ Π² случаС, Ссли Ρƒ вас Π΅ΡΡ‚ΡŒ нСобыкновСнности физичСского ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈΠ»ΠΈ пространствСнныС ограничСния.

20. Π”ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ производитСля: Π‘Π΅Π·ΡƒΠΏΡ€Π΅Ρ‡Π½Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ для вашСго ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π°

Когда Π΄Π΅Π»ΠΎ Π΄ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ для вашСй сСмьи ΠΈΠ»ΠΈ офиса, Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΠΈΠ³Ρ€Π°ΡŽΡ‚ Π²Π°ΠΆΠ½ΡƒΡŽ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π² создании ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ стиля Π² ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π΅. Однако, врСмя ΠΎΡ‚ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅Π½ΠΈ стандартный Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ вашим Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹ΠΌ потрСбностям ΠΈ трСбованиям. Π’ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… случаях Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Ρƒ производитСля Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΠΎΠ±Ρ€Π°Π·Ρ†ΠΎΠ²Ρ‹ΠΌ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ΠΌ. Π’ этой ΡΡ‚Π°Ρ‚ΡŒΠ΅ ΠΌΡ‹ рассмотрим прСвосходства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ производитСля ΠΈ руководство ΠΏΠΎ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€Ρƒ подходящСго Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚Π°. ΠŸΡ€Π΅Π²ΠΎΡΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚Π²Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° https://sofa-design.kiev.ua/myagkaya-krovat-pod-zakaz/ ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ Ρƒ производитСля Π Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΠ΅ Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½Π°: Π—Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· позволяСт Π²Π°ΠΌ ΠΈΠ·Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ· ΠΎΠ³Ρ€ΠΎΠΌΠ½ΠΎΠ³ΠΎ разнообразия Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½ΠΎΠ², Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ, ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ°Π»ΠΎΠ² ΠΈ ΠΎΡ‚Π΄Π΅Π»ΠΊΠΈ. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ΡΠΎΠ·Π΄Π°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½, ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ идСально сочСтаСтся с вашим ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ ΠΈΠ»ΠΈ Π²Ρ‹Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅Ρ‚ ваш Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹ΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ. Π˜Π½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности: Π—Π°ΠΊΠ°Π·Π½ΠΎΠΉ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½ Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΡΠΏΠ΅Ρ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π°Π΄Π°ΠΏΡ‚ΠΈΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ ΠΏΠΎΠ΄ ваши Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹Π΅ потрСбности. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€, Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, ΠΌΡΠ³ΠΊΠΎΡΡ‚ΡŒ ΠΈ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅ΠΊ Π² строгом соотвСтствии с вашими прСдпочтСниями. Π­Ρ‚ΠΎ Π² особСнности ΠΏΠΎΠ»Π΅Π·Π½ΠΎ Π² Π²ΠΎΠ·Π½ΠΈΠΊΠ½ΡƒΠ²ΡˆΠ΅ΠΌ случаС, Ссли Ρƒ вас Π΅ΡΡ‚ΡŒ особСнности физичСского ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈΠ»ΠΈ пространствСнныС ограничСния.

21. Π”ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля: Π˜Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ для вашСго ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π°

Когда Π΄Π΅Π»ΠΎ Π΄ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ для вашСго Π΄ΠΎΠΌΠ° ΠΈΠ»ΠΈ офиса, Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΠΈΠ³Ρ€Π°ΡŽΡ‚ Π²Π°ΠΆΠ½ΡƒΡŽ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π² создании ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ стиля Π² стилС помСщСния. Однако, ΠΈΠ½ΠΎΠ³Π΄Π° стандартный Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ вашим Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹ΠΌ потрСбностям ΠΈ трСбованиям. ΠŸΡ€ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… раскладах Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Ρƒ производитСля Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΠΈΠ΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ΠΌ. Π’ этой ΡΡ‚Π°Ρ‚ΡŒΠ΅ ΠΌΡ‹ рассмотрим достоинства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ производитСля ΠΈ руководство ΠΏΠΎ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€Ρƒ подходящСго Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚Π°. Достоинства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° https://sofa-design.kiev.ua/ ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ Ρƒ производитСля Π Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΠ΅ Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½Π°: Π—Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· позволяСт Π²Π°ΠΌ ΠΈΠ·Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ· Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ разнообразия Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½ΠΎΠ², Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ, ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ°Π»ΠΎΠ² ΠΈ ΠΎΡ‚Π΄Π΅Π»ΠΊΠΈ. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ΡΠΎΠ·Π΄Π°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½, ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ ΡΠΎΠ²Π΅Ρ€ΡˆΠ΅Π½Π½ΠΎ сочСтаСтся с вашим ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ ΠΈΠ»ΠΈ Π²Ρ‹Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅Ρ‚ ваш ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ. Π›ΠΈΡ‡Π½Ρ‹Π΅ потрСбности: Π—Π°ΠΊΠ°Π·Π½ΠΎΠΉ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π±Ρ‹Ρ‚ΡŒ ΡΠΏΠ΅Ρ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ приспособлСн ΠΏΠΎΠ΄ ваши ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€, Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, ΠΌΡΠ³ΠΊΠΎΡΡ‚ΡŒ ΠΈ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅ΠΊ Π² соотвСтствии с вашими прСдпочтСниями. Π­Ρ‚ΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ‹ΠΊΠ½ΠΎΠ²Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠ»Π΅Π·Π½ΠΎ Π² случаС, Ссли Ρƒ вас Π΅ΡΡ‚ΡŒ нСобыкновСнности физичСского ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈΠ»ΠΈ пространствСнныС ограничСния.

22. Π”ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля: ΠžΠ±Ρ€Π°Π·Ρ†ΠΎΠ²Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ для вашСго ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π°

Когда Π΄Π΅Π»ΠΎ Π΄ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ для вашСй сСмьи ΠΈΠ»ΠΈ офиса, Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΠΈΠ³Ρ€Π°ΡŽΡ‚ Π³Π»Π°Π²Π½ΡƒΡŽ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π² создании ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ стиля Π² стилС помСщСния. Однако, врСмя ΠΎΡ‚ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅Π½ΠΈ стандартный Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ вашим ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ потрСбностям ΠΈ трСбованиям. Π’ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… случаях Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Ρƒ производитСля Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ Π±Π΅Π·ΡƒΠΏΡ€Π΅Ρ‡Π½Ρ‹ΠΌ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ΠΌ. Π’ Π΄Π°Π½Π½ΠΎΠΌ постС ΠΌΡ‹ рассмотрим прСвосходства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ производитСля ΠΈ руководство ΠΏΠΎ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€Ρƒ подходящСго Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚Π°. Достоинства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° https://sofa-design.kiev.ua/myagkaya-krovat-pod-zakaz/ ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ Ρƒ производитСля Π Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΠ΅ Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½Π°: Π—Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· позволяСт для вас Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ· Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ контраста Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½ΠΎΠ², Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ, ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ°Π»ΠΎΠ² ΠΈ ΠΎΡ‚Π΄Π΅Π»ΠΊΠΈ. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ΡΠ΄Π΅Π»Π°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½, ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ идСально ΡΠΌΠ΅ΡˆΠΈΠ²Π°Π΅Ρ‚ΡΡ с вашим ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ ΠΈΠ»ΠΈ Π²Ρ‹Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅Ρ‚ ваш Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹ΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ. Π›ΠΈΡ‡Π½Ρ‹Π΅ потрСбности: Π—Π°ΠΊΠ°Π·Π½ΠΎΠΉ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π±Ρ‹Ρ‚ΡŒ ΡΠΏΠ΅Ρ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π°Π΄Π°ΠΏΡ‚ΠΈΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ ΠΏΠΎΠ΄ ваши ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€, Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, ΠΌΡΠ³ΠΊΠΎΡΡ‚ΡŒ ΠΈ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅ΠΊ Π² строгом соотвСтствии с вашими прСдпочтСниями. Π­Ρ‚ΠΎ Π½Π΅ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ»Π΅Π·Π½ΠΎ Π² Π²ΠΎΠ·Π½ΠΈΠΊΠ½ΡƒΠ²ΡˆΠ΅ΠΌ случаС, Ссли Ρƒ вас Π΅ΡΡ‚ΡŒ особСнности физичСского ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈΠ»ΠΈ пространствСнныС ограничСния.

23. Π”ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля: Π‘Π΅Π·ΡƒΠΏΡ€Π΅Ρ‡Π½Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ для вашСго ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π°

Когда Π΄Π΅Π»ΠΎ Π΄ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ для вашСго Π΄ΠΎΠΌΠ° ΠΈΠ»ΠΈ офиса, Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΠΈΠ³Ρ€Π°ΡŽΡ‚ Π³Π»Π°Π²Π½ΡƒΡŽ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π² создании ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ стиля Π² ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π΅. Но, врСмя ΠΎΡ‚ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅Π½ΠΈ стандартный Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π΅ ΡΠΎΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚ΡΡ‚Π²ΠΎΠ²Π°Ρ‚ΡŒ вашим ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ потрСбностям ΠΈ трСбованиям. Π’ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… случаях Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Ρƒ производитСля Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΠΎΠ±Ρ€Π°Π·Ρ†ΠΎΠ²Ρ‹ΠΌ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ΠΌ. Π’ Π΄Π°Π½Π½ΠΎΠΌ постС ΠΌΡ‹ рассмотрим прСвосходства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля ΠΈ руководство ΠΏΠΎ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€Ρƒ подходящСго Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚Π°. ΠŸΡ€Π΅Π²ΠΎΡΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚Π²Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° https://sofa-design.kiev.ua/ ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ Ρƒ производитСля Π Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΠ΅ Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½Π°: Π—Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· позволяСт для вас Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ· ΠΎΠ³Ρ€ΠΎΠΌΠ½ΠΎΠ³ΠΎ разнообразия Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½ΠΎΠ², Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ, ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ°Π»ΠΎΠ² ΠΈ ΠΎΡ‚Π΄Π΅Π»ΠΊΠΈ. Π’Ρ‹ смоТСтС ΡΠ΄Π΅Π»Π°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½, ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ идСально ΡΠΌΠ΅ΡˆΠΈΠ²Π°Π΅Ρ‚ΡΡ с вашим ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ ΠΈΠ»ΠΈ Π²Ρ‹Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅Ρ‚ ваш ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ. Π›ΠΈΡ‡Π½Ρ‹Π΅ потрСбности: Π—Π°ΠΊΠ°Π·Π½ΠΎΠΉ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π±Ρ‹Ρ‚ΡŒ ΡΠΏΠ΅Ρ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π°Π΄Π°ΠΏΡ‚ΠΈΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ ΠΏΠΎΠ΄ ваши Π»ΠΈΡ‡Π½Ρ‹Π΅ потрСбности. Π’Ρ‹ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€, Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, ΠΌΡΠ³ΠΊΠΎΡΡ‚ΡŒ ΠΈ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅ΠΊ Π² строгом соотвСтствии с вашими прСдпочтСниями. Π­Ρ‚ΠΎ Π½Π΅ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ»Π΅Π·Π½ΠΎ Π² случаС, Ссли Ρƒ вас Π΅ΡΡ‚ΡŒ нСобыкновСнности физичСского ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈΠ»ΠΈ пространствСнныС ограничСния.

24. Π”ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ производитСля: Π‘Π΅Π·ΡƒΠΏΡ€Π΅Ρ‡Π½Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ для вашСго ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€Π°

Когда Π΄Π΅Π»ΠΎ Π΄ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ для вашСй сСмьи Π»ΠΈΠ±ΠΎ офиса, Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‹ ΠΈΠ³Ρ€Π°ΡŽΡ‚ Π²Π°ΠΆΠ½ΡƒΡŽ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π² создании ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ стиля Π² стилС помСщСния. Но, врСмя ΠΎΡ‚ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅Π½ΠΈ стандартный Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€ ΠΌΠ΅Π±Π΅Π»ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π΅ ΡΠΎΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚ΡΡ‚Π²ΠΎΠ²Π°Ρ‚ΡŒ вашим ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ потрСбностям ΠΈ трСбованиям. ΠŸΡ€ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… раскладах Π·Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Ρƒ производитСля ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΠΈΠ΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΌ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ΠΌ. Π’ этой ΡΡ‚Π°Ρ‚ΡŒΠ΅ ΠΌΡ‹ рассмотрим прСвосходства Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· ΠΎΡ‚ производитСля ΠΈ руководство ΠΏΠΎ Π²Ρ‹Π±ΠΎΡ€Ρƒ подходящСго Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚Π°. ΠŸΡ€Π΅Π²ΠΎΡΡ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚Π²Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π·Π° Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° https://sofa-design.kiev.ua/divan-v-erker-na-zakaz/ ΡƒΠΌΡ‹ΡˆΠ»Π΅Π½Π½ΠΎ Ρƒ производитСля Π Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΠ΅ Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½Π°: Π—Π°ΠΊΠ°Π· Π΄ΠΈΠ²Π°Π½Π° Π½Π° Π·Π°ΠΊΠ°Π· позволяСт Π²Π°ΠΌ Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ ΠΈΠ· Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ контраста Π΄ΠΈΠ·Π°ΠΉΠ½ΠΎΠ², Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ, ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ°Π»ΠΎΠ² ΠΈ ΠΎΡ‚Π΄Π΅Π»ΠΊΠΈ. Π’Ρ‹ смоТСтС ΡΠΎΠ·Π΄Π°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½, ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ ΠΎΠ±Ρ€Π°Π·Ρ†ΠΎΠ²ΠΎ ΡΠΌΠ΅ΡˆΠΈΠ²Π°Π΅Ρ‚ΡΡ с вашим ΠΈΠ½Ρ‚Π΅Ρ€ΡŒΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ ΠΈΠ»ΠΈ Π²Ρ‹Ρ€Π°ΠΆΠ°Π΅Ρ‚ ваш ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹ΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ. Π˜Π½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности: Π—Π°ΠΊΠ°Π·Π½ΠΎΠΉ Π΄ΠΈΠ²Π°Π½ Π²ΠΎΠ·ΠΌΠΎΠΆΠ½ΠΎ ΡΠΏΠ΅Ρ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ приспособлСн ΠΏΠΎΠ΄ ваши ΠΈΠ½Π΄ΠΈΠ²ΠΈΠ΄ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ потрСбности. МоТно Π²Ρ‹Π±Ρ€Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€, Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, ΠΌΡΠ³ΠΊΠΎΡΡ‚ΡŒ ΠΈ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΏΠΎΠ΄ΡƒΡˆΠ΅ΠΊ Π² строгом соотвСтствии с вашими прСдпочтСниями. Π­Ρ‚ΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ‹ΠΊΠ½ΠΎΠ²Π΅Π½Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠ»Π΅Π·Π½ΠΎ Π² случаС, Ссли Ρƒ вас Π΅ΡΡ‚ΡŒ Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€Π½Ρ‹Π΅ Ρ‡Π΅Ρ€Ρ‚Ρ‹ физичСского ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈΠ»ΠΈ пространствСнныС ограничСния.

25. ВаТная ΠΏΡ€ΠΎΡ†Π΅Π΄ΡƒΡ€Π°: ΠžΡ„ΠΎΡ€ΠΌΠ»Π΅Π½ΠΈΠ΅ Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ листа

Когда Π²Ρ‹ ΡΡ‚Π°Π»ΠΊΠΈΠ²Π°Π΅Ρ‚Π΅ΡΡŒ с болСзнью Π»ΠΈΠ±ΠΎ Ρ‚Ρ€Π°Π²ΠΌΠΎΠΉ Π½Π΅ смоТСтС Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚Π°Ρ‚ΡŒ, листок становится Π³Π»Π°Π²Π½Ρ‹ΠΌ Π΄ΠΎΠΊΡƒΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΎΠΌ. ΠžΡ„ΠΎΡ€ΠΌΠ»Π΅Π½ΠΈΠ΅ Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ листа - это ΠΏΡ€ΠΎΡ†Π΅Π΄ΡƒΡ€Π°, которая Π΄Π°Π΅Ρ‚ обСспСчСниС для вас ΠΎΡ„ΠΈΡ†ΠΈΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ΅ Ρ€Π°Π·Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Π½ΠΈΠ΅ Π½Π° отсутствиС Π½Π° Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚Π΅ Π²ΠΎ врСмя лСчСния ΠΈ возроТдСния. Π’ этой ΡΡ‚Π°Ρ‚ΡŒΠ΅ ΠΌΡ‹ рассмотрим Π³Π»Π°Π²Π½Ρ‹Π΅ этапы оформлСния Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ листа ΠΈ Ρ‡Ρ‚ΠΎ Π²Π°ΠΌ слСдуСт Π·Π½Π°Ρ‚ΡŒ, Ρ‡Ρ‚ΠΎΠ±Ρ‹ ΠΏΡ€ΠΎΡˆΠ»ΠΎ Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠΎ. 1. Π’ΠΎΠ·Π·Π²Π°Π½ΠΈΠ΅ ΠΊ Π²Ρ€Π°Ρ‡Ρƒ ΠŸΡ€ΠΎΠ±Π½Ρ‹ΠΌ ΠΊΠ°ΠΌΠ½Π΅ΠΌ Π² ΠΎΡ„ΠΎΡ€ΠΌΠ»Π΅Π½ΠΈΠΈ Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ листа являСтся ΠΏΠΎΡ…ΠΎΠ΄ ΠΊ Π΄ΠΎΠΊΡ‚ΠΎΡ€Ρƒ. Π’Π°ΠΌ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ ΠΎΠ±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ ΠΊ Π΄ΠΎΠΊΡ‚ΠΎΡ€Ρƒ для получСния ΠΌΠ΅Π΄ ΠΊΠΎΠ½ΡΡƒΠ»ΡŒΡ‚Π°Ρ†ΠΈΠΈ ΠΈ Π΄ΠΈΠ°Π³Π½ΠΎΠ·Π° ΠΎ вашСм состоянии Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΡŒΡ. НСпрСмСнно ΠΏΠΎΠ΄Ρ€ΠΎΠ±Π½ΠΎ расскаТитС Π΄ΠΎΠΊΡ‚ΠΎΡ€Ρƒ ΠΎ собствСнных симптомах ΠΈ ΠΆΠ°Π»ΠΎΠ±Π°Ρ…, Ρ‡Ρ‚ΠΎΠ± ΠΎΠ½ ΠΌΠΎΠ³ ΡΠΎΡΡ‚Π°Π²ΠΈΡ‚ΡŒ Ρ‚ΠΎΡ‡Π½Ρ‹ΠΉ мСдицинский Π²Π°ΠΆΠ½Ρ‹ΠΉ Π΄ΠΎΠΊΡƒΠΌΠ΅Π½Ρ‚. Π”ΠΎΠΊΡ‚ΠΎΡ€ ΠΏΡ€ΠΎΠ²Π΅Π΄Π΅Ρ‚ осмотр, ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ Π½Π°Π·Π½Π°Ρ‡ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎΠΏΠΎΠ»Π½ΠΈΡ‚Π΅Π»ΡŒΠ½Ρ‹Π΅ исслСдования ΠΈΠ»ΠΈ Π»Π°Π±ΠΎΡ€Π°Ρ‚ΠΎΡ€Π½Ρ‹Π΅ Π°Π½Π°Π»ΠΈΠ·Ρ‹ Π² зависимости ΠΎΡ‚ вашСго состояния. Π‘ΡƒΠ΄ΡŒΡ‚Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ‹ ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚ΠΈΡ‚ΡŒ Π½Π° вопросы, ΠΊΠ°ΡΠ°ΡŽΡ‰ΠΈΠ΅ΡΡ вашСго Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΡŒΡ ΠΈ Ρ‚Ρ€ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎΠΉ Π΄Π΅ΡΡ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎΡΡ‚ΠΈ. 2. Π’Ρ‹Π΄Π°Ρ‡Π° Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ листа ПослС осмотра Π΄ΠΎΠΊΡ‚ΠΎΡ€ заполняСт Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½Ρ‹ΠΉ лист, Π² ΠΊΠ°ΠΊΠΎΠΌ указываСтся ваш Π΄ΠΈΠ°Π³Π½ΠΎΠ·, ΠΏΡ€ΠΎΠ³Π½ΠΎΠ· возобновлСния ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€ΠΈΠΎΠ΄ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅Π½ΠΈ, Π½Π° ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡ€Ρ‹ΠΉ Π²Ρ‹ Π±ΡƒΠ΄Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‚ΡΡƒΡ‚ΡΡ‚Π²ΠΎΠ²Π°Ρ‚ΡŒ Π½Π° Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚Π΅. Π’Ρ€Π°Ρ‡ Ρ‚Π°ΠΊΠΆΠ΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚ ΡƒΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΡŒ Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄Π°Ρ†ΠΈΠΈ ΠΏΠΎ Π»Π΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈΡŽ ΠΈ ограничСния Π² вашСй Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚Π΅ Π²ΠΎ врСмя возроТдСния. 3. ΠŸΡ€Π΅Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠ΅ Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ листа Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚ΠΎΠ΄Π°Ρ‚Π΅Π»ΡŽ ΠŸΡ€ΠΈΠΎΠ±Ρ€Π΅Ρ‚Π΅Π½Π½Ρ‹ΠΉ Π±ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ‡Π½Ρ‹ΠΉ лист Π΄ΠΎΠ»ΠΆΠ΅Π½ Π±Ρ‹Ρ‚ΡŒ прСдоставлСн Π²Π°ΡˆΠ΅ΠΌΡƒ Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚ΠΎΠ΄Π°Ρ‚Π΅Π»ΡŽ Π² установлСнныС сроки. Как ΠΎΠ±Ρ‹Ρ‡Π½ΠΎ это дСлаСтся с ΠΏΠΎΠΌΠΎΡ‰ΡŒΡŽ Π»ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π°Ρ‡ΠΈ листа Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚ΠΎΠ΄Π°Ρ‚Π΅Π»ΡŽ Π»ΠΈΠ±ΠΎ ΠΎΡ‚ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΎΠΉ скан-ΠΊΠΎΠΏΠΈΠΈ ΠΏΠΎ элСктронной ΠΏΠΎΡ‡Ρ‚Π΅. Π£Π΄ΠΎΡΡ‚ΠΎΠ²Π΅Ρ€ΡŒΡ‚Π΅ΡΡŒ, Ρ‡Ρ‚ΠΎ Π²Ρ‹ сохраняСтС копию листа для сСбя Π² качСствС Π΄ΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚Π΅Π»ΡŒΡΡ‚Π²Π° https://mediscenter.ru/bolnichnye-li...ramenskom.html

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο ... 3456 ΤελευταίοΤελευταίο

Πληροφορίες Θέματος

Χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα

Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία