Καλό είναι το φίλτρο λαδιού να είναι γεμάτο όταν το βάζεις για το λόγο που λες.
Κανονικά έχει φορά και δεν γυρίζει πίσω λάδι.
Κατά την αλλαγή λαδιών και φίλτρου στο Fortwo, το κυπελάκι που μπαίνει το φίλτρο πρέπει να το γεμίζουμε λάδι πριν το βιδώσουμε (γιατί κατά την εκκίνηση ο κινητήρας θα στεγνώσει μέχρι να γεμίσει) ή δεν ισχύει αυτό?
Όταν σβήνουμε το αυτοκίνητο σε αυτό το κυπελάκι μένει λάδι η αδειάζει και γεμίζει όταν ξεκινήσουμε ξανά τον κινητήρα?
Καλό είναι το φίλτρο λαδιού να είναι γεμάτο όταν το βάζεις για το λόγο που λες.
Κανονικά έχει φορά και δεν γυρίζει πίσω λάδι.
onyx=μυστηριώδης αντιδραστική οντότητα του forum......
Δεν χρειαζεται να το γεμιζεις γιατι απλουστατα δεν μενει το συστημα χωρις λαδι.Το συστημα λιπανσης ειναι ετσι σχεδιασμενο
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
Εχεις δει ποτε το φιλτρο λαδιου που ειναι και πως ειναι και αν ειναι δυνατον να το γεμισεις με λαδι ??Αρχικά καταχωρημένο από onyx";p="79140
Μα τι μας λες ονυχ θες να μας τρελανεις ?? :roll:
ΙF YOU PLAY YOU PAY :!: |sch^ ||102|
Όπου και να είναι (δεν ξέρω την τοπολογία του κινητήρα του Smart) λίγο λαδάκι καλό είναι να έχει καθώς το βάζεις.... αν μπορείς χωρίς να τα κάνεις όλα χάλια....
onyx=μυστηριώδης αντιδραστική οντότητα του forum......
O ONYX exei dikio gia ta bidota filtra ton upoloipwn aftokinhtwn. H sxediash tou filtrou einai diaforetikh alla apoti eipe kai Chrido de xreiazetai.
Pithanologw oti gemizei to filtro ladi prin thn ekkinhsh tou kinhthra h kanw lathos???
Diaforetika de katalabainw pws de stegnwnei o kinhthras afou menei to filtro xwris ladi...
Na kai to filtro tou smart se foto
![]()
Ποσο το χρεωνουν το Bosch ρε μαγκες? Αγορασα της Mann με 5euro και το συνεργειο μου το χρεωνε 8,80 !
ΜΑΝΝ HU68/X Evotop
Ότι καλύτερο ποιοτικά.
Αγόρασα 5 κομμάτια,18 Ευρώ από τη ΜΑΝΝ στη Μοναστηρίου (Θεσσαλονίκη).
Wowwwwwwwwww πολυ καλη τιμη!!! 3,6 το κομματι :shock:Αρχικά καταχωρημένο από ck";p="80055
ρε παιδια εχω μια απορεια επειδη ειμαι καινοθργιος..το φιλτρο λαδιο σε πιο σημειο ειναι ακριβως??αν εχουμε καμια photo...thanks
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες