Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό εγώ είμαι μέσα.
Είτε αυτό είναι Τετάρτη είτε είναι Πέμπτη. Δεν δουλεύω βράδια οπότε είμαι ελεύθερος.
Πάντως θα ήθελα και εγώ να πω στα υπόλοιπα μέλη του Κλαμπ ότι δεν χρειάζεται να τρέχεται σε αγώνες για να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο.
Ναι εγώ θα πάρω μέρος και στον αγώνα στις 17 του μήνα αλλά αυτό δεν έχει να λέει τίποτα. Είναι απλώς ένα "συν"στην όλη εμπειρία που λέγεται Trackday
Όπως πολύ σωστά είπε ο Λάμπρος το ότι θα μπείτε στην πίστα δεν σημαίνει ότι θα ξεσκιστείτε εσείς η το αμαξάκι σας.Ο καθένας μπορεί να πηγαίνει ΟΠΩΣ θέλει, με ΟΣΑ θέλει και να κάνει ΟΤΙ θέλει εφόσον δεν ενοχλεί τους άλλους.
Τέλος να πω ότι θα μου άρεσε να δω συμμετοχές απο διάφορα μέλη του Κλαμπ. Άλλωστε το ποσό δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό... 2 ποτάκια είναι!!
Όπως και να έχει αν καταφέρουμε και μαζευτούμε εγώ είμαι μέσα. Η ώρα είναι πολύ καλή, ο ήλιος θα έχει πέσει, τα αυτοκίνητα μας δεν θα ζεσταίνονται, εμείς το ίδιο+Τα λάστιχα θα δουλεύουν καλά!
Ευκαιρία να δούμε πως στρίβουν κάτι roadster Brabus σε σχέση με τα απλά :wink: :twisted:
Σελιδοδείκτες