Exmmm πήγαινε να το κοιτάξεις ΑΜΕΣΩΣ.
Όπως είπε και ο Άλεξ στο πόστ με την προβληματικη κουκούλα τα ηλέκτρολογικά του Σμαρτ δεν είναι για να παίζουμε....
Ρωτήστε και τον Πρόεδρο....![]()
Παιδιά τα φώτα σας. Ο διακοπτης των φώτων που εχει το For2 (τιμόνι αριστερά) μετά απο 1-2 ωρες λειτουργίας της μεσαίας σκάλας θερμαίνεται (δεν καίει αλλα είναι αρκετά ζεστός) . Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρέπει να αλλάξω διακόπτη?
Τι μπορεί να φταίει?
Exmmm πήγαινε να το κοιτάξεις ΑΜΕΣΩΣ.
Όπως είπε και ο Άλεξ στο πόστ με την προβληματικη κουκούλα τα ηλέκτρολογικά του Σμαρτ δεν είναι για να παίζουμε....
Ρωτήστε και τον Πρόεδρο....![]()
Kapoioi se paliotera smart eixan problhma kai allazontan xwris xrewsh (de douleyan vevaia swsta ta fwta). Ypothetw oti exeis to 700 omws.
Εχω For2 600 - 6/2002. Δηλαδή σε κανέναν αλλο δεν ζεσταίνεται ο διακόπτης μετά 1-2 ωρες χρήσης?
κ σε μένα το έχω πετύχει ζεστό.. κ έψαχνα για κανένα λαμπάκι.. αλλά τζίφος..
Αλλά είναι σταθερά ζεστό.. όχι πως ανεβαίνει ανάλογα με την ώρα.
Το έχω δει κι εγώ αυτό πάντως... δεν ξέρω αν είναι κάτι περίεργο. [smilie=g.gif]
Enjoy the silence...
Απόστολε είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Δεν λέω "λογικό", εννοώ αναμενόμενο στο Smart. Και στα δύο μου smartάκια το κάνει από την αρχή. :wink:
ο διακοπτης των φωτων,τον γυριζω αλλα δεν αναβουν τα φωτα,αν τον γυρισω με δυναμη και γρηγορα αναβουν.ακομα ζεσταινεται αρκετα ο διακοπτης.
Είναι κλασσικό πρόβλημα διακόπτη του fortwo. Το έχω πάθει κ εγώ στο 600άρι. Θέλει αλλαγή ο διακόπτης. Σε κάποια στιγμή δεν θα ανάβει ούτε με το "κόλπο" που αναφέρεις. Θα χαλάσει τελείως. Γνώμη μου να ψάξεις για μεταχειρισμένο. Ο καινούριος έχει περίπου 100ε.
Σ' εμένα το καλοκαίρι συνέβη το εξής: Βράδυ στην Ε.Ο. με φώτα πορείας και κάποια στιγμή ανάβω προβολείς. Μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνω τους προβολείς αλλά ταυτόχρονα σβήνουν και τα φώτα πορείας! Ευτυχώς ο φωτισμός του δρόμου ήταν καλός (παραδόξως) και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα μιας και γύρισα το διακόπτη στο μηδέν και ξανά στη 2η σκάλα και τα πορείας επανήλθαν. Μετά από καμιά ώρα το ξανακάνει, δυστυχώς σε σημείο με ανύπαρκτο φωτισμό και για δευτερόλεπτα πήγαινα χωρίς φώτα! Από τη στιγμή εκείνη και μετά, κατόπιν σχετικής μέντας, φυσικά δεν ξαναδοκίμασα να ανάψω προβολείς. Έκτοτε δε μου το έχει ξαναπαρουσιάσει. Μάλλον στο επόμενο service, το οποίο θα είναι και το τελευταίο εντός εγγύησης, πρέπει να κάνω μία κρούση.
πρεπει να ψαξω,οκ thanks.
dm 4891
nikol
σε οσους αρέσουμε για τους αλλους δεν...
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
και στο δικο μου τα ιδια κανει και δεν δουλευει και πολυ καλα.
ο δικος μου για την ωρα δουλευει μια χαρα!!!
dm 4891
nikol
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
υπαρχει οδηγία ανάκλησης για τον διακόπτη.
Πήγαινε λαινόπουλο να στον αλλάξουν.
Είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ και τον αλλαξαν άμμεσα.
600άρι του 2000 εισαγωγή.
Εγώ έχω ένα ForTwo Pulse κατασκευής 03/2003. Ο διακόπτης δε ζεσταίνεται και τα φώτα λειτουργούν κανονικότατα!
Να προσθέσω όμως ότι δεν έχω αφήσει φώτα αναμένα για παραπάνω από μισή ώρα με τρία τέταρτα.Αν προκύψει κάτι άλλο θα postάρω αναλόγως.
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι,μα όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
dm 4891
nikol
Διαβάζοντας αυτο το τοπικ,
βρήκα τη λύση (νόμιζα) για τον δικό μου διακόπτη στο For2 του 2002
που θερμένεται σαν τρελλός!
Στην αρχή νόμιζα ήταν ο ήλιος που έπεφτε επάνω. Το παρατήρησα και βράδυ οπότε....
έκανα αυτό που λέει παραπάνω ο Σπύρος πήρα στο Λαινόπουλο τους είπα έτσι κι έτσι και λένε να πάω απ εκεί να δούν αν είναι μοντέλο που αναφέρεται στην ανάκληση. Εκλεισα λοιπόν ραντεβού για Τετάρτη πρωί.
Μού κοψε όμως και λεώ δεν παίρνω την ΕΚΚΑ. Μου ζητάνε αριθμό πλαισίου και με παίρνουν μετά απο 30 λεπτα. Ο κ. Τουμάνογλου μου λέει οτι το δικό μου δεν περιλαμβάνεται στην ανάκληση για τον διακόπτη. Υπάρχουν όμως (μου είπε) αλλες 2 ανακλήσεις για το δικό μου. 1. Τάπα υγρών φρένων. 2. Κάτι στα αμορτισέρ. Μου προτείνει ραντεβού πρωί γιατί τ αμορτισέρ θα παρουν ώρα (είπε).
Τί να λέμε τώρα?!!! Προφανώς την Τετάρτη στον Λαινόπουλο (θα πάω για ν ακούσω τα φούμαρα) θα μου Κwλοτρίβουνται για να τ αλλάξω με χρέωση. Θα σας κρατήσω ενήμερους!
Και σκέπτομαι εγώ τώρα...
Κάτι που θεωρούσα φυσιολογικό στο δικό μου Smartaki που η αγορά του έγινε τον 10/2006 (καινούριο όχι μεταχειρισμένο), το γεγονός δηλαδή οτι θερμαίνεται ο διακόπτης των φώτων από αυτά που διαβάζω εδώ δεν σας κρύβω οτι μια ανησυχία με έπιασε...
Kαι άρχισε να επαληθεύετε... όταν προχθές μου έδωσαν σαν αμάξι αντικατάστασης από την Κοσμαρτ ένα Smart του 2005 με έναν απόλυτα "δροσερό" διακόπτη φώτων... μιλάμε όσο κι αν αφήσω τα φώτα αναμένα αυτός... Κυριος... και μάλιστα δροσερότατος!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από Rita; 06-05-2007 στις 21:59
Drive the SMART way!
....Α, να σημειώσω ό,τι απλώς το επισήμανα στην Κοσμάρτ, οτί θερμαίνεται ο διακόπτης... και μου λένε... κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει μιας και για το μοντέλο μου δεν υπάρχει καμία ανάκληση... και αναρωτιέμαι εγώ τώρα... είμαι τρελή που τον βλέπω να "φλέγεται" τον διακόπτη???
Drive the SMART way!
Ριτα αρχίζω και πιστέυω οτι σου κάνανε βουντού!!!Το ένα πρόβλημα καπάκι στο άλλο έχεις..Δοκίμασε να ξεματιαστείς η και ενα ευχέλεο δεν θα ήταν κακό!!
o theos eftiakse th founta...
o anthrwpos th mpyra
..pion empisteyese????????
και εδω μια απο τα ιδια! 600αρακι με ζεστο διακοπτη... Ειναι hot και sexy αλλα για μια αλλαγουλα θα τον παω!
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες