Γιου ρουλ γκαιζ...
Σας ζηλεύω τρελά!! Κ εύχομαι να περάσετε τέλεια!!
Εδώ και καιρό η ιδέα τριγυρνούσε μέσα στο κεφάλι μου. Μια ιδέα που φάνταζε απρόσιτη και ήμουν σίγουρος ότι δύσκολα θα πραγματοποιούταν.
Έχωντας ξοδέψει ώρες ατελείωτες βλέπωντας, διαβάζοντας και παίζοντας με παιχνιδομηχανές σε αυτήν την πίστα είχε πλέον γίνει εμμονή.
Κάποια στιγμή είχα πει οτι θα το κάνω και το μόνο που έπρεπε να βρω ήταν παρέα πρόθυμη, με καλή διάθεση και όρεξη για περιπέτεια.
Ένα απόγευμα λοιπόν (αν θυμάμαι καλά.. :lol: ) έριξα ένα τηλέφωνο στον φίλτατο και γνωστό μέλος του Club, Duke21gr.
ΣΦ: "Δούκα τι θα κάνεις για διακοπες φέτος?"
ΔΟΥΚ: "Λέω να πάω με κάτι φιλαράκια Χαλκιδική κτλ κτλ κτλ"
ΣΦ: "Ποια Χαλκιδική ρε βλαμμένε?Τι θα έλεγες να πηγαίναμε να τρέξουμε στην πίστα του Nurburgring?"
ΔΟΥΚ: "Εμ κοίτα... :roll: δεν είναι καθόλου κακή ιδέα... :roll: αλλά θα πρέπει να κανονίσω πρώτα με τα φιλαράκια να δω τι θα κάνουμε... :roll: "
Αυτό έγινε Παρασκευή απόγευμα. Την Δευτέρα το πρωί ο Γιάννης με πέρνει τηλέφωνο και αρχίζει να μου λέει προσφορές που είχε βρει απο την SuperFast, δρομολόγια που είχε δημιουργήσει στο Auto Route, βενζίνες που θα κάψουμε, μέρος που θα μείνουμε και άλλα χίλια δυο πράγματα!
Ε αυτό ήταν... Κατάλαβα ότι η παρέα είχε βρεθεί! Ούτε ξαναμίλησε για Χαλκιδική!
Έτσι λοιπόν το planning άρχισε και αυτό το όνειρο ζωής άρχισε να γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα.
Ο Γιάννης συνέχισε να ψάχνει, να δημιουργεί και να διαφωτίζει με ότι ιδέα είχε! Λίγο αργότερα πέρνει γραμμή ότι το άλλο γνωστό μέλος του Club Ονόματι Touristas θα βρίσκεται Ιταλία εκείνο τον καιρό οπότε είπε να δοκιμάσει και εκεί.
Η απάντηση του Tourista δεν άργησε να έρθει και έτσι τα Roadster γίνανε 3 και παρέα πλύθηνε![]()
!
Καφέ στον καφέ, τηλεφώνημα στο τηλεφώνημα το σχέδιο έχεις ως εξής.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
για Duke και Bullet στις 10/8/06 Πέμπτη απο την Πάτρα και άφιξη 11/8/06 στην Ancona Ιταλίας.
Με το ξεφόρτωμα απο το SuperFast Ferry τα μοτέρ των 2 Roadster θα πάρουν ζωή, λίγο πιο πέρα θα συναντήσουν τον Tourista που θα περιμένει ήδη εκεί και όλοι οι οδηγοί θα κάνουν τον σταυρό τους και θα αρχίσουν να ροκανίζουν 1.300χλμ μέχρι τον προορισμό τους που ακούει στο όνομα Nurburg Γερμανίας.
Η άφιξη μας υπολογίζεται κατά τις 12:00 - 1:00πμ.
Τις 2 ημέρες ( 12/8/06 , 13/8/06) που θα παραμείνουμε στην πίστα του Nurburgring θα μας φιλοξενήσει το πολύ οργανωμένο Camping Που διαθέτει.
Πληροφορίες για την πίστα, τις Attraction, τα μουσεία κτλ μπορείτε να βρείτε στο www.nuerburgring.de
Ημέρα Δευτέρα 14/8/06 αναχωρούμε πρωί πρωί απο την Γερμανία και ξεκινάμε για Νίκαια. Εκεί θα μας περιμένουν δωμάτια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων τα οποία θα μας φιλοξενήσουν για 2 νύχτες ( 14/806, 15/8/06).
Για όσους δεν ξέρουν η Νίκαια "συνορεύει" με Κάννες και Μονακό τα οποία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και κυριολεκτικά πετάγεσαι για καφέ.
Αφού χάσουμε όλα μας τα λεφτά στο Καζίνο, αφού πετάξουμε τα αυτοκίνητα μας με αυτά που θα δούμε στο Μονακό και αφού έχουμε αφήσει τις καρδιές μας και το σώμα μας στις καταπληκτικές παραλίες θα πάρουμε την ψυχή μας και 16/8/06 θα ξεκινήσουμε απο την Νίκαια με προορισμό το Maranello Ιταλίας ( εκεί δεν μου είπατε ρε Αλήτες?Η στην Modena? :lol: ) όπου και βρίσκεται το μουσείο της Ferrari!![]()
![]()
Εκεί θα διανυκτερέσουμε για μια νύχτα 16/8/06 και την επόμενη ημέρα 17/8/06 θα κατηφορίσουμε προς Ancona για να πάρουμε το πλοίο του γυρισμού.
ΑΦΙΞΗ
Τέλος, 18/8/06 ημέρα Παρασκευή Duke και Bullet θα βρίσκονται στο λιμάνι της Πάτρας και θα οδεύουν προς τα σπίτια τους. Ο αγαπητός K. Touristas θα συνεχίσει την κάθοδο προς Νότιο μέρος της Ιταλίας στο οποίο θα περάσει το υπόλοιπο του Αυγούστου!!!( Lucky Bastard! :razz: )
Ο χάρτης της διαδρομής που θα ακολουθήσουμε είναι κατά βάση αυτός. Δεν είναι ακριβώς αυτός λόγο του ότι όλοι χρησιμοποιούμε διαφορετικά Route Planners που βγάζουν ελαφρώς διαφορετικές διαδρομές.
Αν και δεν τους το έχω πει ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους 2 Γιάννηδες και ιδιαιτέρως τον Duke Που έχει ρίξει αρκετό χρόνο για την οργάνωση του όλου ταξιδίου σε αντίθεση με εμένα που εκτός απο τον ρίξω την ιδέα δεν έχω κάνει τίποτα άλλο [smilie=bleh.gif] !!
Θέλω επίσης να ευχηθώ σε όλους καλές διακοπές, να προσέχετε και να κοιτάξετε να διασκεδάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο όπου και να πάτε!
Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιπροσωπεύσουμε το Smartmania με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπου μπορέσουμε και μακάρι να αφήσουμε στο στίγμα μας και κάπου άλλου!![]()
![]()
Αν κάποιος άλλος τυχαίνει να βρίσκεται εκείνο τον καιρό που αναφέρουμε κάπου εκεί κοντά τότε μην διστάσει να πάρει τα τηλέφωνα μας( αναγράφονται στα προφίλ μας) και να μας ρίξει ένα τηλέφωνο για έναν καφέ στας Ευρώπας! [smilie=bounce8.gif]
Με Αγάπη και ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ,
Κωνσταντίνος!![]()
![]()
Γιου ρουλ γκαιζ...
Σας ζηλεύω τρελά!! Κ εύχομαι να περάσετε τέλεια!!
Well, sometimes you eat the bear. And sometimes, the bear eats you..
Gather the wind - though the wind won't help you fly at all, your back's to the wall..
Then chain the sun - and it turns away to face u as u run, u run, u run..
Γιου αρ αλγουαηζ ουελκαμ! Γιου νοου δατ!
Γιου εντ εβερημποντυ ελς!![]()
![]()
Σου οργανώνω εγώ τρελό project για xmas...
Η ιδέα έπεσε ανάμεσα στην 1η κ τη 2η μπύρα στο θησείο όταν εσύ την είχες κάνει...
Gather the wind - though the wind won't help you fly at all, your back's to the wall..
Μακάρι να μπορέσω να ακολουθήσω αλλά το βλέπω χλωμό λόγω του ότι θα πάω Αυστρία με την οικογένεια....Αρχικά καταχωρημένο από vatraxos";p="94330
Πάντως πέραν αυτού μπορούμε να κανονίσουμε να ξαναπάμε για καφε στο ίδιο μέρος... ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩΩΩ!!!
Σεμνάαααααααα![]()
![]()
Αφου φτανετε μεχρι εκει, γιατι δεν πεταγεστε και μεχρι το Hambach στη Γαλλια που ειναι το εργοστασιο της smart να βγαλετε κι εκει μερικες φωτογραφιες?
if you must ask, you cannot know
this curiosity that drives me so
to you it is hidden; in me rises unbidden
one day the world I''ll have ridden
then perhaps this need I''ll have vanquished
Ιδέα η οποία ετέθει αλλά τελικά δεν πολύσυζητήθηκε ήταν μια επίσκεψη στην Brabus.
Εγώ το είπα αλλά τελικά έμεινε στα λόγια.
Για Γαλλία εγώ δεν συμφωνώ. Οι μέρες είναι οριακές και τα έξοδα θα αυξηθούν αν πάμε μέχρι εκεί.
ΣΤΙΣ 18/8/06 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ(ΑΝΑΜΕΣΑ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ ΚΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ!!!!!!)ΔΗΛ.ΤΟΝ DUKE!!!!!:evil:
![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ!!!!!!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΤΑΤΙΑΝΟΣ!!!!
ΕΛΑΤΕ ΡΕ!!!!!
ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ :twisted: :twisted: :twisted: ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!1
Τάσο αν έχουμε τα ψυχικά αποθέματα και την απαιτούμενη ενέργεια τότε σου υπόσχομαι ότι θα περάσουμε για ουζάκια![]()
![]()
Enhmerwrtika gia eksoda posa upologizetai peripou???!Αρχικά καταχωρημένο από bullet_1800";p="94355
(h epomenh erwthsh tha einai otan gyrisete me to kalo posa htan pragamatika ta eksoda...)
Ωραίο πλάνο, Μετο καλό να περάσετε τέλεια κ ασφαλέστατα!!!
Τα έξοδα μας υπολογίζονται γύρω στα 1.500 ευρώ το άτομο.
Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται εισιτήρια, βενζίνες, διόδια, διαμονή, έξοδα πίστας, φαγητό, ποτά και μερικά ψώνια. Δηλαδή όλα![]()
Kane kratish gia trapezi me arketa ouza mia pou afta tha mas lipsoun sta eksoterika pou tha pame. Frappe tha exw mazi.Αρχικά καταχωρημένο από tasmw83";p="94369
Analytikes leptomeries gia opoion endiaferetai as mi distasei na rwtisei. Opws eipe kai o Bullet apo xavale ksekinise kai etsi tha to kanoume na teleiwsei.
Poly kalo to Post filtate kai sinodoipore Bullet.
Duke + Tourista. Κοίταξα στους χάρτες και είδα ότι η Brabus απέχει 170 χλμ απο το Nurbrgring. Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε λίγο παραπάνω...? :roll:
2 ωρίτσες λέει το Michelin.
Not Bad!!!
Pes tous na etoimasoun to moter tou Biturbo kai pame!
Θα στείλω ε-μαιλ με το που πάω σπίτι. Να δω μήπως όντως μπορούμε να το οργανώσουμε μαζί τους έτσι ώστε να μας κάνουν ένα μικρό τουρ και γιατί όχι αν μπορέσουμε να συνοδηγήσουμε με ένα Bi-turbo :shock:
Άντε κάνε και κάτι χρήσιμο εκτός απ'το να πετάς ιδέες!!!
Jezza for Roadster : "a mid-engined,rear wheel drive,turbocharged,convertible Mercedes-Benz"
M.P. έφυγες νωρίς
Pull me under,pull me under,I'm not afraid.
Ζηλεύω και ... ψήνομαι. Τι λέτε τα roadster να τα κάναμε τέσσερα ? Προλαβαίνω ?
Ο Chuck Norris δεν φοράει ρολόι γιατί αυτός αποφασίζει τι ώρα είναι !
Παλιές στιγμές !!
Τον καλυτερο χρονο θα τον κανω εγω αν προκειται για φαγητο και γιατι το πιο πιθανο θα ειμαι Ξυλοκαστρο εκεινη την περιοδο.Αρχικά καταχωρημένο από tasmw83";p="94369
![]()
Υπαρχει το δυναμομετρο, ο δρομος και τα λογια..........
1.2bar 4th gear without methanol http://rt-dynamics.com/eshop/photos/SMART%20700%20cc%20120PS.JPG
1.65 ct/2 over με μεθανολες 47 C θερμοκρασια εισαγωγης. cps oversize πιστονια. arrow μπιελες. bonalume δισκοπλατο βολαν. Ποσο να ειναι τωρα;
Γιατι δεν κοιτατε για καποιον χορηγο ωστε να μειωθουν τα εξοδα;Πχ μια εταιρια καυσιμων;
1.2bar 4th gear without methanol http://rt-dynamics.com/eshop/photos/SMART%20700%20cc%20120PS.JPG
1.65 ct/2 over με μεθανολες 47 C θερμοκρασια εισαγωγης. cps oversize πιστονια. arrow μπιελες. bonalume δισκοπλατο βολαν. Ποσο να ειναι τωρα;
Prolavaineis pantos an thes.Αρχικά καταχωρημένο από mmike";p="95275
Παιδιά ενημερώνω ότι μόλις έστειλα e-mail στην Brabus για να δούμε αν μπορούμε να τους επισκεφθούμε την Δευτέρα 14 Αυγούστου.
Όταν έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω![]()
![]()
Μια που θα εχετε χωρο στις αποσκευες φερτε μου ενα μοτερ απο bi-turbo
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες