[smilie=groupwave2.gif] ||28| ||28| ||28|Αρχικά καταχωρημένο από vatraxos";p="107623
γαμώτο!
Well, sometimes you eat the bear. And sometimes, the bear eats you..
Gather the wind - though the wind won't help you fly at all, your back's to the wall..
Then chain the sun - and it turns away to face u as u run, u run, u run..
[smilie=groupwave2.gif] ||28| ||28| ||28|Αρχικά καταχωρημένο από vatraxos";p="107623
if you must ask, you cannot know
this curiosity that drives me so
to you it is hidden; in me rises unbidden
one day the world I''ll have ridden
then perhaps this need I''ll have vanquished
Σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι γκρι σμαρτάκι -9054- με μικρό αυτοκόλλητο του club πίσω δεξιά πέρασε από την Αριστοτέλους-και μπροστά από το εργοτάξιο που δουλεύω.Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν γιατί είχα μια τσάπα δίπλα μου που φόρτωνε και πρόσεχα μη με μαζέψειΠοιος ήταν?
Jezza for Roadster : "a mid-engined,rear wheel drive,turbocharged,convertible Mercedes-Benz"
M.P. έφυγες νωρίς
Pull me under,pull me under,I'm not afraid.
O Herr Gav ήταν![]()
με την αθανατη "γρια"!!!
smartmaniac 1000%
Σήμερα είδα του konkon το cabriάκι στη Γέμελου παρκαρισμένο.
Ρε συ, πάνω στη στάση πήγες και πάρκαρες;
Δεν σου πήραν πινακίδες;
Poy exei 125.000km kai arxise na kaiei ladakia meta ta 90.000 km klp klpΑρχικά καταχωρημένο από anastasis";p="107805
![]()
![]()
Έτσι έτσι... :lol:
Τελικά το έχω πει τόσες φορές που έχει γίνει ευρέως γνωστό...! :lol: :wink:
Την Παρασκευη γυρω στις 18.30 Παπαγου ασημενιο smartaki με μικρο αυτοκολλητο πισω δεξια...αντρας οδηγουσε....
Ποιος ποιος ποιος?
Αν είχε μόνο αυτό το μικρό αυτοκόλλητο δεν ήμουν εγώ. Αν και πέρασα (Πλατεία Μεταξά, στην εθνικής αμύνης) τέτοια ώρα περίπου.
Την Παρασκευή smartaki με αυτοκόλητο και στο πίσω μέρος είχε και ένα άλλο αυτοκόλητο σαν σημαία με ένα Χ, εθεάθει στην Αγία Παρασκευή.
Σαν πολλοί δε με είδατε εκείνη τη μέρα; :lol:
Το αυτοκόλλητο με τοσαν σημαία είναι πράγματι σημαία. Τώρα ποιας χώρας… δεν το λέω
![]()
scotland forever!!!!!!!!!!
Το ψεμα λατρευεται ευκολα απο τις καρδιες...
Σου δινει φτερα και το μονο που σου ζηταει ειναι να στα παρει πισω βίαια μια μερα...
Δωσε μου λοιπον και μενα κατι απο το ψεμα σου και μην σκευτεις τιποτα...
Το πως θα πεσω ειναι δικη μου υποθεση!
Μαρτυριάρη!![]()
Έχω βάσιμε πληροφορίες ότι εθεάθει η Γιολάντα πριν μερικά λεπτά στο Υγεία και εχθές το βράδυ κατα τη μια σε γνωστή πλατεία στο Κεφαλάρι!!
We will be watching you!!
Μαλλον την πηγαν να δουν αν το Αλτσχαιμερ εχει χειροτερεψει. :lol:Αρχικά καταχωρημένο από bullet_1800";p="109236
Υπαρχει το δυναμομετρο, ο δρομος και τα λογια..........
1.2bar 4th gear without methanol http://rt-dynamics.com/eshop/photos/SMART%20700%20cc%20120PS.JPG
1.65 ct/2 over με μεθανολες 47 C θερμοκρασια εισαγωγης. cps oversize πιστονια. arrow μπιελες. bonalume δισκοπλατο βολαν. Ποσο να ειναι τωρα;
Κι εγώ έχω βάσιμες υποψίες ότι την ίδια ώρα χθες ανέβαινες προς την πλατεία της πολιτείας. Όσον αφορά το υγεία ισχύει... τι να κάνουμε στην ηλικία που είμαι πρέπει να κάνω εξετάσεις τακτικά :wink: .Αρχικά καταχωρημένο από bullet_1800";p="109236
in my dream,when I was young,Iwould win,not lose..
ΧΑ! Όχι δεν ήμουν εγώ! Εχθές κοιμόμουν μέχρι τις 11 και μετά που ξύπνησα έκατσα σπίτι και δεν βγήκα καθόλου![]()
![]()
Όταν είπα Υγεία εννοούσα κάπου στο ύψος του Υγεία!!
xthes to proi stis 10 peripou stin ethniki pros
lamia sto opsos kavalas ena mavro for2
me asimenio aniforize.....poios?????????
NeverLaughAtAnyone'sDreamPeopleWhoDon'tHaveDreamsD on'tHaveMuch.
[smilie=drive1.gif] [smilie=harhar.gif] [smilie=blow.gif]
mayro fortwo cabrio sthn khfisias prin to mhtera me aytokollhto smartmania se eidame kai se xairetisame.eixes kai synodhgo.poios?
(pyravlaki to exeis kanei)
Αρχικά καταχωρημένο από didigrafistas";p="110444
Το ασημένιο ανηφοριζέ είναι κάτι σαν το κίτρινο φωσφοριζέ? :lol:
to miso club tha aftoktonisei tote!!!!!
katw h xounta!!!!(asxeto)
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες