Πολύ καλό!
Το ΚΙτ τι περιλαμβάνει? Χρώμα και καταλύτη? Επίσης να υποθέσω ότι υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα χρώματα?
Σάββατο πρωϊ λοιπόν και αποφασίσαμε με έναν συνάδελφο να βάψουμε τις δαγκάνες στα αυτοκίνητά μας. Ξεκινήσαμε λοιπόν με το smart-άκι μου.
Χρειαστήκαμε:
1. Καστάνια και καρυδάκι 15
2. Κομμένο πλαστικό μπουκάλι του νερού, το οποίο το χρησιμοποιούσαμε ως χρωματική παλέτα.
3. Πανιά για τον καθαρησμό των δαγκανών
4. KIT της Sonax-------> Κόστος 20Ε
Αφού λοιπόν ξεσφίγγουμε τα τρια μπουλονια και απο τις δύο ρόδες, σηκώνουμε το θηρίο και βγάζουμε τις ρόδες εντελώς.
Τα υλικά μαζεμένα
Ρίχνουμε με το ειδικό spray το οποίο είναι μέσα στην συσκευασία και αρχίζουμε την καθαριότητα
Το αποτέλεσμα δείχνει κάπως έτσι
Ανακατεύουμε χρώμα και καταλλύτη σε αναλογία 3:1 και ξεκινάμε
Τέλος πρώτου χεριού
Αφήνουμε να στεγνώσει και πηγαίνουμε στην άλλη πλευρά και κάνουμε ακριβώς τα ίδια. Για αυτόν τον λόγο καλύτερα είναι να παίζουμε με δυο γρύλλους.
Μετά και το δεύτερο χέρι το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι
Το θηρίο στεγνώνει πριν μπουν οι τροχοί
Κουμπώσαμε και τους τροχούς
Και τέλος.........
Δυστυχώς το κιν. μου δεν έχει κάμερα υψηλής ανάλυσης και έτσι δεν φαίνεται και ιδιαίτερα καλά, αλλά πιστεύω γίνεται κατανοητό...
Απλά για την ιστορία να αναφέρω ότι το kit έχει μέσα 150 γρ. χρώμματος. Εμείς βάψαμε τις δαγκάνες σε ένα GTI Golf, δηλαδή 4 δαγκάνες, οι οποίες μπροστά είναι μετατροπή απο S3 και είναι ψιλογουρούνια και οι πίσω είναι κλασσικού μεγέθους και φυσικά και τις δικές μου. Σύνολο δηλαδή 6 δαγκάνες απο 2 φορές την κάθε μια και μας περίσσεψε και αρκετό χρώμα για τουλάχιστον άλλες 2 δαγκάνες. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιείτε λίγο χρώμα και καταλλύτη σε ένα μπουκαλάκι, ώστε να μην στεγνώνει το περισσευούμενο χώμα και να μένει άθικτο στο κουτί. Έστι μπορείς να το χρησιμοποιείσεις όποτε θέλεις. :wink:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από Lgeor; 03-04-2007 στις 19:44
The World Is Full Of Kings And Queens, Who Blind Your Eyes And Steal Your Dreams, Is HEAVEN AND HELL
Πολύ καλό!
Το ΚΙτ τι περιλαμβάνει? Χρώμα και καταλύτη? Επίσης να υποθέσω ότι υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα χρώματα?
Το kit περιλαμβάνει:
Πινέλο
Καταλύτη 50 γρ
χρώμα 150 γρ
σπρέι καθαρισμού
και βγαίνει σε πράσινο, μαύρο, χρυσό, ασημί και κόκκινο. Δε ρώτησα για να είμαι ειλικρινής, πήγα κατευθείαν στο κόκκινο.
The World Is Full Of Kings And Queens, Who Blind Your Eyes And Steal Your Dreams, Is HEAVEN AND HELL
Kalorizikes kai apo mena, arketa wraies!!!
Το χρώμα αν και με πινέλο δυο βαφές, δείχνει να έχει καθήσει αρκετά καλά επάνω. Βέβαια δεν είμαι και πολύ του πλυντηρίου, παίζω καθαριότητα μόνος μου, αλλά φαντάζομαι έαν πείς στον πλυντηριά να τις προσέξει λίγο δεν νομίζω να παίξει άγχος.Αρχικά καταχωρημένο από xristos";p="120432
Θα έιχα και εγώ αμφιβολίες, αλλά ότι έχω πάρει sonax μου έχει βγεί καλό....Τώρα ίδωμεν....
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ... :wink:Αρχικά καταχωρημένο από xristos";p="120432
ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ :wink:
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
Μπραβο, πολυ ωραιο αποτελεσμα.
Αυτο το κιτ της Sonax που το βρηκες, γιατι εγω δεν το εχω δει πουθενα.....
if you must ask, you cannot know
this curiosity that drives me so
to you it is hidden; in me rises unbidden
one day the world I''ll have ridden
then perhaps this need I''ll have vanquished
Ρίξε μια ματιά εδώ:Αρχικά καταχωρημένο από Alex";p="120451
SONAX :wink:
Είναι περίπου απέναντι απο την Microcar στην εθνική στον παράδρομο της καθόδου.
μπηκαμε σε πριζες παλι..
...going topless...
αψογες! και φτανει και για τις δυο ε?
Oποιος ψηνετε να βαψει τις δαγκανες του, εγω ψαχνω παρεα για να κανω τις δικες μου, οποτε οποιος θελει ενημερωνει.
Εγώ ψήνομαι. Πειράζει όμως που πρόκειται για άλλο χρώμα από αυτό που -φαντάζομαι- ότι θα θέλεις να κάνεις τις δικές σου?
Oχι, απλα θ'αγορασουμε δυο κιτακια. Εγω το λεω περισοτερο για την παρεα :wink:
παιδια αμα βαλετε το γρυλο και το σταυρο ειμαι και γω μεσα αν δεν τα βαψατε ηδη!!!τωρα στο χρωμα τα βρισκουμε!
Δεν σε χρειαζομαι....δεν σε χρειαζομαι.....θελω μοναχος τα φαναρια να περνω...
δεν σε χρειαζομαι....κι ουτε που νοιαζομαι σε πιο σοκακι θα με βρει το πρωινο....