ayto to fwsforize einai oti prepei!!!
1. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ
2. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ
3. ΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟ....
4. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ SPRAY ΑΣΠΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ (ΑΣΤΑΡΙ ΕΝΑ - ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
5. ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ 2-3 ΧΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.
6. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!! ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ![]()
![]()
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
![]()
Τελευταία επεξεργασία από Lgeor; 03-04-2007 στις 19:41
Σφίγγω τα δόντια μου και έχω παρηγοριά μου
μόνο το όνειρό μου κι όσο αντέξει η καρδιά μου
θα είμαι εδώ και καλά να το θυμάστε
και αφού δε σέβεστε, θα με φοβάστε.
L.G
ayto to fwsforize einai oti prepei!!!
Παίδες πάρα πολύ ωραίο!!!
[quote=Lgeor;371521]
πώς βάφτηκε και ο πίσω τροχός? μήπως ξέρετε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες?
thanx!
p.s το βρήκα απο διαγωνισμό του 2005! μπορεί να είναι το ίδιο με την παραπάνω foto.![]()
Είμαι στον όγκο τέλος...!
βγαζεις ζαντα παιρνεις χρωμα που αντεχει τη θερμοκρασια και μετα διαδικασια βαψιματος
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
παιδια λιγο προσοχη με το βαψιμο μη σας βγει κακογουστο...![]()
Όλα εδώ πληρώνονται....
να ρωτησω κατι?με το βαψιμο πανω στις δαγκανες-ταμπουρα δεν κανουμε ποιο δυσκολη την αποβολη θερμοτητας?
Gas,Grass Or Ass No One Rides For Free!!!!!!!!!!!!!
Ειναι πολυ λεπτο το χρωμα και εκτος αυτου ειναι τοσο μεγαλη η θερμοκρασια που αναπτυσεται .....
Ενας φωτογραφος...
Λεπτο δεν ειναι,μιας κ η δαγκανα εχει επιφανεια με πορους,οποτε πεφτει χρωματακι.Μια χαρα θα ειναι παντως
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
Καλό. Αν και ένα λιγότερο "φανταχτερό" θα μου άρεσαι περισσότερο.
paidia to exw kanei kai egw sto diko mou beast (leme twra) kai einai polu wraio to apotelesma!!!den perasa astari. an kai to exw apo to kalokairi den exei ksevapsi...
![]()
![]()
ειδες αμα πιανουν τα χερια σου, και γω θα ηθελα να το εχω αλλα δε τολμω να το κανω alone
453e
wraios
Eχει κάποια ιδαίτερη ονομασία το χρώμα? Πώς το ζητάμε? Πόσο έκανε να στεγνώσει μέχρι να ξαναβάλεις τροχούς?
Ο χρόνος που κερδίζεις αν πηγαίνεις με 200km/h αντί για 100km/h, σε μια απόσταση 50χλμ είναι 15 λεπτά... Για να παρκάρεις κάνεις σίγουρα 20 λεπτο στην καλύτερη! Εγώ το 100 το κάνω και 140 εσύ το 200...δύσκολα!!! Ποιός έχει πιο γρήγορο αμάξι τελικά??? SMART FOR2 RULZ
ΟΚ θα πάω σήμερα! Με το ασημί σμαρτάκι μου.. Καμμία πρόταση για χρώμα στις δαγκάνες?
Ο χρόνος που κερδίζεις αν πηγαίνεις με 200km/h αντί για 100km/h, σε μια απόσταση 50χλμ είναι 15 λεπτά... Για να παρκάρεις κάνεις σίγουρα 20 λεπτο στην καλύτερη! Εγώ το 100 το κάνω και 140 εσύ το 200...δύσκολα!!! Ποιός έχει πιο γρήγορο αμάξι τελικά??? SMART FOR2 RULZ
xmm λες να βάψω και τα μέσα κοκκινα (οργανακια αεραγωγους και το πλαστικό πάνω από το ταμπλό ή θα γίνει καρακίτσος security![]()
smartacs prepare for glory
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Το νου σου...κυκλοφορει ο batman...
Μπορείς να μας πεις πού έγινε η δουλειά και πόσο κόστισε?
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες