παιδια το εχει κανει κανεις αυτο!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ SMARTMANIA.GR ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
(PLEASE DO NOT TRY THIS AT HOME)
Λοιπόν αγαπητοί 600αράκηδες δείτε τώρα πώς θα απενεργοποιήσετε το antispin σας:
Βραχυκυκλώνετε τους 2 ακροδέκτες (τον 4 με τον 7) με σβηστό το αμάξι ενοείτε και το antispin κάνει φτεράαααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και διακοπτάκι πανεύκολα τα καλωδιάκια είναι ακριβώς πίσω απο την φύσα ενα καφέ και ενα άσπρο.
Σημείωση: πρίν το δοκιμάσετε να βραχυκυκλώσετε τους ακροδέκτες βεβαιωθείτε οτι θα βραχυκυκλώσετε τους σωστούς (δλδ. τον 4 με τον 7)
γιατί υπάρχει συνεχής τροφοδοσία στην obd χωρίς ασφάλεια και υπάρχει κίνδυνος να κάνει τσάφ. (Προτείνω να βγάλετε μια εκτύπωση της εικόνας και να το κάνετε.)
Αυτά παίδες, καλή διασκέδαση!!!!
![]()
Τελευταία επεξεργασία από Lgeor; 03-04-2007 στις 19:46
Σφίγγω τα δόντια μου και έχω παρηγοριά μου
μόνο το όνειρό μου κι όσο αντέξει η καρδιά μου
θα είμαι εδώ και καλά να το θυμάστε
και αφού δε σέβεστε, θα με φοβάστε.
L.G
παιδια το εχει κανει κανεις αυτο!!!
Ναι, εγώ!
Πάρε έναν συνδετήρα (ναι καλά διάβασες, συνδετήρα) και βάλε την μία του άκρη στην 4 και την άλλη στην 7!Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σβηστό και όταν θες να το ενεργοποιήσεις πάλι, σβήσε το αυτοκίνητο και ξανά άναψέ το!
Καλά παντιλίκια και σε ελεγχόμενο περιβάλλον με μεγάλη προσοχή, γιατί λόγω κοντού μεταξονίου, θα αγοράσεις κανένα οικόπεδο (εγώ αγόρασα μία πλατεία και ευτυχώς μου στράβωσε μόνο η ζάντα)
Ι 've bruses in my ribs,cause of the g's
NEW RECORD AT SPEEDPARK 56.929
Κι εγω και πολλοι αλλοι το εχουμε κανει.
Δουλευει αλλα θελει πολυ προσοχη.
Ειμσατε ομωςεδω.
Aς αφησουμε αυτο το θεμα καθαρο γι'αυτους που ψαχνουν οδηγιες![]()
if you must ask, you cannot know
this curiosity that drives me so
to you it is hidden; in me rises unbidden
one day the world I''ll have ridden
then perhaps this need I''ll have vanquished
ευχαριστω πολυ παιδια.
kali patenta.... apenergopoiei k to esp mazi i mono to antispin?
Στα 700άρια απενεργοποιεί τα πάντα:
ESP, ABS, Hill Assist, Brake Assist. Για αυτό θέλει και ιδιαίτερη προσοχή!
Στα 700αρια δεν υπάρχει κανένας τρόπος να απενεργοποιεί ΜΟΝΟ το anti-spin? Είπαμε να κάνουμε καμιά μ@...κι@ αλλά όχι να σκοτωθούμε κιόλας....
Και μια αναζήτηση στα forums με keyword "antispin" απέδωσε τα κάτωθι...
Τρόπος Απενεργοποίησης Antispin
ANTISPIN....giati den paei me .... to plai?
ANTISPIN KAI ESP
Καλό διάβασμα παίδες!
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι,μα όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
Ελα μου ντε... Ποιός???? Μιας και μόνο ένα παιδί έχει diesel απο το κλαμπ (και τώρα 2)...
poli kalo tha to dokimasw
entaksei einai oraio to eixa kanei to kalokairi auto ki me kitousan sto dromo otan ekana drift kai itan gamato! alla prin merike mines otan pou evrekse imoun sto fanari kai den ekana drift (kanonika san ton anthopo piga an kai ligo pio grigora) exasa ton elenxo tou amaksiou ase trakara pano se troxo enous fortigou ki eftixos den epathe tipota ego sinvouleuona min to kanete to xeimona auto!! giati kamia fora exei igrasia kato kai xaneis poli eukola ton elenxo idika
stis anifores!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ ΕSP ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ?
PS: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΛΑΒΗ?
Αν ψάξεις θα βρεις πολλά άρθρα για τον τρόπο απενεργοποίησης (όπως αυτό ) αλλά και για τις συνέπειες που συνεπάγεται αυτή η ενέργεια.![]()
Μηπως μπορει να ξανανεβει η φωτο γιατι δεν την βλεπω???
ηταν πολυ κατατοπιστικη αλλα τωρα που θελω να το κανω δεν μπορω να καταλαβω,και το αρθρο του evilution(οι δυο εικονες του δηλαδη) δεν με βοηθαει......
Οι γυναικες ειναι θησαυρος...Γιαυτο πρεπει να τις θαβουμε...
OBJECTS IN MIRROR ARE LOSING!!!!
παιδια στο καινουργιο γινετε αυτο?
ρε συ ed_hunter τσεκαρε αυτό : http://www.evilution.co.uk/index.php...=91&men=Engine
στο δευτερό σχέδιο που έχει ενώνεις την τρύπα 4 με την 7, ΠΡΟΣΟΧΗ με ΣΒΗΣΤΟ το κινητήρα και το αποσυνδέεις πάλι με ΣΒΗΣΤΟ, το ενώνεις είτε με ένα απλό καλώδιο είτε με ένα συνδετήρα!! την θύρα τώρα που εσύ νομίζω έχεις το 600άρι την έχεις νομίζω δίπλα στο πετάλι του φρένου αλλά πιό ψηλά στα 700άρια είναι στο λακουβάκι που κάνει το ταμπλό.
φανταστικη εμπειρια κ με το 175 λαστιχακι μου που ειναι ηδη λιωμα παει....με τις παντες.
απαλα κ μονο κ τρελενεται.ευτυχως δεν αγορασα τπτ γιατι προσεχω το σμαρτακι μου.ειπαμε να παιξουμε σωστα.
προσοχη λοιπον.![]()
Όλα εδώ πληρώνονται....
Οι γυναικες ειναι θησαυρος...Γιαυτο πρεπει να τις θαβουμε...
OBJECTS IN MIRROR ARE LOSING!!!!
παιδια θα χρειαστω λιγο την βοηθεια σας...
εχω το καινουριο το smart 451 και θελω να απενεργοποιησω το esp ή το antispin...οτι χρειαζεται για να χαρει λιγο ο κωλος μου....(χιχιχιχι).....
τι πρεπει να κανω????
το 4 με 7 ποιανει σε εμενα???και αν ναι το 4 και 7 ειναι οι τριπες που πρεπει να βραχυκ στο OBD???? ευχαριστω..!!!
Αφίστε το antispin γιατί σας βλέπω καρφομένους σε καμιά κολώνα...
![]()
Καταρχήν συγχαρητήριαγιατί πρέπει να είσαι από τους λίγους που κάνουν αναζήτηση στο forum πριν ποστάρουν
Κατά δεύτερον άφησε τέτοιου είδους πειράγματα και ας θέλει ο κ@λος σου να χαρεί. Εδώ όλοι παιδευόμαστε να το κάνουμε πιο ασφαλές, όχι σκοτώστρα/σκατώστρα... δεν είμαστε μόνοι μας στο δρόμο!!!
Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ζίμενς !
βγαζοντας την ασφαλεια απ τον σαμ βγαινει και το esp...νομιζω η 11 ειναι..
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
ευχαριστω ρε παιδια για τισ σημβουλες και τα καλα σας λογια.....φυσικα και θελω να ειναι πιο ασφαλη το αμαξι...δεν μηλας για κατι μονιμο...για λιγο καμια 1η 2α...τπτ τρελο...σας ευχαριστω και παλι ολους...
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες