επιρεάζει καθόλου την λήψη?
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΟΥΜΕ
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ "ΚΑΠΑΚΙ" ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΑΠΑΚΙ" ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
![]()
![]()
![]()
επιρεάζει καθόλου την λήψη?
ποστ πριν 2 χροννια ειναι... αλλα οχι δεν εχει προβλημα μια χαρα πιανει!
Yπαρχει και πιο ευκολος τροπος : Αγοραζουμε μια ετοιμη - μικρη κεραια απο το Καρφουρ, κανει μολις 4,5 ευρω και ειναι σαφως πιο ομορφη αισθητικα...
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι κεραίες (after market) δεν πιάνουν και πολύ καλά. Το έχω παρατηρήσει επειδή έχω κάνει δοκιμή και με κομμένη μαμά κεραία, και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από την after market (τύπου carρefφour).![]()
Σκέφτομαι και εγώ να την κοντύνω! Σαν τηλεκατευθυνόμενο μοιάζει!
Εμένα η κεραία είναι κολλημένη και φοβάμαι ότι θα σπάσει η βάση αν προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω πένσα/τανάλια για να την ξεβιδώσω. Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα? (Αν και σκέφτομαι να την κόψω όταν βρίσκεται στην βάση πάνω)???
cdi
wraio fainetai.stin praxi na to dw....
Το έκανα ήδη και η λήψη είναι το ίδιο καλή!
επηρεάζει λίγο την λήψη, σε περιοχές που είχες παράσιτα μετά το κόψιμο θα ακούς ακόμα περισσότερα.
Παίζει ρόλο το μήκος του καλωδίου της κεραίας. Οι aftermarket έχουν το ίδιο μήκος (περίπου) αλλά σε πιο συρρικνωμένες σπείρες με αποτέλεσμα να είναι πιο κοντή. Με το κόντεμα της μαμίσιας μειώνεται το μήκος του καλωδίου. Αυτό επηρεάζει τις συχνότητες που μπορεί να διαβάζει η κεραία.
Κωνσταντίνος
egw lew parw mia kainouria giati olo mou tis klevoun kai h mama einai kai akrivh
υπαρχει κολπο για να μην την κλεβουν αλλα δεν μπορω να το πω γιατι και το "site" εχει αυτια. πληροφοριες εντος.
kalo einai
ego pantos tin ekopsa kai den exei kanena provlima .e kala mi ti kopseis kai teleios konti ase kamia 20 ekatosta...einai orea...
dm 4891
nikol
σε οσους αρέσουμε για τους αλλους δεν...
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
Έχω δει κατι after market κεραίες στο ebay αν αγοράσει κανείς ας μου κάνει ένα πμ!
Κόντυνα κ εγω την κεραία μου σήμερα ...
Μισή ωρίτσα δουλειά και είναι αισθητά πιο όμορφο, θα τσεκάρω αργότερα κ για την λήψη.
Αρχικά έκοψα την κεραία στο μήκος που θέλω ...
Έπειτα έβγαλα το πλαστικό καπάκι με την βοήθεια ενός κατσαβιδιού (σιγά σιγά έσπρωχνα το καπάκι προς τα έξω).
Τέλος έβαλα το καπάκι στην κεραία πάλι ...
- ForTwo 451 (1000cc - 71hp)
- ForTwo 451 Cabrio (1000cc) ... μου το κλέψανε !!
- ForTwo 450 (700cc) + Roadster Coupe
- ForTwo 450 (600cc)
εγω το λεω καταρτι..χαχαχα..
παντως αγορασα απο πρακτικερ μια κεραια 10cm με 5 ευρω και μες στην αθηνα πιανει μια χαρα..βεβαια μες στην αθηνα επιανε και χωρις κεραια..
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες