Και έγω την ίδια απορία έχω
Εχω την εξης απορια-τι κανει την δευτερη εκδοση 71ps ποιο δυνατη κατα 10ps απο την πρωτη 61ps?
Καποιο προγραμμα ισως? (αφου ''φορανε'' τον ιδιο ακριβως κινητηρα)![]()
Τελευταία επεξεργασία από lambrosmic; 25-05-2007 στις 12:02
Και έγω την ίδια απορία έχω
"SMART FOR TWO PULSE 84 P.S. BLACK"
προφανώς ό,τι έκανε κ στο παλιό μοντέλο την διαφορά ανάμεσα στα pureI k II.. όχι?
Well, sometimes you eat the bear. And sometimes, the bear eats you..
Gather the wind - though the wind won't help you fly at all, your back's to the wall..
Then chain the sun - and it turns away to face u as u run, u run, u run..
Μπα! Στα παλιά έιχε turbo και απλά ανέβαζε λίγο πίεση!
Αν είναι οι ίδιοι ακριβώς κινητήρες απλά θα έχει διαφορετική διαχείριση μίγματος...
Είναι όμως απολύτως ίδιοι κατασκευαστικά όλοι οι κινητήρες????
απλά... αλλαγμένη χαρτογράφηση
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Και εγώ το ίδιο πιστεύω(διαφορετική χαρτογράφηση). Μήπως όμως έχουν και διαφορετική εισαγωγή?![]()
Καλα μην παιρνετε και ορκο οτι ειναι μονο η χαρτογραφηση.
Συνηθως οταν υπαρχουν μοντελα ιδιου κυβισμου με διαφορετικες ιπποδυναμεις, υπαρχουν και διαφορες τοσο στην εισαγωγη οσο και στην εξαγωγης, και πολυ συχνα, διαφορετικοι εκκεντροφοροι.
if you must ask, you cannot know
this curiosity that drives me so
to you it is hidden; in me rises unbidden
one day the world I''ll have ridden
then perhaps this need I''ll have vanquished
Επιπλεον να αναφερω μια ακομα κυρια διαφορα.
το 61ps αποδιδει μεγιστη ροπη 89Nm/3,000rpm σε σχεση με το
71ps το οποιο αποδιδει 92Nm/4,500rpm.
Η αποψη μου-δεν ειναι και η τρελλη διαφορα,αν το αναλυσουμε σε σχεση αποδοσης/τιμης.
Επισης νομιζω οτι αυτοι οι δυο κινητηρες ειναι ιδιοι και οτι ολα παιζονται σε διαφορετικη χαρτογραφηση.
*Εκτος απο το 84ps turbo και απο το Cdi 45ps που εκει πλεον μιλαμε κυριες Διαφορες...
Παιδιά δεν ξέρω εαν έπεσε στα χέρια σας ένα περιόδικο το car n drive τευχος Ιουνίου,έχει αφιέρωμα στο new smart..Αυτό που μου έκανε εντύπωση και θέλω τη γνώμη σας είναι ότι στα τεχνικά χαρακτηριστικά ανγράφει οτι το 71hp έχει 0-100 15 δευτερόλεπτα...Εάν δεν κάνω λάθος τα τέχνικά χαρακτηριστικά μιολάνε για 12.9. Που εστιάζεται αυτή η διαφορά?
NEW SMART F2 71hp
2 περιπτώσεις...
α) τυπογραφικό λάθος.
β) μέτρηση που πραγματοποίησε το περιοδικό.
Enjoy the silence...
Αυτό απορώ και γώ...Αλλα και πάλι τυπογραφικό λάθος δεν είναι πολύ βαρύ?Ειναι δυνατόν να μην το έλενξε κάποιος?Να έλεγα πως κανανε λάθος στον χώρο αποσκευών να πω, παει και έρχεται αλλα στο 0-100?Δεν θέλω να πιστέψω πως ίσως να είναι εσκεμένη κίνηση για συμφεροντολογικούς λόγους......
Πάντως ότι και να είναι θεωρω πως δημιουργεί μεγάλη δυσφήμηση...
NEW SMART F2 71hp
Έχει γίνει πολλές φορές αυτό στον τύπο και μια εβδομάδα ή μήνα μετά σε μια μικρή παράγραφο γράφουν πως χτύπησε ο δαίμον του τυπογραφείου!!!
Αλλά εγώ θα χτύπαγα σαν mercedes-benz hellas Μια κανονικότατη μήνυση!
Να κανω και εγω μια ερωτησουλα?
Πως μπορεις να ξεχωρισεις μεταξυ του pure 61ps και 71ps,
Το δικο μου ειναι εταιρικο οποτε δεν ξερω ποιο εχουν παρει.
Στο σερβις Manual γραφει pure 71ps αλλα στο αριθμο πλαισιου υπαρχει διαφορα ενος αριθμου με τον αριθμο που αναγραφεται στο αυτοκινητο και στην αδεια.δηλ αντι 301Κ γραφει 311Κ ολο το υπολοιπο Vin number ειναι το ιδιο.Μπορει να ειναι λαθος αυτου που το εγραψε (με το χερι) στο service manual ή μου εδωσαν αλλο βιβλιαρακι καταλαθος?
Υπαρχει καποια εμφανης διαφορα μεταξυ των 2 εκδοσεων???![]()
Σφίγγω τα δόντια μου και έχω παρηγοριά μου
μόνο το όνειρό μου κι όσο αντέξει η καρδιά μου
θα είμαι εδώ και καλά να το θυμάστε
και αφού δε σέβεστε, θα με φοβάστε.
L.G
καποιος να εχει οδηγησει κ τα 2(61 κ 71ps) και να μας πει εντυπωσεις κ διαφορες?
λογικα μικροτερη καταναλωση και καλυτερες εκινησεις θα εχει το 61 ε?
Aπο τα πλαισια
για coupe
45133010001 pure 61hp
45133110001 pure 71hp
45133110002 pulse 71hp
45133110003 passion 71hp
45133210002 pulse 84hp
45133210003 passion 84hp
45133310009 Brabus
45133310008 Brabus Xclusive
για cabrio βγαινουν μονο σε 71 κ 84
451430 κ το υπολοιπο ισχυει οπως κ το coupe
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 61 ΜΕ ΤΩΝ 71 ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ (ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ) ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ!!!
LIMITS WERE MADE TO BE BROKEN!!!
BeOneOfUs
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες