Τι πρόβλημα είχαν?
DaimlerChrysler-soon-to-be-called-just-Daimler announced it’s recalling 1.650 units of its recently introduced 2008 Smart Fortwo due to a possible defect with the steering. In particular, DC stated that it ordered the recall after receiving reports that a locking ring was not affixed properly but noted that no accidents or injuries were reported. DaimlerChrysler spokesman Hubert Kogel said the all the cars had been recalled, repaired and were being returned to their owners. Since the second generation Fortwo went on sale in May, Smart has sold 12.200 units of its microcar.
Τι πρόβλημα είχαν?
"SMART FOR TWO PULSE 84 P.S. BLACK"
Aκομη δεν βγηκε καλα καλα και τα πρωτα προβληματακια εφηβειας κανουν την εμφανιση τους.
Σε 1650 ανερχονται σε αριθμο τα new smart fortwo σε ολη την ευρωπη,ανακοινωσε η DaimlerChrysler,οπου πιθανολογειται οτι εμφανιζουν ενα ελατωμα στο τιμονι τους και συγκεκριμενα στο εξαρτημα οπου στηριζει το τιμονι(το λεγομενο δαχτυλιδι) με το συστημα διευ8ηνσης.Το ελατωμα αυτο οφειλεται σε ανθρωπινο λαθος κατα τη διαρκεια της συναρμολογησης και οπως ανακοινωσε η εταιρεια δεν εχουν αναφερθει ατυχηματα εξατιας του συγκεκριμενου ελατωματος.
Το αρθρο δημοσιευτηκε στο επικαιρο site www.quattroruote.it 26/06/2007
http://www.quattroruote.it/news/arti...m?codice=96986
Mε εκτιμηση
georgethegreek01
p.s Ειμαι μονιμος κατοικος ιταλιας και αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το τηλεφωνο που ελαβα απο την αντιπροσωπεια smart της φλωρεντιας σημερα το πρωι για ελεγχο του συγκεκριμενου εξαρτηματος.Αληθεια στην ελλαδα τι εγινε? Ειμαι πανευτηχης ιδιοκτητης ενος κατακαινουργιου smart fortwo cdi(δεν βγαινει ελλαδα).ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ COMPUTER MOY DINEI AYTONOMIA ALLA 190!!!!!!
Εγώ έχω 2200ΧΛΜ,pulse 84ari,δν έχω κάποιο πρόβλημα,έσυ έχεις?
"SMART FOR TWO PULSE 84 P.S. BLACK"
Ανάκληση Νέου Fortwo!
Noμίζω ότι πρέπει να γίνει 1 thread...![]()
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι,μα όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
Νομίζω ειναι ωρα να μας ενημερωσουνε και εμας για την ακακληση οι εδω διανομεις και αντιπροσωπος
Συμφωνω οτι πρεπει να γινει ενα thread
George καλοριζικο το καινουργιο σου, ταξιδευοντας καθε εβδομαδα Ιταλια βλεπω και εκει συνεχεια σμαρτακια στους δρομους
P.S. Προτεινω να δημιουργηθει ενα thread για τις παιδικες αρρωστιες του καινουργιου γιατι εχω εντοπισει ηδη καποιες....![]()
Υπάρχει και η "ελληνική version" εδώ: http://www.smartmania.gr/forum/showthread.php?t=26783![]()
Ευχαριστω ΑΛΞ για τις ευχες σου και συμφωνω απολυτα για το thread οσοναφορα τις παιδικες ακομα αρρωστειες του νεοβγαλμενου αυτοκινητου.Περασα πρωι πρωι σημερα απο την εδω αντιπροσωπεια και μου κανανε ελεγχο το δαχτυλιδι οπως αυτοι το ονομαζουν και μου διαβεβαιωσαν και γραπτως μαλιστα οτι το ενλογω εξαρτημα ειναι ΟΚ! Μου διευκρινισαν βεβαια οτι το smartaki moy δεν περιλαμβανοταν στα 1650 αλλα προτιμησαν να καλεσουν ολους τους πελατες τους για να προσφερουν ακομη καλυτερες υπηρεσιες σε αυτους και να μην εχουν καμια αμφιβολια.Ο ιταλος μηχανικος που ηταν στο συνεργειο οταν με ακουσε να μιλω,με ρωτησε αν ημουν ελληνας και του απαντησα αν το καταλαβε απο την προφορα......Μου απαντησε οτι ειναι παντρεμενος με ελληνιδα,εχει παει ελλαδα 1.000.000 φορες κτλ κτλ Μετα απο κανα 2λεπτο μου ειπε κατι(χαμηλωνοντας τον τονο της φωνης του) "και για το ESP ακουστηκε κατι κυριως στην βροχη.Παρατηρησαν οτι ενω σε καποιες περιπτωσεις δεν χρειαζεται να "μπει" το ενλογω συστημα,παρολ'αυτα επεμβαινει επιβραδυνοντας αισθητα το αυτοκινητο μεσα στην στροφη...Αλλες φορες,συνεχισε επεμβαινει σε τοσο μεγαλο βαθμο οπου καταντα εως κι επικινδυνο!!" Του απαντησα οτι δεν το παρατηρησα στο δικο μου και τελειωσε λεγωντας μου οτι το δικο μου ειναι ντιζελ και τα 45 αλογακια ειναι πιο εξημερωμενα,αυτα με το τουρμπο(84 αλογα) το παρουσιαζουν κυριως και θελει πολυ προσοχη.Στο προσεχες μελλον 8α γινει μια μικρης κλιμακα ανακληση για το συστημα προσφυσης κατα την ταπεινη του γνωμη. Γι αυτο το λογο προσοχη οταν βρεχει και ευχομαι σε ολα τα μελη ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ.
Αληθεια πως πηγε η συναντηση?Μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα η Φλωρεντια πεφτει λιγο μακρια.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ georgethegreek01
Το δικό μου έφαγε πολύ βροχή σε επιαρχιακούς δρόμους και μάλιστα ζόρικους... αλλά δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα!
Σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφορίες και την βοήθεια, εύχομαι να είσαι συχνα online να ανταλλάζουμε απόψεις....
Το συγκεκριμένο τώρα θέμα, θα το συζητήσω απο βδομάδα με τον αντιπρόσωπο εδω στην Κρήτη, και οτι μάθω θα το βγάλω σε post!
ciao!
ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ 1.650 επιβατικών Smart ForTwo στην Ευρώπη προχώρησε η DaimlerChrysler AG, καθώς ενημερώθηκε για πιθανά προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανοαμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το επανασχεδιασμένο Smart έκανε το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου τον περασμένο Απρίλιο. Η εταιρεία διευκρίνισε ότι προχώρησε στην ανάκληση έπειτα από αναφορές που δέχθηκε, σύμφωνα με τις οποίες δεν είχε τοποθετηθεί σωστά δακτύλιος στεγανοποίησης (τσιμούχα), ο οποίος είχε κατασκευαστεί από την αμερικανική εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου Delphi
Ο εκπρόσωπος της DaimlerChrysler, Χούμπερτ Κόγκελ, τόνισε ότι το σύνολο των οχημάτων που ανακλήθηκαν επισκευάστηκαν και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επιστροφής τους στους κατόχους τους. Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος που παρουσιάστηκε.
http://www.naftemporiki.gr/news/stat...27/1350486.htm
Τελευταία επεξεργασία από Sphinxgr; 02-07-2007 στις 09:20
Άμεσος ο sphinxgr.....
Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί κανένας !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ,
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....
ΕΧΩ ΕΝΑ SMARTΟΥΛΗ DIESEL ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΧ.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΟΠΟΥ Κ ΤΟΝ "ΕΣΩΣΕ" . ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Ν'ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ???
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΗΜΗΤΡΑ.
Mε εκτιμηση
georgethegreek01
p.s Ειμαι μονιμος κατοικος ιταλιας και αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το τηλεφωνο που ελαβα απο την αντιπροσωπεια smart της φλωρεντιας σημερα το πρωι για ελεγχο του συγκεκριμενου εξαρτηματος.Αληθεια στην ελλαδα τι εγινε? Ειμαι πανευτηχης ιδιοκτητης ενος κατακαινουργιου smart fortwo cdi(δεν βγαινει ελλαδα).ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ COMPUTER MOY DINEI AYTONOMIA ALLA 190!!!!!![/quote]
///////////////////////////////////////////////////////////////////
Καλησπερα απ οσο ξερω υπαρχουν στην ελλαδα smart diesel. πολυ λιγα βεβαια.αν καποιος θελει μπορει να το παραγγειλει![]()
Λοιπον λεω να κανουμε αυτο το θεμα για να μαζεψουμε οτι ανακληση ξερουμε για το 451.
σημερα πηγα το δικο μου 71mhd (4100χλμ αγορα 1/2009)για αλλαγη ρελε για τους ηλεκτρικους καθρεφτες(ετσι μου ειπαν).μια ωρα δουλεια ειναι περιπου απλα πρεπει να εχουν το ανταλλακτικο
BLACK SHADOW
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες