Αν θέλεις πάντως εγω μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις το χρώμα πολυ πιο φτηνά.Οσο για την διαδικασία έχω γνωστό αλλά είναι στο περιστέρι.
Παιδες γνωριζετε κανενα μαγαζι για βαψιμο πλαστικων? εδω Αθηνα και κατα προτιμιση Νοτια Προαστια, αν υπαρχει και κατι οικονομικο ακομα καλυτερα...
Thanks
Αν θέλεις πάντως εγω μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις το χρώμα πολυ πιο φτηνά.Οσο για την διαδικασία έχω γνωστό αλλά είναι στο περιστέρι.
Μίλα καλά........μίλα ωραία...!!!!
να παρω το χρωμα και να το παω εγω στο μαγαζι για το βαψιμο? Περιστερι δεν ειναι πολυ μακρια...
Το χρώμα θα σου πω που να έρθεις να το πάρεις.Είναι πελάτης μου και θα σου κάνει καλύτερη τιμή.Είναι στην Καλλιθέα το μαγαζί και λέγεται Αλεβιζόπουλος.Μπαίνωντας στην Θησέως απο την ποσειδώνος είναι το πρώτο φανάρι δεξιά.Ακριβώς δίπλα απο την αντιπροσωπεία της CITROEN.Οταν πάς πες μου το για να πάρω τηλέφωνο εκεί.Και μετα θα σου πω που είναι το μαγαζί στο περιστερι.
Μαλιστα ευχαριστω Μαρια, ξερει αυτος κωδικους χρωματων Smart η θα του παω εγω...? επισης δεν ξερω τη ποσοτητα, δεν θα βαψω τα Panels, κατι σποιλερ και πλαινα θελω να βαψω.
Θα σου απαντήσει ο σφίγγας για βάψιμο πλαστικών. Το έκανε αρκετά φτηνά και με αρκετά καλό αποτέλεσμα!!
Well, sometimes you eat the bear. And sometimes, the bear eats you..
Gather the wind - though the wind won't help you fly at all, your back's to the wall..
Then chain the sun - and it turns away to face u as u run, u run, u run..
Θα χρειαστείς περίπου 1/4 και θα σου μείνει κιόλας.Αν πας εκει με το smartaki σου θα δει τον κωδικό.το γράφει επανω.Αν πας πες οτι σε στέλνει η Μαρία που τους δίνω διαλυτικά.θα καταλάβουν.οτι θες πες μου.
Gather the wind - though the wind won't help you fly at all, your back's to the wall..
η περίπτωση του σφίγγα ειναι λίγο διαφορετική...έλα σε μια συναντηση να δεις αποτελεσματα και να μάθεις λεπτομέρειες
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Μιας και επειδή το χρώμα μου ειναι με περλα η μια πόρτα δε βγήκε ίδια. Όποτε θέλω όμως μου έχουν πεί να πάω να μου το βάψουν χωρίς καμία χρέωση. Άλλο που δεν έχω χρόνο.
Κόστος 400 ευρώ για όλα τα πλαστικά και συμπεριλαμβάνεται και ότι χρώμα σου αρέσει. Η δουλειά είναι άψογη και το συνεργείο στο γέρακα...
τι πέρλα ρε, ασημί είναι.
Μαλιστα εγω δεν θελω ολα τα πλαστικα! μπροστινο σποιλερ, κατι πλαινα και σκεφτομαι για τους καθρεφτες... δεν νομιζω να παει τοσο πολυ οσο του Sphinx, ειχα δει ενα ποστ για ενα φανοποιειο στην Καλλιθεα καλο και φτωχο αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ![]()
φτωχο??????? (φτηνο ηθελα να πω)
Γκρρρρρρρρρ. Ξέρει τι λέει ο βλαμμένος απο πάνω![]()
if you must ask, you cannot know
this curiosity that drives me so
to you it is hidden; in me rises unbidden
one day the world I''ll have ridden
then perhaps this need I''ll have vanquished
Tελικα ξερουμε κανεναν...?
ρε παιδια για πειτε κανενα μερος για βαψιμο????
guys smartpaint πόρτο ράφτη 35χλμ λεωφόρος πόρτο ράφτη...
σας πεφτει μακρια!ξέρω... αλλα αρκετά φθηνός κ πολύ καλό αποτέλεσμα με πολλά σμαρτ που έχω δεί!!!
Γεια σας.....
Θέλω να βάψω το smartaki μου κοκκινο όλο...
Ξερετέ κανένα που να βαψει σμαρτ και πόσο πάει?????
Ευχαριστώ...................
Όποιος έχει βάψει το smartακι του ας γράψει εδώ μαγαζί και τηλέφωνο για όποιον ενδιαφέρεται.
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες