Δώσε Foto στο λαό!
TI PROBLIMATA EIXA PRIN KATHARISO TIN PETALOUDA
1) MERIKES FORES OTAN ANABA TO AUTOKINITO KSAFNIKA ANABE TO ! STIN OTHONI SAN BLABI K TO PETAL TOU GKAZIOU DEN ANTAPOKRINOTAN KATHOLOU , DILADI PATAGA GKAZI K DEN EKANE TIPOTA, EPREPE NA TO SBISO K NA TO KSANAANAPSO GIA NA STROSEI .
2) SE LEITOURGIA TO AUTOKINITO PROXORAME KANONIKA K SE FANARIA P KATEBAZEI TAXITITES K PEFTOUN OI STROFES ,ANTI OI STROFES N PAISOUN PX STO RELANTI 800 STROFES EPEFTAN PIO KATO ME SINEPEIA NA TREMEI OLO TO AUTOKINITO K META APO 1 DEUTEROLEPTO NA EPANAFERETE STO RELANTI .
ARA OPOIOS EXEI PROBLIMA ME TO GKAZI K DEN ANTAPOKRINETE EINAI STANDAR I PETALOUDA , THELEI KATHARISMA....
LOIPOON PIGA ME ENA FILO STIN KOSM-ART SIMERA MAS ALAKSAN LADIA MONO KAI MAS KATHARISAN TIN PETALOUDA K PLIROSAME 130 EURO ...HMARTONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
XREOSAN 11 EURO K KALA TO SPREI K 67 EURO ERGASIA MONO GIA TON KATHARISMO TIS PETALOUDAS POU EGO TIN EBGALA MONOS MOU TIN KATHARISA P ITAN MESA STIN MAURILA MESA SE 15 LEPTA K ME KOSTOS MONO 8,5EURO K AGORASA MONO TO SPREI KATHARISMOU PETALOUDAS(KARMPIRATER)
BGAZO FOTO K SAN ANEBAZO ...... 4 BIDES EINAI K BGIKE
Δώσε Foto στο λαό!
hit us!~!!!
φοτο?
Ναι πράγματι, και εγώ είχα πάει μια φορά για αυτό το λόγο και μου άλλαξαν λάδια και έριξαν ένα σπρέι στη πεταλούδα και πλήρωσα 125ευρώ!!!!!!!
foto?
Μοιράσου τη γνώση και με εμάς τους αδαείς!
Smart & MacMini. Everything else should be HUGE.
pou einai h foto oeo!!!!
κάηκε το φιλμ τελικά ???![]()
dm 4891
nikol
σε οσους αρέσουμε για τους αλλους δεν...
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.
για δείτε και αυτό: http://www.fq101.co.uk/throttlebodychange.asp
καμια φωτο ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ διαβάζοντας το θέμα ήθελα να κάνω ένα τσεκ τις τιμές εδώ Θεσσαλονίκη.. Πήγα Ματακίδη και μου την καθάρισε με 20 ευρο... Νομίζω πολύ καλή τιμή για να αρχίσει κάποιος που δεν ξέρει και πολλά από μηχανικά μέρη να πειράζει το σμαρτάκι του.....
Ο χρόνος που κερδίζεις αν πηγαίνεις με 200km/h αντί για 100km/h, σε μια απόσταση 50χλμ είναι 15 λεπτά... Για να παρκάρεις κάνεις σίγουρα 20 λεπτο στην καλύτερη! Εγώ το 100 το κάνω και 140 εσύ το 200...δύσκολα!!! Ποιός έχει πιο γρήγορο αμάξι τελικά??? SMART FOR2 RULZ
40€ εδωτα τις προαλες για καθαρισμο...Να ρωτισω ανα ποσα κμ θελει καθαρισμο;;;
.:Break the silence:.
Smart 450 Rules
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες