Πολυ καλο....
επειδη κανει διακοπες,θα μου το εξηγησεις στη συναντηση κ.Ευθυμη,ευχαριστω
453e
Πολυ καλο....
Καλο!!!!
Keep Walking...
Ερώτηση: Αφου σβήσει ο κινητήρας και μετά παρει μπρος δεν υποτίθεται οτι καίει παραπάνω σε σχέση με την περίπτωση που δε συνέβαινε αυτο;
Δε σβήνει με τον τρόπο που φαντάζεσαι. Ακόμα και όταν ανάβεις τη μηχανή με το κλειδί, η ανάφλεξη είναι εντελώς διαφορετική από τα συμβατικά αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει η κλασική μίζα.
εγω παντως για την ωρα το βάζω στο off (επειδή είναι ακόμα με 200χλμ) , είναι λίγο σπαστικό το σβήσε άναψε...σίγουρα θα έχει μικρότερη κατανάλωση αλλά έχω την εντύπωση, πως επειδή είναι mhd και όχι υβριδικο υβριδικό, ότι καταπονείται λιγο ο κινητήρας.
αν είμαι λάθος πειτε μου![]()
Δεν νομίζω ότι καταπονείται το μοτέρ από το άναψε-σβήσε...Μη σε ανησυχεί επομένως![]()
Νομιζω οτι εχεις καταλαβει οτι ο τροπος που περνει μπροστα το mhd ειναι τελειως διαφορετικος,το μοτερ ειναι σαν λειτουργει on-off,οποτε μη σε ανησυχει,ειναι απροβληματιστο
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
Παιδια θα εκτιμουσα την βοηθεια σας σε αυτο: εχω στο μυαλο μου να παρω ενα 451 απο γερμανια.Συνυπολογιζοντας τα εξοδα του τελωνειου και τα τελη του αυτοκινητου, ποιο βγαινει οικονομικοτερο, ενα 451 mhd ή ενα 451 cdi(diesel).
Ευχαριστω!
Παλι συμφερει απο πανω.. Σε ελαφρα τρακαρισμενα, σε ευκαιριες, σε diesel και euro5 που εχουν "προνομιακο" τελωνειο..
Sent from my iPad using Tapatalk
Σε απλα μοντελα χλωμο το βλεπω (εψαχνα καιρο και στο λεω) ... αντε να γλυτωσεις κανα 500αρικο, οχι παραπανω ...το δικο μου (pulse - 3/2011 - ηλεκτρικο τιμονι - πρωτο χερι με αρκετα καλουδια και φρεσκα λαστιχα) ''πηγε'' 7500 ευρω με τη μεταβιβαση (αγορασμενο καινουργιο απο τον Ισμαηλο 14.300 ευρω). Ποσο κατω να το επαιρνα απο Γερμανια ?
Ειδικα Ελληνικα purακια του 2011-2012 με aircon και αυτοματο βρισκεις με 20.000 χλμ κοντα στα 7.000 ευρω ...τιμες C1 δηλαδη ...
Oχι, Pulse mhd, 03/2011 ...ηθελα euro 5 για να μπαινει δακτυλιο ελευθερα και να μην εχει τελη κυκλοφοριας.
Τα Smart euro 5 φαινεται να εχουν και ελαχιστα χαμηλοτερη μεση καταναλωση απο τα euro 4 (-0,4 λιτρα/100 χλμ συμφωνα με το http://www.spritmonitor.de/) ...δεν ξερω αν ειναι λογω χαρτογραφησης ή απλα επειδη ειναι πιο καινουργια ....
Καλημερα. Νεος στο "αθλημα". Να ρωτησω κατι. Εχω το passion 2009 mhd και μου αναβοσβηνει καποιες φορες οταν το βαζω μπρος το πορτοκαλι ECO. Το εχω παει για σερβις και τοτε δε μου ειχαν πει κατι. Βεβαια αυτο αρχισε μετα το σερβις και μου το εχει κανει μεσα σε διαστημα 3 εβδομαδων 2 φορες. Παιρνει μπρος η μηχανη κανονικα απλα δε σβηνει το ECO. μετα απο αναψε-σβησε της μηχανης σταματαει. Καμμια ιδεα;
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες