πολύ καλή δουλεια!
αν θες γραψε τι αντιστάσεις εβαλες, γιατι εβαλες διοδάκια αλλα και πως δουλεύεις τη μεγαλη σκαλα
λοιπον,ειδα ενα seat leon στον δρομο και ειδα οτι στο πισω φαναρι εχει 12 κυκλικα τοποθετημενα led λαμπακια....Ετσι εψαξα να δω αν γινεται να βαλω και στο φαναρι του σμαρτ.......Τελικα το κυκλωμα που καναμε ειναι με 8 led και τοποθετηθηκαν κυκλικα σε πλακετα.....
Οριστε οι φωτο..
Πρωτα κοψαμε τις πλακετες με το τρυπανι που ανοιγουμε τα σποτακια...
μετα το κοψιμο ειναι καπως ετσι...Αμα χαραχθουν κοβουν ευκολα....
Το φαναρι εσωτερικα ειναι :
Ενω περιπου οπως υπολογιζα θα μπει καπως ετσι:
Τα led θα μπουν καπως ετσι :
Εγιναν οι κολησεις...
μπηκαν και καποιες αντιστασεις (γμτ δεν θυμαμαι ποιες τωρα ...):
Και το τελικο αποτελεσμα στο ενα φαναρι αρχικα ειναι καπως ετσι.....:
Επαναλαμβανετε για το δευτερο και ειστε κομπλε..Προσεκτικα ,γιατι οι πλακετες πρεπει να μπουν ακριβως στο ιδιο σημειο γιατι αλλιως φαινεται σαν να φωτιζει το ενα φαναρι περισσότερο απο το αλλο...
Εμενα προσωπικα δεν με τρελανε το τελικο αποτελεσμα αλλα οσοι το εχουν δει μου εχουν πει οτι τους αρεσει πολυ....Αυτα απο εμενα..
Οι γυναικες ειναι θησαυρος...Γιαυτο πρεπει να τις θαβουμε...
OBJECTS IN MIRROR ARE LOSING!!!!
πολύ καλή δουλεια!
αν θες γραψε τι αντιστάσεις εβαλες, γιατι εβαλες διοδάκια αλλα και πως δουλεύεις τη μεγαλη σκαλα
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
poli kalh h douleia sou
Πάρα πολύ καλή η προσπάθεια σου, πραγματικά.....
εγώ πριν καιρό που είχα βάλει στο δικό μου τα πλήρωσα 78 ευρώ όλο το σέτ 6
λάμπες και αντιστάσεις για τα φλάς.....
βέβαια δε έχω τις γνώσεις άλλά ούτε και το χρόνο για να κάνω κάτι τέτοιο
μόνος μου.
Ετοιμάζω καινούριο led project. ίσως να το παρουσιάσω τον Ιανουάριο......
Και πάλι μπράβο.......![]()
ωραιοτατο, με προσπαθεια ολα γινονται...
It's not just a car, it's a way of life !
πολύ καλή δουλίτσα
Επίσης έχω να πω, πως κάποτε υπήρχε ένα setάκι, από daytona, κ ήταν τρεχαντήρη στα πορίας κ strombo όταν πάταγες φρένο...
(Το χρησιμοποιούσα κάποια περίοδο στο Moto, αλλά ύστερα από 3 σετάκια, δεν ξαναπήρα μιας κ συνέχιζα να έχω κραδασμούς κ να κόβονται τα ποδαράκια των leds)
Πολυ καλη δουλεια,
εγω να προσθεσω οτι λαμπες LED για τα πισω φαναρια ταιριαζουν απο το scooter SYM HD 200cc ειναι ακριβως τα ιδια κουμποματα,τις φοραω 3 χρονια.
Να ρωτησω.
Στο 450 700αρη, το αριστερο φαναρι πισω ειναι πορειας, φλας, φρενο, και το δεξι ειναι πορειας, φλας οπισθεν μαζι με φρενο; η μονο τ αριστερο οπως το βλεπουμε απο πισω ειναι το φρενο.
Σημερα που πατησα φρενο παρατηρησα, οτι οταν παταω φρενο αναβει μονο το μεσαιο φως του πισω τζαμιου.
Ολα τα αλλα δουλευουν, οταν παταω φρενο δεν αναβουν, μαλλον ειναι οι λαμπε ποιες πρεπει να αγορασω;
Οπως ρωταω και πιο πανω αλλαζω μονοβτο αριστερο;, η οπισθεν που ειναι στο.δεξι δουλευει. Ειναι διπλη λαμπα;
Ετσι το αλλαζω; http://www.evilution.co.uk/index.php...trical&mod=437
Τελευταία επεξεργασία από liverpool; 06-09-2014 στις 19:26
πορειας και φρενο είναι μαζι μαλλον σου εχει καει
BLACK SHADOW
Δηλαδη τα μικρα τα πρωτα ειναι πορεια και φρενου;
Αφου τα πορειας μου αναβουν. Τα μικρα. ειναι διπλη λαμπα; Τα τριτα κατασειρα ειναι η οπισθεν;
Εμενα τα φαναρια μου ειναι ετσι.
Ποια ειναι των φρενων?
J1920x128000093.jpg Τα πρωτα που ειναι και τις πορειας? το μεσαιο στο μικρο τζαμι αναβει κανονικα...
Το καταλαβα. Πηγα και κοιταξα προσεκτηκα πισω απο το αμαξι οντως ετσι ειναι. Τα πορειας αναβουν κανονικα, οταν παταω φρενο αναβει μονο το φως πανω στο τζαμι, αρα παιζει να χαλασε η λαμπα αλλα μονο αυτη των φρενων. Εφοσον οταν παταω αναβει/δινει την εντολη στην λαμπα του μικρου τζαμιου.
καλησπερα μια ερωτηση γιατι δεν βλεπω τις φωτογραφιες αλλα μονο μεχρι τα ( : ) ?
Τελευταία επεξεργασία από marrinart; 15-08-2018 στις 16:26
Γιατί ειναι 10+ χρόνια θέμα και για διάφορους λόγους έχουν χαθεί στους servers που είχαν αποθηκευθει.
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες