και εγω παιδια θα προσπαθησω να παρω το μικρο κ να ερθω![]()
Μεσα μαλλον.
και εγω παιδια θα προσπαθησω να παρω το μικρο κ να ερθω![]()
Nα έρθω και εγω με το καινούργιο μου smart???1000αράκι![]()
και μεις μεσα λογικα!![]()
Που ακριβώς είναι στην Παλλήνη? Μιας και είμαι κοντά λόγο δουλειάς θα έρθω μάλλον κατ'ευθείαν.
cdi
Λ. Ανθούσας 8,Παλλήνη
www.kartland.gr
Τωρα στο να σου πω ΠοΥ ακριβως, δεν ξερω !
Ξέρω την οδό που βρίσκεται! Σε ευχαρστώ πολύ!![]()
cdi
Λογο του οτι ο καιρος εχει ψυχρανει αρκετακαι δεν θελουμε να μας κρυωσετε, ειπαμε να αλλαξουμε λιγο το προγραμμα μας και να σας παμε καπου πιο
Θα παμε λοιπον για ενα τσιμπουσι στα Friday's στο Κεφαλαρι.
Η μαζωξη θα γινει κανονικα στο Lidl στις 21:00 και θα ξεκινησουμε απο εκει για τα FRIDAY'S![]()
- Οταν τα ματια κλεινουν και απολαμβανουν την γαληνη της σιωπης, τοτε ανοιγουν τα βλεφαρα των ονειρων που αψηφουν την πικρα της πραγματικοτητας....Εκει υπαρχω
παιδια εγω δεν ειμαι μεσα. Αφενος μου ερχεται πολυ μακρια το Κεφαλαρι απο Αλιμο και αφετερου θεωρω τα Frιday's πολυ ακριβα. και προβληματιζομαι που θα παρκαρουμε τοσα αμαξια στην πλατεια... καλα να περασετε ομως και περιμενω να δω φωτος...
Αλλαγές....! Καλή η πρόταση (τέλειες Μαργαρίτες στα Fridays) αλλά η ΣΟΦΙΑ έχει δίκιο στο θέμα απόστασης και κόστους για πολλά μέλη.
cdi
δυστυχώς υπαρχει ενα δικιο στο θεμα κοστους...αν και ολα ειναι σχετικα μιας και αναλογα το ποσο θα φας θα πληρωσεις...τωρα με το παρκιν νομιζω κατι υπαρχει διαθεσιμο
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
παιδια δεν το λεω για να δημιουργησω θεμα, ουτε να αλλαξει κατι...απλα δηλωνω απουσια και τους λογους.
Η αποσταση δεν γινεται παντα να βολευει ολους...
Οσο για το παρκινγκ , θα ειναι Πεμπτη, σχετικα αργα και εχουμε και smart ! Οσο για το κοστος συμφωνω με τον βολη, οτι φας - πληρωνεις.
Οποιος θελει μπορει να ερθει για την παρεα και να πιει κατι, το φαγητο δεν ειναι υποχρεωτικο για κανεναν
Οσο για την αποσταση ....και η Παλληνη μακρια ειναι για ολους
- Οταν τα ματια κλεινουν και απολαμβανουν την γαληνη της σιωπης, τοτε ανοιγουν τα βλεφαρα των ονειρων που αψηφουν την πικρα της πραγματικοτητας....Εκει υπαρχω
Συμφωνώ για το θέμα ποσότητας και κόστους.
Εξάλλου είναι γνωστό ότι όλα τα μέλη του club ακολουθούν λιτοδίαιτες διατροφικές συνήθειες (ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του χειμώνα), χαμηλές σε λιπαρά και αποφεύγουν τις καταχρήσεις!![]()
cdi
Δεν θα έρθω τελικά. Sorry
South Coast's Rider
Πάλι καλά που θα πάμε σε στεγασμένο χώρο με θέρμανση....μέσα φυσικά...και εγώ και ο σωφέρ....
![]()
να ρωτησω κατι?εχει κλειστει καποιο τραπεζι?
50 - 50![]()
Μέσα και η kido-οικογένεια μετά απο πάαααααααααααρα πολύ καιρό
The World Is Full Of Kings And Queens, Who Blind Your Eyes And Steal Your Dreams, Is HEAVEN AND HELL
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες