Θα είμαστε εκεί!!
Λογο του οτι ο καιρος εχει ψυχρανει αρκετακαι δεν θελουμε να μας κρυωσετε, ειπαμε να αλλαξουμε λιγο το προγραμμα μας και να σας παμε καπου πιο
Θα παμε λοιπον για ενα τσιμπουσι στα Friday's στο Κεφαλαρι.
Η μαζωξη θα γινει κανονικα στο Lidl στις 21:00 και θα ξεκινησουμε απο εκει για τα FRIDAY'S![]()
Τελευταία επεξεργασία από esteban; 09-11-2007 στις 10:19
- Οταν τα ματια κλεινουν και απολαμβανουν την γαληνη της σιωπης, τοτε ανοιγουν τα βλεφαρα των ονειρων που αψηφουν την πικρα της πραγματικοτητας....Εκει υπαρχω
+κατα 89% 8α ειμαι και εγω
neos.... me to teratini tou!!!!!!
και εγώ.....
μεσα και εγω!
Πρωτάρης είμαι και ελπίζω καλοδεχούμενος.
Μέσα και ο gav...
Αντε, καλά... θα έρθω κι εγώ...:p
Αργοπεθαίνει όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας,όποιος αποφεύγει ένα πάθος,όποιος προτιμά το μαύρο αντί μάτια που λάμπουν,αντί συγκινήσεων που κάνουν την καρδιά να κτυπά,όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο,όποιος δεν ακούει μουσική,όποιος περνάει τις μέρες παραπονούμενος για τη τύχη ή για την ασταμάτητη βροχή,όποιος εγκαταλείπει μια ιδέα πριν την αρχίσει.
Δεν θα πέσετε στην άβυσσο των αρνητικών σας σκέψεων, δεν θα πέσω ούτε εγώ, δεν θα μας αφησω...
Εγώ είμαι νέος στο club σας ,αλλά παρότι είμαι Υπηρεσία θα προσπαθησω να την αλλάξω για να έρθω να σας γνωρίσω απο κοντά.Λιγάκι δύσκολο αφου για την Π.Α.είναι αργία η Πέμπτη αυτή αλλά θα το παλέψω.... I PROMISE...![]()
...Hello SmartManiacs...
Μεσα κ γω!!με το ΙΖΖ μου φυσικα!!![]()
μεσααααααααααα
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Α εγω δε θα μπορέσω να έρθω..Πρέπει να κάνω μια φωτογράφιση για το περιοδικό να έχουμε και κάτι να διαβάζετε τις ώρες στη τουαλέτα!!
είπα μέσα? δεν είπα???ας το πω λοιπόν....μέσα και εγώωωωω:p:p
Ολοι μεσα είστε πάντα και το βρισκω πανέμορφο...!Σας παραδέχομαι..!!!
Εγώ να δούμε τι θα κάνω που είναι ήδη Τρίτη κι ακόμα ψάχνομαι!!![]()
...Hello SmartManiacs...
και εμεις μεσα!!!!!!!!
(για το smartmania ουτε γιορτες δεν υπολογιζουμε....:p)
mx5 δεχεστε? σιγα μην σας ρωτησω κιολας! θα ειμαι εκει.....
η παρθενιά είναι μια αρρώστια που αν διαγνωστεί στο σωστό χρόνο θεραπεύεται.....
Θα σκάσω μύτη με ένα φιλαράκι με corsa λευκό…
Γνωρίζει κανείς σχετικά με τα καρτ, κυβισμό (τετράχρονα να φανταστώ), παλαιότητα κτλ…
Η πίστα "λέει" τίποτα?
Γενικά αξίζει? Θα το ευχαριστηθούμε?
South Coast's Rider
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες