Τί να πώ... είμαι σίγουρος πως θα είχε καλύτερη τύχη αν η διάθεση του ξεκινούσε παράλληλα σε Αμερική και Ευρώπη.
Ήταν ένα πολύ καλό και πάνω από όλα... πολύ αξιόπιστο και ευδιάθετο αυτοκίνητο για τον οδηγό.
Το πουλάω και ήδη μου λείπει.
για ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο...
Comeback planned for Smart ForFour
Posted on Thursday 31 January 2008
The Smart brand has just been launched in the U.S. and with preorder sales already beating expectations Mercedes officials think it’s time to bring back the ForFour. The original model was quickly dropped from the Smart lineup following lackluster sales but with carmakers around the world desperate to launch new eco-friendly models we’re likely to see Mercedes launch a second-generation version of the car in the not too distant future.
Speaking with reporters from Germany’s DPA at last month’s Detroit Auto Show, Smart COO Rainer Schmückle said planners were still deciding on what the new model should look like and whether it should be badged as a Smart or a Mercedes-Benz.
The previous ForFour was built from 2004 and 2006 and was based on the FWD Colt platform from Mitsubishi and was built in the Netherlands. When the next-gen Smart ForTwo was launched last year, the four seat, four door version was dropped.
There are plenty of competitors just around the corner as well. Volkswagen is currently developing its new up! family of minicars and even Mitusbishi’s own Colt and ‘i’ minicars are selling beyond expectations.
http://www.motorauthority.com
Τί να πώ... είμαι σίγουρος πως θα είχε καλύτερη τύχη αν η διάθεση του ξεκινούσε παράλληλα σε Αμερική και Ευρώπη.
Ήταν ένα πολύ καλό και πάνω από όλα... πολύ αξιόπιστο και ευδιάθετο αυτοκίνητο για τον οδηγό.
Το πουλάω και ήδη μου λείπει.
από πωλήσεις το f4 πως τα πήγε?
Πάντως δεν περιμένω το forfour να ξαναβγεί τετράπορτο.
Κάτι σε στυλ.. μεγαλύτερο for2, μακρύτερο ίσως μεταξόνιο και πιο λεπτά καθίσματα...
Καποια Smart λύση της τελευταίας στιγμής στο εσωτερικό.
υπαρχει εδω και καιρο αυτη η φημη οτι κατι νεο θα βγει.Αλλα αν το παει αμερικη δεν ξερω τι τυχη θα εχει.Για μενα το ολο λαθος ηταν στο θεμα προωθησης του αμαξιου και οχι στην αξιοπιστια του η την τιμη του.(αληθεια θυμαστε αν ειχε διαφημιση το παλιο f4 που να ηταν συνεχομενη η να εχει καποια προσφορα το αμαξι..με λιγα λογια τιποτα απο αυτα δεν εγινε για να γινει γνωστο το αμαξι).για να δουμε
BLACK SHADOW
Καλά... εσείς κατι σε roadster-RX7 φαντάζεσται αλλά΄εγώ το βλέπω σε επιμηκυμένο for2... με ίδιο κινητήρα και χαρακτηριστικά... και θα ξενερώσω άγρια!!!
Και μετά θα λέμε πόσο καλύτερο ήταν το προηγούμενο.
Εάν αληθεύουν οι φήμες αυτές για νέο forfour,δεν θα μπεί το χέρι στην τσέπη βαθιά!
Να είστε σίγουροι.Τη φάγαν την ήττα με το roadster & forfour... δύσκολα τους βλέπω να βγάζουν την έκπληξη!
Περισσότερο θα θελήσουν να πλήξουν την αγορά της Κίνας που βγάζει το τετραθέσιο αλλά και το μικρό ΤΟΥΟΤΑ.
Καλή ώρα... το ΜΙΝΙ Club.Αναβίωση του παλιού και ανάγκη για μεγαλύτερους χώρους... βγάλαν μια απίστευτη για εμένα βλακεία.
Λές???
Και όμως το παρακάτω είναι το forfamily!!!
Και ένα δελτίο τύπου σχετικό...
Stuttgart - The Mercedes micro-car division Smart is considering plans to build a lengthened four-door version of the Fortwo model in response to the Volkswagen Up that was unveiled at last year's Frankfurt Motor Show, according to Germany's auto motor sport magazine. Smart dealers in Germany are demanding a four-door version of the Smart after production of the Forfour, which was built on a Mitsubishi platform with a front engine, was stopped because of poor sales.
Daimler is currently testing in London over 100 battery-powered Smart Fortwos in a large-scale field test. The Fortwo ed (electric drive) generates an output of 30 kW/41 hp and has a range of some 100 kilometres.
First test results have been positive, auto motor sport said and Daimler is seriously considering commercially producing the electric Smart.
Οπότε λοιπόν... στην έκθεση Φρανκφούρτης... θα το δούμε!
Τελευταία επεξεργασία από DVCam; 21-02-2008 στις 03:59
Βασικά τους απασχολεί το να χτυπήσουν αυτό το μοντέλο.
![]()
τελικα το βρηκα Volkswagen up! concept![]()
BLACK SHADOW
Μου αρεσε το f4. Ωραιο μου φαινεται. Το VW περισσοτερο μου θυμιζει διαστημοπλοιο παρα αυτοκινητο...
Smart brabus 700cc wiseco
Με σάρκα και οστά!!!
![]()
Παίζει και αυτό!!!
![]()
αυτο που μοιαζει με το παλιο f4 νομιζω ειναι ποιο ωραιο.το αλλο λες και το εφτιαξαν σε photoshop μοιαζει στην φωτογραφια...κατι ετοιμαζει τελικα η σμαρτ,για να δουμε
BLACK SHADOW
Εγω κατι αλλο εμαθα.Οτι θα βγει το καινουργιο f4 αλλα οχι ως smart αλλα αποκλειστικα ως mercedes.Δηλαδη θα το εχουν ως μια κατηγορια κατω απο το A-CLASS.Το κακο ειναι οτι η τιμη του θα ειναι τσουχτερη-οχι οτι πριν δεν ηταν δηλαδη.
Καλά, το δεύτερο είναι σίγουρα photoshop. Τώρα για το πρώτο, δεν ξέρω. Μήπως ήταν κάποιο πρωτότυπο μοντέλο πριν το προηγούμενο f4..
Δεν ξέρω...πολύ μου μοιάζει στο πλάι με το υπάρχον f4...εκτός αν ήταν το SUV που επρόκειτο να βγει...Θα δείξει![]()
Χαλαρά πάντως το έδινα για να γίνει έτσι!
Γιατί σαν tridion δεν έχει αλλάξει τίποτα!
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες