πολύ ομορφο έγινε
κ το κόστος 15e πολύ καλό !!!
το μεσημερι μιας και δεν ειχα τιποτα να κανω,πηγα και πηρα απο ενα μαγαζι ταινια carbon για να ντυσω καποια πλαστικα που ηθελα..
τα πλαστικα ειναι
1)χερουλια πορτας
2)αεραγωγοι
3)ρολοι-στροφομετρο
4)καντραν
κοστος 15 ευρο η ταινια και χρονος γυρο στις 5 ωρες.ναι καλα ακουσατε!!
τα εργαλεια που χρειαστηκα ειναι τα εξης
και το αποτελεσμα ηταν αυτο
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εγιναν και τοσο καλα γιατι ειναι δυσκολο να γινουν οι κουρμπες σε ορισμενα σημεια και το κυριοτερο ειναι κατα ποσο θα αντεξουν στο χρονο
Για να τα παρω απο μαγαζι ετοιμα μου ζηταγαν 150 ευρο και να τους δωδω τα δικα μου..
smartacs prepare for glory
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Το νου σου...κυκλοφορει ο batman...
πολύ ομορφο έγινε
κ το κόστος 15e πολύ καλό !!!
dm 4891
nikol
σε οσους αρέσουμε για τους αλλους δεν...
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
ωραια τα εφτιαξες, ειδικα αν ηταν η πρωτη σου προσπαθεια. βεβαια αν εχεις χρονο κανεις οτι θελεις. εγω δεν ειχα και τα εδωσα για φταιξιμο με αρκετα υψηλοτερο κοστος... το αποτελεσμα ομως ειναι καλο.
πολυ καλη κ ωραια δουλεια απο τι μαγαζι την πηρες την ταινια?
παντως να ξερετε οτι χωρις θερμομπιστολο δεν θα καταφερεται τιποτα
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Ρε Νικο θα μας τρελάνεις....
Όμορφη εγινε η δουλειά εκ πρωτης όψεως. Θα συνεχίσεις να βαζο-βγάζεις τωρα το καντράν οταν σε πιάνει φανάρι?![]()
cdi
Πολυ ομορφα μπραβο
Στην εκδοχη παντως του evilution χρησιμοποιει απλα πιστολακι μαλλιων.:p
http://www.evilution.co.uk/index.php...5&men=interior
Ωραια δουλεια φιλε μου, θα το επιχειρισω συντομα. Δεν ξερω ομως ποσο αντεχει η ταινια και ειδικα το καλοκαιρι με τη ζεστη.... Ξερει κανεις να μας πει ???
πολύ καλή δουλειά! και ακόμα καλύτερη για 15euros!![]()
Είμαι στον όγκο τέλος...!
Πολύ καλό φαίνεται. Είναι πολύ λεπτό το φύλλο σα χαρτί; Μήπως θα σκίζεται εύκολα ή όχι;
Πολυ καλη δουλεια.
Αλλα προσοχη:
Το καλοκαιρι με εξωτερικη θερμοκρασια 45 εσωτερικα εχει πολυ περισσοτερο!
Φαινομενο θερμοκηπιου!
εμενα γυφτια μου κανει ρε παιδια!ειναι λιγο καγκουρια που λεμε!
Πολυ ωραιο εγινε βρε!Και σιγα το κοστος!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΕΙ!
ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ!
ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...!
Εμενα στο δικο μου τα ειχε βαλει απο την smart o πρωτο ιδιοκτητης αλλα θα ηθελα να καλω και κατι ακομα οποτε πες μας και το ειδος του καταστηματος που τα πηρεςη sent pm
Ενας φωτογραφος...
μπραβο...
κ με 15 ευρω οτι κ να παθει χαλαλι.ωραια ιδεα κ το κυριοτερο χειροποιητο με μερακι κ ευρηματικοτητα
τελειο!!!που ακριδως θα το προμηθευτουμε?
ηθελα να πω κατι σε ολους αυτους που δεν του αρεσει η λεξη πατεντα η χειροποιητο πωσ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 150€ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 15€ Κ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ(ψαξτε αυτη τι λεξη στο λεξικο κ θα δεις τι σημαινει)
ευχαριστω!!!
'' ((http://www.athensclassicmarathon.gr/ ))αν θες να γνωρισεις εναν αγωνα τρεξε ενα χιλιομετρο,αν θες να γνωρισει μια εμπειρια τρεξε εναν Μαραθωνιο!!!
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες