Το 2ο το εχω παρατηρήσει κι εγώ....ειδικά μετά το παρκαρισμα.
Να υποθεσω οριακό σημείο θερμοστάτη σε συνδυασμό με την μηδενική ροή αέρα, λόγω ακινησίας του οχήματος τη δεδομένη χρονική στιγμή...?![]()
Πιστεύω ότι θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές όταν ξανά βάζεις μπρος την μηχανή και μετά από είκοσι λεπτά από την τελευταία φορά που την έσβησες να αρχίζει με τον ανεμιστήρα του ιντερκούλερ παρόλο που δεν ήταν σε λειτουργία όταν το έσβησες γιατί;
Ακόμη έχω δει να λειτουργεί ο ανεμιστήρας του ιντερκούλερ παρόλο που περιμένω με το ρολόι πάνω από δύο λεπτά να σβήσει και με θερμοκρασία στους 85 βαθμούς γιατί;
Το 2ο το εχω παρατηρήσει κι εγώ....ειδικά μετά το παρκαρισμα.
Να υποθεσω οριακό σημείο θερμοστάτη σε συνδυασμό με την μηδενική ροή αέρα, λόγω ακινησίας του οχήματος τη δεδομένη χρονική στιγμή...?![]()
...Hello SmartManiacs...
παντως εγω που ρωτησα τον chrido για το νεο f2 μου ειπε οτι δεν σβηνει μονο του οπως το βεντιλατερ.μαλλον θα ισχυει αυτο και για το παλιο.οσον αφορα αυτο που ειπες πιστευω οτι αναβει λογο του οτι μολις σταματς αναπτυσονται τρελες θερμοκρασιες.ειναι τωρα και η ζεστη και το ζωριζει.περιμενεις λιγο πριν το σβησεις?πριν φτασεις να το σβησεις του πινεις το αιμα?
αυτο που γινεται ειναι μοναδικο........και ΓΟΥΣΤΑΡΩ
εχει ανεμιστηρα το ιντερκουλερ???
εαν εννοεις τον ανεμιστηρα του ψυγειου(βεντιλατερ αλλιως) τοτε ισως αναψει εαν το εχεις σβησει ενω ειχε υψηλη θερμοκρασια(δε ξερω στους ποσους βαθμους αρχιζει το βεντιλατερ)
οταν το αμαξι καθεται κρυωνει δυσκολα καθως δεν κυκλοφορουν τα υγρα
δες σε ποια βουλιτσα αναβει και εαν εισαι εκει κοντα οταν ειναι να το σβησεις αστο λιγο να κυρωσει και ισως αρχισει ο ανεμιστηρας
ποτε μην σβηνεις το τουρμπο οταν ειναι ζεστο
εαν το εχεις ζορισει τοτε λιγο πριν φτασεις σπιτι σου πηγαινε πολυ χαλαρα για να κρυωσει
Ενα ενα ο ανεμιστηρας του ιντερκουλερ ανοιγει μολις ο αερας πολλαπλης εισαγωγης φτασει τους 46 βαθμους.Σβηνει μετα απο 30 δευτερα περιπου αφου σβησεις τον κινητηρα.Δν εχει σχεση με το μπροστινο βεντιλατερ,απλα σε σταση ο αερας εισαγωγης ζεσταινεται γρηγορα για αυτο κ μετα απο λιγα λεπτα στην κινηση αναβει.Αυτο μπορειτε να το σταματησετε αν απλα κινηθειτε ωστε να μπει στην εισαγωγη φρεσκος κρυος αερας(23 εως 35 βαθμων).Τωρα με το που βαζεις μπροστα το μοτερ υστερα απο 20 λεπτα σταση,η πολλαπλη εισαγωγης ειναι ζεστη κ ο αισθητηρας θερμοκρασιας διαβαζει παραπανω απο 46 βαθμους για αυτο κ κατευθειαν μπαινει σε λειτουργια
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
ναι γι αυτό λέω οκ κατάλαβα
ευχαριστώ
scoop.jpg
Μετά από σπάσιμο στο κάτω μέρος της "σκούπας" του intercooler, για να μην προχωρήσω στην αντικατάσταση της που είναι ολίγον "μανίκι" έκοψα ένα κομμάτι λεπτό φύλλο αλουμινίου στις διαστάσεις δίνοντας του την κλήση που έχει και η πλαστική απόληξη με αποτέλεσμα βιδώνοντας το επάνω στο απομείναν πλαστικό να έχω πάλι την είσοδο φρέσκου αέρα επάνω στην κίνηση του αυτοκινήτου
Χονδρικά η τιμή του σπασμένου ανταλλακτικού έχει 37 ευρώ αλλά η διαδικασία της αλλαγής του που έχω δει στα γνωστά site είναι δύσκολη
https://www.fq101.co.uk/how-to-guide...ercooler-scoop
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες