Σου έβγαλε καθόλου Ξ ή απλά αναβόσβηνε το Ν? Εχεις παρατηρήσει καθόλου περίεργη συμπεριφορά από το κιβώτιο εκτός από αυτό το περιστατικό? Ο συμπλέκτης σου σε τι κατάσταση είναι?
Καλημέρα,
εχθές για πρώτη φορά μου παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα.
Ενώ είχα παρκάρει, έβαλα όπισθεν για να κάνω λίγο πίσω και η ταχύτητα δεν μπήκε.Απλά έδειχνε το Ν και αναβόσβηνε.Μετά πήγα να βάλω πρώτη και έκανε τα ίδια.
Έσβησα τη μηχανή και μετά από λίγο έβαλα πάλι μπρος.Αλλά και πάλι όπισθεν δεν έμπενε, ενώ η πρώτη μπήκε.
Το δοκίμασα ακόμα 4-5 φορές αλλά τα ίδια.
Το άφησα για 2-3 ώρες και όταν ξαναέβαλα μπροστά δούλεψαν όλα μια χαρά.
Σήμερα το πρωί λειτούργησε χωρίς προβλήματα.
Τι μπορεί να φταίει και παρουσίασε αυτό το πρόβλημα?
όχι Ξ δεν έβγαλε ποτέ. Παρά μόνο αναβόσβηνε το Ν.
Όσο για περίεργη συμπεριφορά όχι. Όλα είναι μια χαρά.
Για πιο συμπλέκτη μιλάς?
Το πιθανότερο είναι ότι απλά το έσβησες λίγο περίεργα και δεν μπορούσε να κουμπώσει η ταχύτηα γιατί έβρικε το γρανάζι. Απο το μπες βγες κουνήθηκε λίγο και κούμπωσε. Αν και κανονικά θα επρεπε να είχε βγάλει και Ξ. Μιλάω για τον δικό σου συμπλέκτη... Για ποιον να μιλάω?
μα εγώ δεν έχω συμπλέκτη
Μάλιστα,για να πω την αλήθεια δεν το ήξερα.
πηγαινε το σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο (που να καλυπτει εγγυηση) γιατι υπαρχει ανακληση για καποιες παρτιδες με δισκο συμπλεκτη...
στο σερβις που εκανα μου το ελεγξαν και μενα στο διαγνωστικο γιατι εχουν αλλαχθει ηδη αρκετοι δισκοι
Ευχαριστώ![]()
Και κάτι άλλο (αλλά μην με πάρεις στο ψιλό). Αν η μία πόρτα είναι ανοικτή μπορεί να παρουσιαστεί το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω?
Το πατούσα σίγουρα το φρένο.
Σωστός![]()
δεν νομιζω να επηρεαζει η πορτα τις ταχυτητες, αρχικα θεωρουσα πιο πιθανο να μην πατουσες το φρενο(ειπες ομως οτι το παταγες) τοτε το καντραν θα σου εβγαζε 0 εσενα σου αναβοσβηνε Ν και μονο στην οπισθεν γνωμη μου να πας να το τσεκαρεις σε κανα συνεργειο δεν χανεις τιποτα
Το Σάββατο μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα. Και αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν δύσκολα μιας και συνέβη την ώρα που ήμουν έτοιμος να παρκάρω και πίσω μου είχε αυτοκίνητα.
Αρχικά μπήκε η όπισθεν κανονικά.Έκανα πίσω και μετά κατά την διαδικάσία του παρκαρίσματος θέλησα να κάνω λίγο μπροστά.Έβαλα πρώτη,κάνω μπροστά και μόλις πάω να βάλω όπισθεν ξεκινάμε τα ίδια.
Η ένδειξη παραμένει στο Ν και αναβοσβήνει.Το αυτοκίνητο έχει μείνει στραβό και δεν ξέρω τι να κάνω με τους πίσω
Αναγκάζομαι να κάνω μπροστά για να βγω και να μπορούν να περάσει ο κόσμος.
Σβήνω τη μηχανή, ανάβω πάλι αλλά τίποτα.Νεκρά και πρώτη κούμπωναν κανονικά αλλά η όπισθεν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Το έκανα 5-6 φορές ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο.
Σε κάποια στιγμή σκέφτηκα να βάλω πρώτη και να πατήσω ίσα ίσα το γκάζι να πάει το αυτοκίνητο λίγο μπροστά.
Μόλις έκανα αυτό, δηλαδή μόλις κινήθηκαν οι τροχοί του, δοκίμασα να βάλω όπισθεν και κούμπωσε αμέσως.
Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τώρα μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Εφόσον δεν μου βγάζει το Ξ και απλά αναβοσβήνει το Ν τι μπορεί να είναι τελικά ?Λέτε να έχει κάποια σχέση το ότι μόλις κινήθηκαν οι τροχοί , κούμπωσε η όπισθεν?
Την Τετάρτη έχω ραντεβού για να το κοιτάξουν και απ'ότι μου είπαν στο τηλέφωνο θα του κάνουν μια αναβάθμισηκαι κατά πάσα πιθανότητα όλα θα είναι οκ.
Εσείς τι γνώμη έχετε βάση αυτών που έχω γράψει?
Μπορει να χρειαζεται εκμαθηση κ το κιβωτιο,αλλα κατα πασα πιθανοτητα να ειναι το δισκο-πλατο,οδηγια ειναι ετσι κ αλλιως
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
Αύριο που θα πάω στο service του Ισμαήλου θα ρωτήσω για το θέμα της ανάκλησης.
υπαρχει θεμα ανακλησης, να τα πατε να τα τσεκαραρουν στο διαγνωστικο και με τον αριθμο πλαισιου θα δουν αν ειστε απο αυτους που θελουν αλλαγη δισκου
καλημερα
Μόλις γύρισα από το service του Ισμαήλου. Όπως μου έκαναν αναβάθμιση και ελπίζουν όλα να κυλήσουν καλά.
Επίσης με ενημέρωσαν πως ακόμα και σήμερα μπορεί να ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα οπότε πάμε σε άλλες ενέργεις. Τι με συμβουλεύετε να κάνω?
Ναι όμως σε ένα αυτοκίνητο τόσο καινούργιο να κάτσω να περιμένω μήπως ξαναβγάλει το πρόιβλημα?Δηλαδή μόλις χρονίσει το αυτοκίνητο τι να περιμένω?
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες