Eτσι γινονται σε ολα αργα η γρηγορα,δεν ειναι προβλημα
θελω να μαθω αν εχει καποιος παρατηρηση τον αξονα του smart σε τι κατασταση ειναι...το δικο μου το εχω μονο ενα μηνα και ο αξονας ειναι γεματος σκουρια....ειναι λογικο αυτο? ο μηχανικος μου ειπε ειναι φυσιολογικο να γινει ετσι αν εχει υγρασια ...ναι ΟΚ αλλα οχι μεσα σε ενα μηνα.....
![]()
Τελευταία επεξεργασία από gavanos; 16-03-2008 στις 14:27
Eτσι γινονται σε ολα αργα η γρηγορα,δεν ειναι προβλημα
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
φυσιολογικο δεν νομιζω να ειναι.πηγαινε στην αντιπρωσοπεια να στο αλλαξουν απο την στιγμη που εσει εγγυηση πρωτου γινει καμια ζημια.αυτη ειναι η αποψη μου
αυτο που γινεται ειναι μοναδικο........και ΓΟΥΣΤΑΡΩ
αφου μενεις σε νησι ναι ειναι φυσιολογικο να γινει μετα απο διαστημα(οχι ενος μηνος βεβαια).πηγαινε να το αλλαξεις αφου εχεις την εγγυηση
ελεος και εκει οικονομια κανουν?αν δηλ σε ενα μηνα σκουριαζει ο αξονας τοτε σε 3 χρονια θα ειναι για πεταμα το αμαξι?για δες τι θα σου πουν στην αντιπροσωπεια ειναι αρκετα σοβαρο το θεμα
BLACK SHADOW
πάρε ένα πανάκι καθάρισε τα πολλά πολλά πάρε κ ένα πινέλο κ γίνε πικάσο
(πατάς πάνω στα πορτοκαλί γράμματα κ έχεις τη λύση)
Τελευταία επεξεργασία από ΜΗΤΣΑΡΑΣ; 14-03-2008 στις 19:45
dm 4891
nikol
σε οσους αρέσουμε για τους αλλους δεν...
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
δεν νομίζω να κάνεις κάτι .... είναι γυμνό μέταλλο
ρίξε μια ματια εδώ
κάτι ξέρουν
dm 4891
nikol
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.
Ημιαξονιο ειναι κ σκουριαζει σε ολα κοιταξτε κ τα δικα σας να δειτε,αν οχι ακομα σιγουρα μετα απο καποιο καιρο.Απλως ειναι αβαφα,δν παθαινουν τιποτα
Known as ChridO
423kg/.......hp
dm 4891
nikol
ας του τον αλλαξουν και βαφει απ'ευθειας τον καινουργιο ετσι ωστε να εχει καλυτερο μακροπροθεσμο αποτελεσμα.
dm 4891
nikol
dm 4891
nikol
Δεν παθαινει τιποτα,εχω smart απο 2002 κ δεν,εχω δει 98αρια κ δεν,μονο οπτικα λοιπον
Known as ChridO
423kg/.......hp
Δεν ειπα οτι κατι παθαινει,αλλα οχι και σε 1 μηνα ετσι και..
1.αφου υπαρχουν καλυτερα υλικα γιατι δεν τα βαζουν και εκει οικονομια?
2.αν μετα απο 2-3 χρονια πας να το πουλησεις ο αγοραστης (αν δε ξερει) το πρωτο που θα σου πει σαπιο ειναι.αντε μετα να βγαλεις ακρη
τελικα τα παλια ηταν λιγο ποιοτικοτερα?![]()
BLACK SHADOW
Ετσι οντως το παλιοτερο ειναι, αλλα κ παλι πολλα ημιαξονια ετσι ειναι σε αρκετα αμαξια,μαλλον λοιπον δν ειναι σημειο ιδιαιτερης βαρυτητας
Known as ChridO
423kg/.......hp
τελικα δεν εγινε αντικατασταση του αξονα,ειπα οτι δεν ειναι τπτ σημαντικο,απλα εβγαλαν την σκουρια και το περασαν κερι απο πανω..θα δουμε στον μελλον αν θα εχω προβλημα αν και δεν το νομιζω.. thanks..
dm 4891
nikol
παντος υπαρχει διαφορα στα υλικα..το σμαρτακι μου 2000-2001 μοντελο ο αξονας ειναι σαν του φιλου ενω το ττ μου 2001 ουτε για πλακα.......
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες