Καλησπέρα σε όλους,
Μήπως έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό μάστορα για βαφή πλαστικών με καλές τιμές? Εκεί που πάρκαρα το smartaki μου κάποιος φαίνεται κάτι έβαψε με σπέυ και έχει γίνει η μούρη του αυτοκινήτου μου πουά. έχει πάρει και λίγο στις πόρτες. Πήγα ρώτησα κάποιους αλλά ζητάνε απο 600€ και πάνω μόνο για την μούρη. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα αλλά θα ήθελα να το ψάξω λιγάκι πριν καταλήξω. Ευτυχώς που το smartaki είναι γκρι και οι πιτσιλιες μαύρες πολύ ψιλές και τουλάχιστον μπορώ να κυκλοφορήσω.
Ευχαριστώ πολύ
Be careful what you wish for
smartacs prepare for glory
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Το νου σου...κυκλοφορει ο batman...
πάρε εδώ ένα τηλ. πρώτα. Τα παιδιά είναι καταπληκτικά στη δουλειά τους
Έχω ήδη δοκιμάσει την λύση της αλοιφής αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Ερώτηση:Τα παιδιά στην Autospa θα μου δώσω τις ίδιες τιμές με τα VIP μέλη? Δυστυχώς δεν είμαι VIP ακόμα.
Ευχαριστώ
γιατι δεν ριχνεις μια ματια στα σμαρτομαγαζια:
Για μη VIP μέλη λες να κάνουνε καλές τιμές?
Σε ενα μαγαζι απο αυτα που κανουν τοπικες βαφες για γρατζουνιες ειχαν μια τεχνικη για γυαλισμα αυτοκινητου στην οποια αφαιρουσαν δεκατα του χιλιοστου απο το βερνικι του αμαξωματος. Λογικα με αυτην την διαδικασια θα φυγουν οι πιτσιλιες που εχεις. Το κοστος για ενα κανονικο αμαξι ειναι γυρω στα 170 ευρω και το αποτελεσμα ειναι τελειο...
Και δε θα δωσεις 600 ευρω και δε θα βαψεις το αμαξι σου και θα γυαλιζει σα καινουργιο...
Αν θες να σου στειλω πληροφοριες με pm πες μου μη κανουμε και διαφημιση. (Ειχα βαψει μια γρατζουνια στο αμαξι της κοπελας μου εκει και το ειδα)
το χρωμα-βερνικι-πλαστικο του σμαρτ συμπεριφερεται το ιδιο σαν βαμμενη λαμαρινα;μηπως χρειαζεται περισσοτερη προσοχη σε διορθωσεις;
Δε νομιζω οτι εχει διαφορα. Σκεψου οτι το αμαξι που ειδα να το εχουν γυαλισει (jeep compass) εχει και αυτο πλαστικα βαμενα κομματια, πχ προφυλακτηρας.
Οκ σου στέλνω αμέσως pm
Ευχαριστώ
καλα...απλα κρατα κ μια επιφυλαξη
αυτό εννοείται δεν είμαι για να παίζω με τέτοια πράγματα απλά έχω απογοητευτεί με τόσα που έχω ακούσει να ζητάνε για " 2 πόντους " βαψίματος
Οκ ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω
έχει πάει μήπως κανένας γνωστός σου να μας πει εντυπώσεις?
Πηγα εγω και μου ειπαν 300 ευρω για 2 γρατζουνιες ενω εκει που το εφτιαξα τελικα εδωσα 180 και 2 χρονια εγγυηση...
Αποτελεσμα αψογο με τοπικη βαφη ωστε να μη φενεται απο τα μηχανηματα μετρησης του χρωματος ως τρακαρισμα ενω στην cheapsaway μου ειπε για ολικη βαφη...
Ε, τότε δεν συμφέρει,
Abby πήρα το msg σου.
Ευχαριστώ
Δε ξέρω αν ειναι γενικη συμπεριφορα ή του συγκεκριμενου καταστηματος που πήγα. Απλα η λογική του ηταν αφου εχω μεσα τα ferrarika ας πω μια τιμη και οτι γινει... Ουτε που την κοιταξε που λεει ο λογος τη ζημια.
Και μου αρεσει που κανουν τοπικη "φτηνη" βαφη και αυτος μου ελεγε να βαψω ολοκληρη πορτα και πισω φτερο (δυπορτο)...
καλησπερα.εννοειται!!! οτι για να βγαλεις το ξενο χρωμα απο το αυτοκ δεν χρειαζεται να το βαψεις!!!!!με την καταλιλη τεχνικη γυαλισματος το ξενο χρωμα αφερειται .
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες