kalhspera paidia.exw ena provlima me to turbo timer kai ton sunargemo.otan vazw sunargemo kai douleuei to turbo timer xtupaei o sunargemos.(aplos sunargemos einai kai to turbo timer einai Apexi) kserete ti mporei na einai?
sugnwmh gia ta greekenglish alla auto to pc dn exei ellhnika
Εμένα χτύπαγε ο ογκομετρητής συνέχεια και μερικές φορές συνέβαινε να χτυπάει και ο συναγερμός επειδή άφηνα τα κλειδιά η κέρματα στην ποτηροθήκη (από κάτω είναι ο ογκομετρητής)...
Γιατί δεν παίρνεις τηλ στο μαγαζί που το έβαλες;Εγώ έτσι βρήκα λύση![]()
Φιλοδοξία Smart:
"Όταν μεγαλώσω θα γίνω Mercedes..."
και εγω ετσι νομιζα και τα εβγαλα ολα αλλα παλι τα ιδια..μαλλον μπορει να ειναι το μεσω διακοπτου τωρα που το σκεφτομαι επειδη ο συναργεμος βλεπει οτι και καλα παραβιαστικε το αμαξι επειδη ειναι αναμενη η μηχανη.θα το ξανακοιταξω αυριο και θα σας πω..απλα εκεινη την ωρα που εγραψα το θεμα ειμουνα στο μαγαζι και το εφτιαχνα και ειχα τρελαθει.ευχαριστω πολυ παντως και οτι προκυψει θα σας πω
εγω εχω μαγαζι που τα βαζω απλα δεν ειχα ξαναβαλει σε smart με ξεχωριστο turbo timer.![]()
πρεπει να φτιαξεις χρονικο καθυστερισης που θα οπλιζει το ογκομετρικο κανα πενταλεπτο μετα το συναγερμο, συμβαινει γιατι οταν μπαινει το timer(με οπλισμενο συναγερμο) πιανει κραδασμο το ογκομετρικο (λειτουργει ακομα η μηχανη η το βεντιλατερ)
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες