Γινεται να λειπω εγω απο τις Σερρες![]()
θα είναι έτοιμο το θηρίο για της Σέρρες το Φεβρουάριο? εμείς θα είμαστε εκει πάντως....
Γινεται να λειπω εγω απο τις Σερρες![]()
Ελπίζω αυτή την φορά να μπορώ να σε προλάβω διάολε!!!![]()
μας κοβω μεγαλο κονβοι τελικα...!!
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
ξέρουμε ημερομηνίες ?
(αν κι εγω είμαι off από αναρτήσεις)
Experience is simply the name we give our mistakes.
- Oscar Wilde
----------------------------------------------------------------------------------------
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη σιωπή σου, δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τα λόγια σου.
- J.R.R. Tolkien, 1892-1973, Άγγλος συγγραφέας
Θα πάρω pmr να σου δώσω και θα σου πω, μην καρφωθώ κιόλας και γίνω ρόμπα
![]()
Και αφού το κανονίσαμε και αυτό ,ας σε απειλήσω λίγο....
Ρεεεεεε, ταλιμπάν με s2000 έχεις δει?? Πρόσεξε γιατί εγώ άμα πέρνω φόρα δεν σταματάω με τίποτα!!! Φώτα θα σου παίζω να κάνεις στην άκρη!!!![]()
Δεν φαινονται τα φωτα τοσο μακρυα![]()
εγω θα ειμαι πιο πισω να κραταω το φαναρι γιατι βλεπω παλι τσοντα!!!!
Βασίλη με το σεταρισμα έκανες τίποτα? το έφερες εκεί που ήθελες?
Περιμενω να ερθει ο εγκεφαλος και η εξατμιση, προς το τελος του μηνα θα παω για λιγο πιο σκληρο και θα χαμηλωσει επιτελους οσο θελω. Το βασικο ειναι να δουλεψουν τα σλικ που εχω παραγγειλει (να μην ειναι σκληρη η γομα τους για την εποχη) και να μην βρεχει γιατι τοτε θα κοιταω εγω τον Κωνσταντινο με κυαλια
- Oscar Wilde
----------------------------------------------------------------------------------------
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη σιωπή σου, δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τα λόγια σου.
[quote=ktop;
???? βλέπεις κι οράματα ????[/quote]
σιγα εσυ ρε Rainkonen
αυτο που γινεται ειναι μοναδικο........και ΓΟΥΣΤΑΡΩ
- Oscar Wilde
Στις 14 & 15 Φεβρουαρίου το track-day-special διοργανώνει ένα διήμερο στο εκπληκτικό Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών το οποίο θα είναι αποκλειστικά διατεθημένο για τα μέλη του.
Κάποιοι από εμάς θα παρεβρεθούμε σε αυτό το event οπότε θεώρησα καλό να δημιουργήσω αυτό το θέμα για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα, καθώς και να δωθεί η ευκαιρία σε μέλη που δεν ασχολούνται με trackday's να έρθουν πιο κοντά στον θεσμό και γιατί όχι, ισως να συμετάσχουν κιόλας.
Χρήσιμα link:
http://www.trackday-special.gr
http://www.serrescircuit.gr/
φυσικά και θα είμαι εκεί... έχω να κάνω κάτι πειράματα για να κατεβάσω το γυρολογιο....
επίσης να προσθέσω ότι κάλο θα ήταν να κάνετε μια εγγραφή στο φόρουμ του trackday-special.gr (ειναι free) ώστε να έχετε (όσοι ενδιαφέρεστε) δικαίωμα συμμετοχής.
Φυσικα μεσα και εγω!!!
Θελω να καταπιω τον duke21gr![]()
V for Volcano...
count me in (θεωρητικα)
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
αυτο που γινεται ειναι μοναδικο........και ΓΟΥΣΤΑΡΩ
κι εγώ μέσα με μια μικρή επιφύλαξη .... θα επανέλθω για 100% επιβεβαίωση.![]()
- Oscar Wilde
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες