περιμενω με ανυπομονησια να τη δω, αντε καλη επιτυχια
Απο Δευτέρα θα ανεβάσω φωτογραφίες απο την ποτηροθληκη που ετοιμάζω απο πλεξιγκλας...
Υπομονή λοιπον !!!
περιμενω με ανυπομονησια να τη δω, αντε καλη επιτυχια
453e
με το ξεσκόνισμα σε δυο το πολυ μηνες θα ειναι πιτα στην γρανζουνια
ειναι δυσκολο υλικοαν ειναι διαφανες σε ορισμένα χρώματα οκ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ...ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΩ
ενδιαφερον ακουγεται περιμενω να το δω και εγω.
Όπως σας υποσχέθηκα... Δεν την έχω ολοκληρώσει ακόμα καθώς απομένει να κολλήσω αυτοκόλλητο μαύρου χρώματος που φαίνετε σαν δέρμα...
Περιμένω τα σχόλια σας....
Στέφανος
Καλο φαινεται και σιγουρα πρακτικο. Οντως το διαφανο χαλαει λιγο την εμφανιση. Οταν βαλεις την επενδυση θα δειχνει καλυτερα. Μπραβο Στεφανε![]()
SmartMania baby...
μπορεις να το γεμισεις νερο κ να βαλεις κ ψαρακια μεσα σαν ενυδρειο ειναι!εξυπνο παντως μπραβο σου!!
και γαμώ!!στη θέση σου δε θα την έντυνα, θα έβαζα 2-3 led... πιστεύω οτί θα δείχνει ακόμα πιό όμορφη
Ετοιμάζω και θήκες για τα ποτήρια με λάστιχο για να είναι πιο σταθερά στην θέση τους.
Φίλε μου για τα led που προτίνεις δεν με ενθουσιάζει η ιδέα... βέβαια γούστα είναι αυτα.
Led θα βάλω σε μια άλλη κατασκευή που ετοιμάζω για να τοποθετήσω ηχεία σε στήλη.
πολυ καλη κατασκευη αν και κατα τι γνωμη μου περιτη.
ειναι τοσο μικρο το κοστος αγορας μιας γνησιας που κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τοση φασαρια.
παραυτα παντως πολυ καλη δουλεια
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
Συμφωνώ. Επίσης δεν ξέρω με τον καιρό μήπως έχεις τριγμούς. Πάντως ενδιαφέρουσα δουλειά![]()
ασχετως προτιμησεων και γουστου, εγω θα ελεγα ενα μπραβο για το μερακι σουκαι περιμενουμε και αλλες ιδεες
![]()
μπραβο για την δουλεια,αλλα απο πλευρας καθαριοτητας πως τα παει?ανοιγει απο πανω ανετα....?
BLACK SHADOW
ωραια,αλλα δε θα λερωνεται;;;;;;;;;;;;;
453e
Πολύ πολύ έξυπνο κ γουστόζικο,αν κ προσφάτως μου προμήθευσε ο Βαγγέλης μια γνήσια.Συνέχισε ετσι...............
μπράβο σου φίλε, πολύ καλη η ιδεα σου.
emena mou aresei kai se opoion den aresei na to ntisei me oti xroma kai iliko thelei .etsi tha einai aresto se ola ta gousta.oso gia to katharisma ena allo xroma den tha leronotan i tha thampone toso.ase pou apo kato prepei na einai tripio etsi?mpenei pani apo mesa.
ALLA,tha eprepe na kaneis ligo xoro kai gia to kinito sou as poume i gia kanena cd.leo ego tora opos parakato...e?
https://shop.strato.de/epages/618005...uctDetailImage
εξυπνη ιδεα,και ταιριαζει με τον χαρακτηρα του smart νομιζω.
eksipno.. mia potiro8iki dn exei to smart
:@
Mpavo man, poly oraio!
Ωραιος ο κυριος......![]()
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες