μεσα και εκεις...!!!!![]()
mallon 8a er8w ki egw..an er8w,8a einai h prwth fora pou 8a akolou8hsw se bolta..
< to 50% tou kati,einai polu kalutero apo to 100% tou tipota >
μεσα και εκεις...!!!!![]()
...in our...microworld of smartmania... I feel like a... rocketman...
... in a little... rocket car.........
.... glory to my friends....!!!!!
!tink + smartmak μεσα!
να ακολουθήσω και εγώ τότε.. πρώτη βόλτα με το club..
Α ναι? και τι ακριβώς είναι? Walkie-Talkie
Ταξίδι για να σε βρω....
ναι και μιλάμε στη ίδια συχνότητα όλοι.
Είναι ΜΟΝΟ για περίπτωση ανάγκης στη διαδρομή,αν κάποιος χρειαστεί κάτι ή χαθεί.
Και το ζητάω PMR?
Ταξίδι για να σε βρω....
ναι,έχει στα practiker ή στο media markt το πολύ με 25-30€.
Οκ ευχαριστώ Μιχάλη!
Ταξίδι για να σε βρω....
Καλό θα ήταν ΟΧΙ μιάς και πολλοί έχουν άλλο ρεπερτόριο!![]()
Μέσα κι εγώ μάλλον!!!Αν κι το μικρό μου δεν βλέπετε απο την βρώμα!!!!!χιιχιιχιχι
και εμείς μέχρι το lidl σίγουρα ...
少林武功
μέσα!
ε καπου εκει θα ειμαι κ εγω!!!![]()
****απο ολα μπορεις να ξεφυγεις,εκτος απο τη συνειδηση σου..γιατι οσο κι αν την αποφευγεις,παντα θα σε περιμενει στην επομενη στροφη...****
**** μονο οταν ξερεις ποιος εισαι,μπορεις να το αποδειξεις και στους αλλους...****
Αργοπεθαίνει όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας,όποιος αποφεύγει ένα πάθος,όποιος προτιμά το μαύρο αντί μάτια που λάμπουν,αντί συγκινήσεων που κάνουν την καρδιά να κτυπά,όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο,όποιος δεν ακούει μουσική,όποιος περνάει τις μέρες παραπονούμενος για τη τύχη ή για την ασταμάτητη βροχή,όποιος εγκαταλείπει μια ιδέα πριν την αρχίσει.
Δεν θα πέσετε στην άβυσσο των αρνητικών σας σκέψεων, δεν θα πέσω ούτε εγώ, δεν θα μας αφησω...
Μια ακόμα συνάντηση έφτασε στο τέλος της.....
Μιλήσαμε ,γελάσαμε,πειράξαμε,βολτάραμε,γνωρίσαμε νέα μέλη και ...ΦΑΓΑΜΕ!!
Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ για ακόμα μια φορά!!!!![]()
Ταξίδι για να σε βρω....
Πολυ ωραια ηταν πραγματικα...φαγαμε,γελασαμε και ευχηθηκαμε στον φιλο goodwood για τα γεννεθλια του...![]()
μια ωραια συναντησουλα παρα το κρυο σημερα!!!
μερικες photos κι απο μενα!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από smartpower; 27-02-2009 στις 02:30
****απο ολα μπορεις να ξεφυγεις,εκτος απο τη συνειδηση σου..γιατι οσο κι αν την αποφευγεις,παντα θα σε περιμενει στην επομενη στροφη...****
**** μονο οταν ξερεις ποιος εισαι,μπορεις να το αποδειξεις και στους αλλους...****
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες