Επιτελους τελος η εξεταστικη....ανεβαινω Αθηνα και θα μπορεσω να ειμαι επιτελους μια Πεμπτη που γινετε συναντηση...οποτε...
Μεσαααααααα!!!!!![]()
Οι συνθήκες θα είναι οι πλέον κατάλληλες... άδειοι δρόμοι στη νυχτερινή Αθήνα και θερμοκρασία στο ιδανικό επίπεδο.
Ότι πρέπει για βόλτα με τα μικρά μας!
Άσε που χρειάζονται κι αυτά λίγη "γυμναστική" και ξεμούδιασμα.
Η βραδιά μας θα ξεκινήσει από το Lidl της Λ.Καβάλας όπου θα βρεθούμε στις 21:00 και από εκεί θα ξεκινήσουμε την "αλητεία" μας στις 22:00 με κατεύθυνση προς την παραλιακή.
Είναι σίγουρο δε ότι εκτός από τα αμάξια μας θα "γυμναστούμε" κι εμείς,γι'αυτό σαν κατάλληξή μας θα έχουμε τον Ζαχό στη Βάρκιζα.
Ετοιμαστείτε λοιπόν... ντεπόζιτα γεμάτα, καλοριφέρ στο φουλ (μουσικούλα επίσης) και πάμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα μας.![]()
Τελευταία επεξεργασία από esteban; 27-02-2009 στις 15:11
Enjoy the silence...
Επιτελους τελος η εξεταστικη....ανεβαινω Αθηνα και θα μπορεσω να ειμαι επιτελους μια Πεμπτη που γινετε συναντηση...οποτε...
Μεσαααααααα!!!!!![]()
μέσα και μεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τρελα θα ερθω!!Ωχ ωχ ωχ τον κακομοιρο τον Ζαχο σκεφτομαι τι θα τραβηξει!!!!!χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααχααα
Μέσα και εγώ!!!!!!Οι σερβιτόροι θα τρελαθούν και αυτήν την φορά!!!![]()
Ταξίδι για να σε βρω....
Μέσα κ εμείς![]()
μεσα και εγω ..... τελειωνω και εγω αυριο με την εξεταστικη .........
Είμαι μέλος απο τότε που είχε ο Volis roadster ....
SMART ROADSTERS GREECE
θεωρητικά κ εγω μέσα...
nikki + stampol μεσαααα.....
...Just watch and sit in silence,while the record plays your memories..Life is simple when your world is a world of melodies..
μια χαρα θα περασετε ολοι μαζι.κριμα που δεν εχο παρει ακομα σμαρτ.οταν το παρω ομως θα ειμαι κι εγω μαζι σας στις βολτες.καλα να περασετε!!!!1![]()
αν ερθω εγω,θα ειμαι ξεκαρφωτος με εσας.κριμα δεν ειναι?
Μην ανησυχείς... το πιο πιθανό να είμαι κι εγώ ξεκάρφωτος!![]()
Enjoy the silence...
με το σιτροεν θα πας εσυ?
Μάλλον όχι με το Citroen (αν και είναι αρκετά cult σαν αυτοκίνητο!), αλλά σίγουρα όχι με Smart.
Enjoy the silence...
εχεις ξανα παει βολτα?
Έχεις π.μ![]()
Enjoy the silence...
Μέσα κι εμείς.....![]()
ότι μπορείς να κάνεις σήμερα...
μην το αναβάλεις γι'αύριο!!!
Μέσα και εγώ και σίγουρα μέσα και ο schiller αφού μαζί θα έρθουμε![]()
μεσα και εγω....
smartacs prepare for glory
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Το νου σου...κυκλοφορει ο batman...
lidl μεσα...για μετα το πιθανοτερο πως οχι!
smartmaniac 1000%
Έλα ρε!
Γιατί;
Αφού θα πάμε προς τα μέρη σου...
Enjoy the silence...
μεσα και εγω (ερχεστε και στη γειτονια μου)
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες