πάααααρα πολύ όμορφα περάσαμε και σήμερα
και του χρόνου να 'μαστε καλά να ευχηθούμε πάλι στον goodwood!!!
Αυτό που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω είναι στην φωτογραφία πως βγήκα χοντρός. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση![]()
να πω και εγω με την σειρα μου οτι περασα τελεια...ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια για την εκπληξη που μου κανανε!!!!!zee η τουρτα ηταν τελεια αλλα συγνωμη που δεν φαγατε μεγαλα κομματια![]()
smartacs prepare for glory
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Το νου σου...κυκλοφορει ο batman...
πάααααρα πολύ όμορφα περάσαμε και σήμερα
και του χρόνου να 'μαστε καλά να ευχηθούμε πάλι στον goodwood!!!
Αυτό που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω είναι στην φωτογραφία πως βγήκα χοντρός. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση![]()
μια χαρα σας βλεπω,μπραβο μπραβοκαι εις ανωτερα
453e
Μπράβο Άννα!!!!Πολύ ωραίες φώτοζ!!!!
Εμείς (δλδ φανταστικό σωφεράκι και εγώ) δε καταφέραμε να έρθουμε στο Lidl οπότε και σας αναμέναμε στο Ζάχο (αλλά δε μείναμε έτσι... κανονίσαμε κλείσαμε τα τραπέζια...)
Το μονδέλο μας
Εντάξει δε κάτσαμε με άδεια πιάτα...
Τη μπανίσατε τη τουρτίτσα εεεε???
Χρόνια Πολλά Νίκο!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!
Αυτές οι πολύ ολίγες από μεεεε!!!
Εγω τελικα δυστυχως δεν μπορεσα λογω ενος απροοπτου που προεκυψε σε εναν φιλο μου, και επρεπε να ειμαι εκει...
Νικο Χρονια πολλα και απο εμενα.
Την επομενη φορα λοιπον.
Ούτε εγώ μπόρεσα να έρθω γιατί έπρεπε να σηκωθώ 3:30 το πρωί για να πάω για δουλειά και γύρισα τώρα.
Κοιμήθηκα απο τις 9 το βράδυ.
Ηθελα να πάρω και το φούτερ αλλά..
Νίκο χρόνια πολλά και απο εμένα.
Τέλεια συναντησούλα! Πολύς κόσμος παρά το κρύο, και πολλά νέα μέλη!
Αντε στην επόμενη τώρα!
Υ.Γ. Και πάλι Χρόνια Πολλά Νίκο!
Νικο Χρονια πολλα και απο εμενα
Μετα μεγαλης λυπειςμου δεν μπορεσα να ερθω γιατι ειχα αρρωστησει αλλα τωρα ειμαι καλυτερα βεβαια οποτε Νικολακη δεν μπορεσα να στα πω απο κοντα αλλα στα λεω εδω δημοσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!
![]()
for the person talking about rfp writing services, seo web copywriting, web copywriting, application for writing, creative copywriting, b2b content writing, i highly recommend this top essay site or online article writing, best content writing services, research writing services, order essay online, do my essay cheap, term paper help, and don't forget this high rated essay site as well as digital copywriting, effective speech writing, b2b content writing, custom essay papers, write place, upwork resume writer, alongside all this useful essay forum which is also great. also have a look at this new essay tips on top of cheap dissertation, copywriting company, professional writing services, seo article writing service, content and copywriting, writing tutoring, and don't forget this new essay forum on top of bid4papers, term paper writer, freelance seo writer, ebook ghostwriting services, noble ghostwriting, copywriting experience, alongside all best essay info which is also worth a look. i also recommend this great essay link on top of professional essay writers, writer near me, blog content writing services, buy essay online reddit, speech writing services, web content writing services, not to mention this new essay info on top of term paper service, professays, sop writers near me, write my assignment, essay websites for students, seo content writing, alongside all top essay blog and don't forget application for writing, coursework writing, seo based content writing, professional writing and editing, online writing services, custom thesis writing service, which is also great. finally, have a look at this useful essay info with academic writing services, best essay writing sites, proposal writing services, write assignment for me, hirewriters, best assignment service, for good measure.
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες