Λογικα αν πας σε ενα φανοποιο θα σου πει τι και πως αφου αυτη ειναι η δουλεια του και θα ξερει καλυτερα.
Kalispera paidia ! ithela na rotisw? ginete na bapsw ta spoiler tou smart 451 ta sagre ta maura? i mipos tha spasei i mpogia meta to bapsimo? ti prepei na prosexw? kai ti na pw sto mpogiatsi? to exei kanei kanenas na ta bapsei ? kai an eixe kanena provlima metepita? euxaristw prokatabolika!
Λογικα αν πας σε ενα φανοποιο θα σου πει τι και πως αφου αυτη ειναι η δουλεια του και θα ξερει καλυτερα.
SmartMania baby...
Σίγουρα γίνεται, το έχουν κάνει πολλοί από εδώ...
Αν πας σε φανοποιό, θα σου κάνει τη δουλειά...ΈΧεις κάποιον γνωστό?
θελει ειδικη προεργασια αλλα γινεται και αν ειναι καλος μαστορας αντεχει κιολας
...η γνώση είναι δύναμη...
---roadster coupe 1000 B---
ολα μπορουν να γινουν απλα ,απλα επειδη τα πλαστικα του 451 δεν ειναι και απο τα καλυτερα απο πλευρας ποιοτητας,δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξουν σε βαθος χρονου,ανεξαρτητα απο την δουλεια που εχει κανει ο φανοποιος σου![]()
BLACK SHADOW
Σιγουρα παιζει ρολο η δουλεια αλλα κ γω που ταχω κανει carbon κ ειναι πιο ευαισθητα το κινω καθημερινα το smartaki μου δεν εχω δει καμια φθορα κ το αμαξι δειχνει πολυ πιο ωραιο![]()
Παιδια το εχω κανει εω και ενα χρονο υπαρχει το θεμα αυτο στο παρελθον και ειχα βγαλει το αμαξι μου φωτοφραφια.......απλα σας λεω θελει λυσιμο προς πισω ολη η μουρη και ο κο....λυνεται σε δυο λεπτα απλα φτανει να ξερει λιγο η να θελει βασικα.......Να το πω καλητερα..δεν φευγει ο μπογιας φτανει να προσεχετε ποιος το πλενει....δηλαδη αν το πλενετε με πιεση.....μην χτυπατε το πιεστικο με πιεση πανω του λογικο ειναι να ξεφλουδισει....καποια στιγμη....εχω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.....εμενα ειναι ασπρο.............θα το ξαναβρω και θα σας βαλω τις φωτο η αν μπορει να μου τις βαλει ο Sphinxgr παλι....
XANIA KAI PALI XANIA..........
αν βάλει τα απαραίτητα υλικά ο φαναρτζής τότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφλουδίσει το χρώμα για κανένα λόγο..θέλει στην αρχή πλαστικοποιητή μετά πραιμερ και μετά πάλι πλαστικοποιητή..τοτε δεν ξεβαφει με τιποτα..αλλα το θεμα ειναι να σου κανει καλη δουλεια ο φαναρτζης..
smartacs prepare for glory
Μόνο δύο πράγματα στον κόσμο είναι άπειρα:το σύμπαν και η βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Το νου σου...κυκλοφορει ο batman...
Το κοστος για βαψιμο των πλαινων,μπροστα και πισω σποιλερ,που κυμαινεται στο περιπου....??
τα έχεις βάψει μόνος σου ή σε φαναρτζή?
σε φαναρτζη..γιατι?
ολα τα σποιλερ,αριστερο μπροστα φτερο(ειχα σημαδακι),μασκακι,καθρεφτες,ταπα βενζινης 350€..αα κ φρυδακια πισω στους θολους..
απλα ομορφο μπραβο
453e
emena ola mazi mazi me ka8reptes mou phre 150 euro k kalos mastoras..
mporeite na anevasete perissoteres photo na doume giati endiaferome kai ego na ta bapso..
ξερει κανεισ πως λυνονται τα μασπιεδακια?? (συγνωμη γιa το οφφ τοπικ)
Το χιούμορ είναι το ντεκολτέ του άνδρα
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες