τουλαχιστον στη δικια μου περιπτωση που αλλαξα τα υγρα φρενων κοντα στο πασχα συνδεσε το star πανω αφου καναμε κλασικη εξαερωση (πατα-ασε) καναμε και εξαερωση οπως μας ελεγε το star..πρωτα πισω δεξια και αυτο δουλευε την τρομπα του abs μονο του...
Για την εξαέρωση των φρένων υπάρχει ένα κατατοπιστικότατο άρθρο εδώ
Για την πλήρη αλλαγή του υγρού φρένων αναφέρεται όμως πως πρέπει να γίνει σύνδεση με διαγνωστικό Star ώστε να ανοίξει η βαλβίδα του ABS και να περάσει - αντικατασταθεί όλο το υγρό.
Συγκεκριμένα γράφει:
This process won't change the fluid in the ABS pump - a dealer needs to connect the car up to their system to do this, which will open the valves in the controller to allow fluid to be flushed through.
Έχει παρατηρήσει κανείς στην αλλαγή του υγρού φρένων αν κάνει κανείς αυτή τη διαδικασία, ή έστω ποια διαδικασία ακολουθούν τα συνεργεία που έχετε πάει?
Τέλος γνωρίζει πόσο υγρό φρένων χρειάζεται για μια πλήρη αλλαγή?
Τελευταία επεξεργασία από Sphinxgr; 06-06-2009 στις 22:22
τουλαχιστον στη δικια μου περιπτωση που αλλαξα τα υγρα φρενων κοντα στο πασχα συνδεσε το star πανω αφου καναμε κλασικη εξαερωση (πατα-ασε) καναμε και εξαερωση οπως μας ελεγε το star..πρωτα πισω δεξια και αυτο δουλευε την τρομπα του abs μονο του...
Δεν είμαι αλκοολικός...!!! Δυο φορές το χρόνο πίνω ...
Η μία όταν είναι τα γενέθλια μου...
και η άλλη όταν δεν είναι...!!!
Eιναι κατι που ισχυει για ολα τα αυτοκινητα,παρολαυτα υπαρχουν μηχανηματα εξαερωσης κ αλλαγης υγρων που πρεσσαρει το συστημα με 2bar πιεση κ αλλαζοντας ετσι τα υγρα φρενων απο ολο το συστημα,χωρις να κανεις bleeding routine μεσω διαγνωστικου star
Known as ChridO
423kg/.......hp
Max Accel: 0,6g's,0-100km/h in 7.8sec
Max Velocity:197,28kmph
402,3m at 14,3s@197,18kmph
για να μην φτιαχνω καινουργιο ποστ....
ξερεις κανεις να μας δωσει τα φωτα του με τις σιαγονες πως αλλαζονται και πως ρυθμιζονται οι καινουργιες...........????
υπαρχει καποιο ποστ με φοτο θα βοηθουσε .........
και αν αλλαξουμε εμβολακια πισω τι κανουμε ???
ρυθμιζουμε πρωτα το χειροφρενο και μετα εξαερωση ή το αντιθετο????
βοηθηστε please????
στη ζωη μας οπου & οπως στρουμε θα κοιμηθουμε
Υπάρχου 1 χρήστες που βλέπουν αυτό το θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σελιδοδείκτες